Twilight Entertainment

     

Nieuwe single voor Henk Wijngaard

Na het geweldige succes van de eerste single "Tranen op het Stuur" van het gelijknamige spectaculaire album van het boegbeeld van logistiek Nederland komt Telstar/Johnny Hoes met een nieuwe release uit dit schitterende album dat door de pers/radio en tv en de enorme schare fans zo enthousiast is ontvangen.

Met zijn single "Tranen op het Stuur" wist Henk Wijngaard de harten van heel logistiek Nederland voor zich te winnen en zijn verschijning op het Malieveld bezorgde iedere minister en de massaal opgekomen boeren met hun trekker kippenvel, toen hun Henk Wijngaard met zijn spontane optreden de duizenden toegestroomde aanwezigen een hart onder de riem kwam steken met zijn unieke live optreden.

Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega 'Met de Vlam in de Pijp' te omarmen. De reacties waren laaiend en er zal daarom beslist een vervolg gegeven worden aan dit schitterende initiatief.

Na zijn optredens in de mega-campagnes voor Beequip en Lotto is Henk Wijngaard niet meer weg te denken en zijn nieuwe single "Ik wil Jou" zal door het grote publiek spontaan omarmd worden. Het is een schitterende ballade waarin onze held je meeneemt naar de Highlands van Schotland.

Jarige John de Bever trakteert

Met het aanbieden van gratis nieuwe muziek hoopt John de Bever het leven in deze roerige tijden misschien even iets minder zwaar te maken. ‘Wij bevinden ons in onzekere, bijna onwerkelijke tijden,’ aldus de Brabantse volkszanger.

‘Iedereen doet zijn best om anderen waar mogelijk te helpen en vaak zijn het de kleine dingen die ons steun geven. Als zanger wil ik daar graag een steentje aan bijdragen.’
Dat doet John de Bever op dinsdag 7 april, de dag dat hij zijn 55ste verjaardag viert. Op deze voor hem bijzondere dag brengt hij zijn single en videoclip ‘Jij Wel’ uit. Het nummer zal gratis (digitaal) worden aangeboden.

Met deze speciale traktatie hoopt de zanger alle liefhebbers van het Nederlandse lied wat extra muzikale steun te bieden. ‘Voor de rest kan ik alleen maar zeggen dat ik iedereen heel veel sterkte en een goede gezondheid toewens. Net zoals iedereen hoop ik dat we het Coronavirus snel tot bedaren kunnen brengen en het gewone leven weer langzaam maar zeker kunnen oppakken,’ laat John de Bever weten.

De single ‘Jij Wel’ (geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar) is vanaf 7 april gratis te downloaden via de website www.johndebever.nl

Nieuwe singel voor TVOH finalist Stef Classens

Na zijn deelname aan ‘The Voice of Holland 2020’, waarbij hij als tweede eindigde, brengt Stef Classens nu zijn eerste single uit onder zijn eigen naam bij [PIAS] Holland.
 
Over ‘Carried Away’ zegt Stef: "Voor mij gaat de song over dat iedereen altijd vecht tegen het verleden en dit zou willen veranderen. Maar uiteindelijk maakt dit je tot wie je bent. Je kunt nu eenmaal je verhaal niet 'veranderen', accepteer wie je bent, ook al moet je soms door dalen gaan".

Stef Classens wordt geboren in Veulen, Limburg, en groeit op in een muzikale familie waar hij al van jongs af aan omringd wordt door muzikanten. Dit heeft een directe invloed op zijn eigen liefde voor het vak. In 2014, als hij nog aan het Rock City Institute in Eindhoven studeert, wint Stef ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’: het talentenjachtprogramma van Giel Beelen op NPO3. Hij vormt een band om zich heen en brengt in 2017 onder de naam HANDED zijn debuutalbum ‘Above the Storm, Below the Flood’ ook uit bij [PIAS] Holland.
 
Naast deze verschillende projecten is Classens al jarenlang de vaste zanger/frontman van de populaire coverband NOAH, waarmee hij optreedt op festivals, tent- en dorpsfeesten, kermissen en andere mooie evenementen. Tijdens zijn persoonlijke zoektocht groeit Stef elke dag, waarin met name zijn schrijfsessies een centrale rol spelen. Een samenwerking met Dubvision voor Armada Music in 2018 verandert veel voor zijn muziek. Hij komt voor het eerst echt in aanraking met de dancescene en begint te schrijven met verschillende producers, waaronder Justin Mylo, No Class en Boye & Sigvardt.
 
