Henk Dissel wint Party Award voor populairste artiest

Woensdag avond kreeg Henk Dissel een enorme verassing. In het Brabantse dorpje Made kreeg hij de Party Award voor ‘Populairste Party Artiest’ uitgereikt.

De Party Awards vinden elk jaar plaats. Op basis van een vakjury en publieksstemmen wordt bepaald welke artiest in de prijzen valt.  ‘Ik vind het enorm bijzonder dat ik deze award krijg helemaal omdat mensen hebben kunnen stemmen, het voelt als een publieksprijs’ aldus Henk Dissel.

Afgelopen week vierde Dissel al dat hij meer dan 200 optredens heeft gedaan dit jaar. Dit maakt hem één van de meest geboekte artiesten in Nederland. Dissel scoorde het afgelopen jaar tevens hoge ogen met zijn single ‘Stap voor Stap’. Zijn videoclip is al meer dan 360.000 keer bekeken op YouTube. Bekijk de video door hier te klikken.

Om zijn succes met de fans te delen geeft hij op 12 en 13 Maart twee bijzondere concerten in Studio A12 te Bunnik. Hij ontvangt hier o.a gasten als Lee Towers en Roy Donders.

Twaalfde Gouden Award voor Nick & Simon

Nick Schilder en Simon Keizer zijn zojuist verrast met een Gouden Award voor hun meest recente studioalbum ‘Open’. Het muzikale duo ontving de award uit handen van radio 2 DJ Bart Arens tijdens de stemfinaledag van de Top 2000 in Beeld en Geluid.

De oplettende fan heeft inmiddels ontdekt dat ‘Open’ niet 14, maar 15 tracks bevat. De ‘hidden’ track is het kerstliedje ‘Mixed Up Merry Christmas’, dat vandaag als single in release gaat.

Simon Keizer: “Wij zijn ontzettend blij verrast met deze Gouden Award, dit is de kroon op het werk.”
Het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon kwam eind september op # 1 binnen in de GFK Album Top 100. De release van ‘Open’ ging gepaard met de opening van de kunstexpositie ‘Open’ in museum De Fundatie in Zwolle. Het album, geproduceerd door Gordon Groothedde, is sinds 18 september zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar via o.a. Spotify, iTunes, Bol.com en That’s Entertainment.

‘Mixed Up Merry Christmas’ staat als hidden track op ‘Open’ en is vanaf vandaag tevens digitaal verkrijgbaar via iTunes en de bekende streamingplatformen.

In december geven Nick & Simon drie kerstconcerten in Ahoy Rotterdam: ‘Christmas With Nick & Simon – I’m Dreaming Of A White Christmas’. Voor het concert op 19 december zijn nog beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Nieuwe single Raymon Hermans - M`n Favoriet

Raymon Hermans releast zijn nieuwe single “M’N FAVORIET” .Met de release van deze single mogen de fans dé opvolger van zijn hit-single “HYPNOSE” verwachten.

“M’N FAVORIET” heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Hiermee bevestigd Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Raymon, die bij insiders als een van de meest belovende talenten van Nederland wordt beschouwd, debuteerde ruim 5 jaar geleden met zijn single “Ik wil bij je zijn”.

Sindsdien gaat het bergopwaarts met de carrière van Raymon Hermans, met succesvolle singles en vele optredens in Nederland en Vlaanderen tot gevolg.

Raymon Hermans beschikt over een eigen stemgeluid, de juiste looks en weet op de bühne een perfecte show te brengen. Zijn populariteit groeit dan ook gestaag, en de nieuwe single “M’N FAVORIET” zal daar zeker toe bijdragen.

Uiteraard is er voor “M’N FAVORIET” een passende videoclip opgenomen die volop op de bekende clipkanalen, internet en TV te zien zal zijn.

Peter Beense heeft hit in handen

Vanaf de eerste toon bruist de nieuwe single ‘Ik hou van jou’ al van gezelligheid. ‘Het is al een oud liedje. Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde was ik er meteen al weg van en vond het een passend lied voor mij.

