Twilight Entertainment

     

Nieuwe single John West en Lange Frans

John West is al enkele jaren een van de meest geboekte en gestreamde artiesten van Nederland. Overal waar deze sympathieke zanger verschijnt is zijn optreden een groot succes met aanstekelijke hits als ‘Lekker Ding’, ‘Wit Zwart’, ‘Blijf bij mij’ en ‘Jouw Blik’.

Vorige week mocht hij uit handen van Rene Froger tijdens het ‘Muziekfeest op het Plein’ zelfs een Gouden Award ontvangen voor 6.000.0000 Spotify streams van de hit “Jouw Blik’. Iets wat de ongekende populariteit van zijn repertoire onderschrijft.
EN…….

John West & Lange Frans steken Ace of Base wereldhit in Nederlands jasje.....en hoe!!! John West & Lange Frans hebben al een behoorlijke reputatie opgebouwd voor wat betreft het uitbrengen van duetten. Met name 'vergeten' liedjes uit de jaren 80 werden door deze heren onder handen genomen die vervolgens met succes nieuw leven in geblazen zijn. Ondanks dat John en Frans geen plannen meer hadden om opnieuw iets op te nemen komt daar met een Nederlandstalige bewerking van de Ace of Base wereldhit 'All that she wants' verandering in. Met 'Alles wat ik wil' hopen de mannen de zomerhit van 2019 in handen te hebben.

Met ingang vanaf heden is de nieuwe gage van John West € 3295,- excl. BUMA / BTW