Twilight Entertainment

     

Belle Perez viert 20 jarig jubileum met Fiesta Perez show

Het is ondertussen 20 jaar geleden dat Belle Perez doorbrak met haar single ‘Hello World’, reden om stil te staan bij deze mooie mijlpaal en tijd voor een feestje.

Het startschot van Belle’s jubileum was op 1 juni in een bomvolle Roma Antwerpen, waarna de tour zich voortzet door België. Omdat ze twintig jaar op het podium staat, is in 2019 niet alleen het gloednieuwe feestalbum ‘Fiesta Perez!’ gelanceerd, maar trekt Belle ook samen met haar band door het land voor Fiesta Perez! In het najaar warmt ze de Nederlandse theaters op met haar zomerse repertoire.
 
Fiësta Perez is vanaf nu ook te boeken voor festivals, besloten events en events waarbij de latinfever niet mag ontbreken. Onze Spaanse schone zal tijdens haar vurige shows haar hele oeuvre ten gehore brengen; van ‘Hello World’ tot ‘Rumba’ en natuurlijk alle hits daar tussenin: ‘Enamorada’, ‘El Mundo Bailando’, ‘Honeybee’ en ga zo maar door.  Ook songs van enkele van haar favoriete artiesten – Bruno Mars, George Michael – zal ze op onnavolgbare wijze naar haar hand zetten.
 
Naast al deze feestvreugde lanceerde Belle ook de nieuwe zomerse track ‘Indirectas’, welke bij Radio 2 (BE) gebombardeerd werd tot zomerhit van 2019.