Ik kreeg van de rechthebbende toestemming om het geheel in een nieuw verfrissend vaatje te gieten. De stijl is qua muzikale invulling anders geworden, maar wel in dezelfde trant’, vertelt Peter.
Bram Koning tekende voor de tekst en muziek. Voor de productie en het arrangement is Frank Verkooyen verantwoordelijk. Op maandag 9 november werd de clip opgenomen in het nostalgische Hollandse café Tante Roosje aan het Rembrandtplein in Amsterdam. ‘Omdat het nummer over een vriendenclubje gaat die de stad ingaan, was het niet zo moeilijk om voor de figuratie een stel kameraden te vinden. Er lopen altijd wel groepjes rond op het Rembrandsplein’, aldus Beense.

Peter is momenteel druk met het begeleiden van z’n dochter die bezig is met haar solocarrière. ‘Vroeger had ze helemaal niets met zingen. Wellicht hebben de duetten die ik met haar heb opgenomen daar verandering in gebracht. Ik ben echt supertrots op haar. Tussen de bedrijven door houd ik me bezig met de voorbereidingen voor m’n nieuwe album die in maart/ april het levenslicht zal zien. Voorafgaand aan dit album breng ik ook nog een nieuwe single uit’.

Nieuwe single Vinzzent maakt emoties los

Vinzzent, bij het grote publiek bekend om zijn feelgood muziek (o.a. Dromendans), kwam vorige maand met zijn nieuwe single ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ uit. De zanger laat hiermee een hele andere kant van zichzelf zien en maakte met het lied veel emoties los.

‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’ ontstond als soundtrack voor een boek dat eigenlijk ter rouwverwerking was geschreven. Martin Gijzemijter schreef het boek en de tekst van het lied speciaal voor zijn vader die het verlies van zijn vrouw maar moeilijk kon verwerken. Dat het lied iedereen aanspreekt die iemand mist, is te zien aan de vele reacties op zowel de Facebook pagina van Vinzzent als Martin Gijzemijter.

De videoclip werd opgenomen op een prachtig landgoed in Breda met dansers uit o.a. de musical ‘West Side Story’ en kreeg afgelopen zaterdag de primeur op Telegraaf.nl.

Nieuw leven..
Maar ook nieuw leven is in aantocht.. Vinzzent maakte vanochtend bekend dat hij voor het eerst vader wordt! Volgend jaar Mei wordt de zanger zijn mooiste ‘release’ ooit verwacht.

Tweede duet single voor Marianne Weber en John de Bever

Marianne Weber & John de Bever presenteren hun tweede duetsingle ‘Dat Is De Liefde’ aan het Nederlandse publiek! Een gezellig levenslied dat met zijn aanstekelijke refrein en vrolijke noten alles in zich heeft een grote hit te worden.

De single wordt vergezeld door een videoclip. In deze videoclip, staat het thema liefde centraal.
Begin 2015 is een nieuw duo geboren. Het duo van het Nederlandse levenslied. Marianne Weber die al ruim 30 jaar aan de top van de Nederlandse muziekwereld staat zingt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met volkszanger John de Bever. Een schot in de muzikale roos! De singel scoort in alle hitlijsten en het kersverse duo weet een grote schare fans aan zich te binden.

Marianne Weber die door velen wordt betiteld als ‘Koningin van het Levenslied’ in duet met John de Bever die op dit moment een landelijke hit scoort met zijn singel ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Samen zijn ze van plan om het échte levenslied weer voor 100% op de kaart te zetten! 

Kerstalbum van Jan Smit vanaf vandaag verkrijgbaar

Vandaag verschijnt na 18 jaar een nieuw kerstalbum van Jan Smit. Het album getiteld ‘kerst voor Iedereen’ bevat unieke eigentijdse versies van echte Nederlandse kerstliedjes.