Deze samenwerkingen geven Stef’s muzikale groei een dusdanige impuls dat hij besluit mee te doen aan ‘The Voice of Holland 2020’. Met succes: hij wordt tweede en mag in de finale -als eerste finalist in Nederland- zijn eigen single spelen. ‘Carried Away’ is de track waarmee Nederland kennis heeft kunnen maken met de nieuwe, volwassen Stef.
 
‘Carried Away’ is ontstaan tijdens het RecPlay Writing Camp in oktober 2019 en werd in een dag geschreven tijdens een samenwerking met Alessia Labate (Italië), No Class (Noorwegen) en Johannes Weissschnur (White Zoo, Duitsland).


Carried Away is te beluisteren via alle bekende kanalen:

April Darby in voorprogramma Eurovisie Songfestival

Heel erg mooi nieuws voor April Darby! In mei gaat ze namelijk het voorprogramma van alle negen publieksshows van het Eurovisie Songfestival verzorgen.

April zal samen met Jordan Roy een medley van songfestival hits ten gehore brengen, ondersteund door 8 dansers. Inmiddels zijn alle negen shows in het Rotterdamse Ahoy ruimschoots uitverkocht. April is super trots en kan niet wachten; 'Het is het grootste evenement van Nederland en zo'n grote eer om daar te mogen optreden.'

April Darby is een entertainer van wereldklasse en een multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren! April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en popmuziek.

Vanaf nu DJ Timmie Tirol te boeken met Mini MC Koen

Hij is maar 1.25 m lang en loopt zich de benen uit het lijf. Van de opnames voor een videoclip met Het Feestteam, naar filmopnames met YouTube-ster Dylan Haegens.

En vanavond gaat hij voor de 7e keer Das Coen und Sander Fest ondersteboven draaien!

Het gaat als een speer met de Kleinste DJ van Europa!
Hij wordt ook steeds vaker in België gevraagd om een feestje te bouwen. Dat kan hij als geen ander: Hij zingt zelf als hardste mee en trekt de rest over de streep. Apetrots is hij op de single ‘Ik wil bier’ die hij samen met Het Feestteam maakte. 

Twee zijn sterker dan 1 en daarom is DJ Timmie Tirol vanaf nu ook te boeken met Mini MC Koen!

Koen zweept de boel nog eens extra op en aangezien Koen net zo 'groot' is als Timmie, is dit duo uniek in de wereld !

Sophia Kruithof wint The Voice of Holland 2020

Sophia Kruithof heeft vrijdagavond The Voice of Holland gewonnen. De winnares uit het team van Anouk ging met een platencontract, een auto en een bedrag van 50.000 euro naar huis.

Stef Classens eindigde als tweede. Eerder op de avond vielen Daphne van Ditshuizen uit Team Ali B en Emma Boertien uit Team Waylon af.

„Wow, dank jullie wel”, zei de winnares, die het publiek overtuigde met haar zelfgeschreven single Alaska. Sophia woont op een boerderij met paarden in Weesp. Ze is slechts zeventien jaar en leeft voor de muziek. Ze is er zelfs voor met hockey gestopt. Ze volgt zanglessen en doet elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school. Nu ze bijna klaar is met school, hoopt ze haar droom na te kunnen jagen: een carrière in de muziek.

Haar coach Anouk is supertrots. „Ze heeft het hartstikke goed gedaan, ze is gewoon een natuurtalent”, reageerde Anouk. „Ik heb er weinig aan hoeven doen. Ze heeft het echt verdiend. Ze heeft een bijzondere stem. Hoelang duurde het ook alweer voordat ik mijn stoel had gedraaid tijdens haar auditie? Drie seconden, there you go.”

Bron: Telegraaf

Nieuwe gage Rene Karst

Het zal je wellicht niet zijn ontgaan; het gaat heel goed met Rene Karst! Even bijkomen van een bomvolle carnavalsweek is er voor René niet bij.

Na een paar drukke maanden met een tweede seizoen All Together Now (RTL4), een single met rockband Bökkers en zelfs een Edison nominatie, ligt de volgende single alweer klaar!
Ondertussen is het succes van ‘Atje Voor De Sfeer’ nog lang niet voorbij, want waar de teller in Nederland op 11.5 miljoen streams/views staat, heeft de feest-hit onze Vlaamse zuiderburen inmiddels ook veroverd.

