Twilight Entertainment

     

OG3NE in volle vaart vooruit

Na maanden van repetities, voorbereidingen en opnames brak voor de dames van OG3NE afgelopen week een hysterische periode aan. Zo waren er de try-out voorstellingen van de gloednieuwe theatershow OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’ in Spijkenisse, Oss en Rijswijk en was er de release van de nieuwe single ‘FIRST CLASH LOVERS’ in samenwerking met Cornelis Music.
 
Maar er gebeurde meer rondom de zussen. Op vrijdag 27 september was er de start van het gloednieuwe seizoen van het immens populaire tv-programma Dance Dance Dance… mét OG3NE! Lisa, Amy en Shelley doen als allereerste trio ter wereld mee aan Dance Dance Dance, dat normaal alleen uit duo’s bestaat. Een swingend en sportief avontuur en de reacties na de eerste aflevering zijn lyrisch.
 
Gisteren, 1 oktober, vond de officiële première van de OG3NE ‘SWEET HARMONY TOUR’ plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Lisa, Amy en Shelley zingen met hun magische stemmen en hun eigen live band dit theaterseizoen in zestig theaters. Ter gelegenheid van OG3NE’s theatertournee verscheen gisteren ook het nieuwe album ‘STRAIGHT TO YOU’.
 
Tijdens de vorige theatertournee ‘THREE TIMES A LADY’ wist OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en een unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept.
 
In december maakt OG3NE wederom haar opwachting in het Kurhaus te Scheveningen voor een reeks kerstconcerten: OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS 2019’. Na het succes van tien uitverkochte shows van vorig jaar kon een vervolg met een NIEUWE kerstshow niet uitblijven.
 
OG3NE blijft natuurlijk ook te boeken in het land.