Naast 8 kerstklassiekers bevat het album 4 gloednieuwe kerstnummers die tevens zijn geschreven door Jan Smit. Eindelijk kunnen we deze kerst luisteren naar 2.0 versies van ‘Stille Nacht’, ‘Kerstmis Begon Daar In Die Nacht’ en vele anderen en wie vertolkt deze nummers beter dan Jan Smit.  Een echte kerst musthave!

‘Ik ben super trots op het eindresultaat van dit kerstalbum, een album wat eigenlijk niet mag ontbreken in mijn repertoire. Echt een album voor het ultieme kerstgevoel’ aldus Jan Smit.

Vanaf November zal worden aangevangen met een uitgebreide promotiemix. Naast Televisie en radio optredens zal er ook een kerstsingle komen met bijbehorende videoclip. Kortom #kerstvooriedereen.

Marianne Weber denkt nog niet aan stoppen

Marianne Weber zou volgend jaar gaan stoppen, dat kwam gisteren bij diverse nieuws sites ten gehoren. De zangeres is vanmiddag geland op Gran Canaria. 

Marianne op haar facebook; “Ik kijk in m’n telefoon en ik zie heel veel gemiste oproepen en berichten. Ik ga stoppen?????? Lieve mensen, ja ooit ga ik dat doen maar pas dan als ik geen albums meer verkoop zoals ik gewend ben.

Geen aanvragen van optredens meer krijg, mijn stem het niet meer aankan of… Mijn publiek me zat is.
Dan moet je jezelf achter de oren gaan krabben en niet vasthouden aan wat ooit was. Maar och wat ben ik een geluksvogel dat dit niet aan de orde is.

Ik ben heel druk in de studio om een nieuw album te maken waar we met hart en ziel aan werken, mijn gezondheid en stem laten me niet in de steek, en wat een enthousiast en trouw publiek overal. Vrijdag komt de nieuwe single uit samen met John de Bever en oh oh oh wat een geweldige reacties al op Facebook!

Dank hiervoor , hartverwarmend!!!

Op naar mijn 60e verjaardag op 5 dec en een mooi album en mooie optredens!

Heel veel liefs, Marianne weber

Marco Borsato gaat musical maken

Marco Borsato gaat samen met songwriter John Ewbank en theaterproducent Robin de Levita een musical maken. Het muziekspektakel is vanaf volgend jaar april onder de naam Sky in het Theater Amsterdam te zien.

De productie is de opvolger van de musical Anne, waarvoor het Theater Amsterdam speciaal werd gebouwd. Ook deze musical over het leven van Anne Frank is geproduceerd door De Levita en is nog tot eind januari te zien.

In de musical Sky zijn bekende nummers van Borsato te horen. Het verhaal gaat over het 16-jarige meisje Sky. Ze krijgt te maken van de problemen van een tiener. In haar droomwereld krijgt ze de kans af te rekenen met de lastige keuzes uit haar dagelijkse leven.

In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van diverse 3D-effecten.

Esmee Denters te boeken voor optredens in NL

Esmee Denters is met ingang vanaf heden te boeken voor optreden in Nederland. Als één van de eerste zangeressen publiceerde Esmee video's van zichzelf waarbij ze nummers van anderen zong. Het gevolg: miljoenen views!

De magische stem en verschijning van Esmee bleven niet on opgemerkt bij platenmaatschappijen. Uiteindelijk tekende Esmée haar eerste platencontract bij Justin Timberlake.

Haar debuutalbum 'Outta Here' werd gelanceerd in 2009. De gelijknamige debuutsingle bereikte de top 3 in de hitlijsten en ook opvolgers van de singel behaalden hoge noteringen in de hitlijsten.

De afgelopen jaren tourde Esmee Denters met bekende wereldsterren als Ne-Yo, Enrique Iglesias en Justin Timberlake. Verder werd ze uitgenodigd in de wereld bekende talkshow van Oprah Winfrey.

Na een tijdje 'outta here' te zijn geweest, keerde Esmée terug in de schijnwerpers bij The Voice UK. Tijdens haar 'blind audition' wist ze alle coaches te imponeren met haar energieke en passionele stem.