De komende zomer staat René naast alle kermissen en feesttenten ook op festivals als de Zwarte Cross en 538 Koningsdag in Breda. Het kan voor René Karst niet gek genoeg, zelfs op hardstyle festivals wordt hij geboekt en overal met evenveel enthousiasme onthaald!

                                                                              Nieuwe gage per 1-3-2020 is  € 2595,- excl. BTW

Nieuwe single voor Danny de Munk

Vandaag releaset Danny de Munk zijn nieuwe single 'Bij Elke Slok'. Met deze track keert Danny terug naar waar hij ooit begon: het levenslied. De single wordt uitgebracht bij ENL Records.

Tijdens zijn veelzijdige carrière is Danny nooit een (muzikale) uitdaging uit de weg gegaan: 'Deze maand word ik 50 jaar. Inmiddels heb ik een veelzijdige carrière van 38 jaar.

Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan, met het levenslied in mijn DNA ga ik mij weer volledig focussen op dit mooie muziekgenre'.

Luv`stopt met optreden

Na vele succesvolle jaren hebben Marga, José en Chimène besloten om te stoppen met Luv’.  Vanaf november 2019 liggen de optredens al stil in verband met de gezondheidsklachten van José.

Het steeds moeten annuleren van optredens gaf de dames een slecht gevoel. Aangezien er op dit moment ook nog geen duidelijkheid is wanneer José weer zou kunnen optreden, zijn de dames tot dit besluit gekomen.

Ondanks deze moeilijke beslissing is er nu ook enige opluchting binnen de groep. José kan zich volledig focussen op haar gezondheid en herstel. Chimène kan zich weer meer gaan richten op presentatiewerk en Marga gaat weer reizen.

3JS gaan voor goud

Vandaag verschijnt de nieuwe single van 3JS, getiteld ‘Wat Je Mist’. Het hoopvolle lied is een samenwerking met het ZO! Gospel Choir en is de tweede single van het album De Aard Van Het Beest, dat op 10 mei wordt uitgebracht.

Het nummer ‘Wat Je Mist’ is tevens het tweede liedje dat het Volendamse drietal naar buiten brengt met het nieuwe bandlid Robin Küller, die vorig jaar gitarist Jan de Witte opvolgde. Een spontaan muzikaal idee van de 28-jarige nieuwkomer mondde uit in het lentefrisse ‘Wat Je Mist’, waarop 3JS zijn eigen karakteristieke sound samensmeedt met zowel gospel- als hiphopinvloeden. 3JS vroeg daarom het ZO! Gospel Choir om mee te zingen op het nummer. “Omdat het een spiritueel getinte tekst is, is een gospelkoor wel op z’n plek”, concludeert zanger Jan Dulles.

Het motto van ‘Wat Je Mist’ is vooruitkijken en het verleden laten rusten. “Je begint een nieuw leven”, vertelt Dulles over de troostende songtekst. “Of het nu gaat om het loslaten van een relatie, je baan of Jan de Witte; je hebt ervoor gekozen, dus dan moet je ook niet terugkijken met weemoed. Zo van: ‘Jeetje, wat mis ik dat toch.’ Je moet proberen dat helemaal te vergeten en voor goud gaan. Dat is de boodschap.” Eerder zongen 3JS al de U2-klassieker ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ met dit gospelkoor bij De Wereld Draait Door.

De groep was ongebruikelijk lang bezig met het maken van deze single. Het idee ontstond midden tijdens de kersttour. “Robin en ik gingen daarna op vakantie, maar Jaap is na de tour nog ermee doorgegaan in de studio. Hij is er nog drie weken mee bezig geweest.” Jaap Kwakman was er flink mee aan het puzzelen, zo legt hij uit. “Normaal gesproken beginnen onze liedjes bij een couplet of een refrein en dan komt er misschien nog een bridge bij, dus dan ligt het fundament er. Nu was het alsof je een huis bouwt en begint bij het zolderraam.”

Vorig jaar bracht de nieuwe formatie van 3JS al de single ‘De Toekomst’ uit, die eveneens op het twaalfde studioalbum De Aard Van Het Beest te vinden zal zijn. Het in mei te verschijnen album is geheel door de band zelf geproduceerd. Gisteravond startte de theatertour De Aard Van Het Beest, waarmee 3JS het hele land door reizen. De tournee eindigt op zaterdag 30 mei in Spijkenisse.