Monique Smit bevallen van zoontje

Monique Smit is zaterdag voor de allereerste keer moeder geworden. Monique heeft het leven geschonken aan een zoon. Het kindje luistert naar de naam Noah.

Een gelukkige Jan Smit grapt op Twitter: "Voorlopig blijf ik dus de enige van de familie Smit die meisjes kan maken...  Ik ben weer oom geworden van Noah!"

Trotse tante Jenny, de zus van Monique, is dolblij met de geboorte van de baby. "Hoera, m'n super lieve knappe neefje is geboren", zo laat ze op social media weten.

Monique zei onlangs in Fabulous Mama dat ze erg opzag tegen de bevalling. "Ik lig er 's nachts wakker van. Ik ga over alles twijfelen", gaf Monique toe. "Ik stel mezelf maar gerust met het idee dat iedereen het kan. Eruit is eruit, toch?"

Noah is het broertje van Milan, de zoon die Moniques vriend Martijn heeft uit een eerdere relatie.

Gerard Ekdom neemt geëmotioneerd afscheid van 3FM

Gerard Ekdom presenteerde vrijdag voor de allerlaatste keer zijn radioshow Effe Ekdom op NPO 3FM. Geëmotioneerd, met tranen en omringd door collega’s van zijn geliefde radiostation nam hij afscheid van 3FM, waarvoor hij zeventien jaar heeft gewerkt.

,,Ik vind afscheid nemen van mijn familie niet leuk”, zei Ekdom. ,,3FM werd mijn familie, en werken is het nooit geweest. Hobby’en, dat is wat we doen hier.” Hij vertelde dat hij met alle gemak van de wereld nog jaren bij de radiozender had kunnen blijven. ,,Maar het wordt tijd dat ik mijn ouderlijk huis ga verlaten en mijn vleugels ga uitslaan.”


De radio-dj verhuist naar Radio 2, waar hij op 5 oktober met een nieuwe ochtendshow begint. Timur en Rámon nemen de doordeweekse lunchshow van hem over. Ekdom maakte diverse programma’s bij 3FM, waarvan de afgelopen jaren de lunchshow tussen twaalf en twee. Ook liet hij zich acht keer opsluiten in het Glazen Huis voor de benefietactie Serious Request.

De wereld is van Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen mag met recht de “coming man” van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van het SBS programma “Bloed Zweet & Tranen”. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey.

Zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” sloeg in als een bom met diverse TV optredens én een optreden tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA tot gevolg.

Met zijn nieuwe single “De Wereld Is Van Ons” zet Jeffrey Heesen de succesvolle ingeslagen koers voort. Wederom schreef Jeffrey zelf de tekst en muziek voor deze single, welke onder vakkundige leiding van topproducer Waylon van der Heijden werd opgenomen. Het resultaat is een swingende single, met wederom een prominente rol weggelegd voor een heuse blazerssectie. De eerste reacties zijn zeer positief en alles wijst erop dat Jeffrey Heesen wederom een kneiter van een hit in handen heeft.

Momenteel is Jeffrey hard aan het werk in de studio voor de opnames van zijn nieuwe album, welke eind dit jaar het levenslicht zal zien. Hierop zullen natuurlijk ook de singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” en “De Wereld Is Van Ons” te vinden zijn.

Voor “De Wereld Is Van Ons” werd een smaakvolle videoclip geschoten welke momenteel volop te zien is op de clipkanalen.

Gordon maakt 'Comeback'

Gordon, die eerder aangaf zijn muzikale carrière op een laag pitje te willen zetten, is weer helemaal terug op het podium. Gordon kampte met gezondheidsproblemen en besloot zich daarom te richten op zijn tv-carrière en zijn koffietenten, maar dat plan is gewijzigd.

De zanger/presentator trad woensdag na een periode van afwezigheid op bij de Nijmeegse Vierdaagse en dat smaakte naar meer. "Ik was emotioneel gisteren toen zovelen waren gekomen om mij te horen en zien. Er gebeurde iets in mij", zo laat de zanger/presentator weten.

Hij belooft zijn fans dat hij het komende jaar zijn agenda vrijmaakt voor optredens. "Dit heb ik namelijk zo gemist, om mensen weer aan het lachen te maken en te raken met mijn stem." Gordon: "De laatste tijd kampte ik met nogal wat health issues en die zijn nu verleden tijd. M'n stem is weer optimaal."

Amsterdam Dance Event pakt uit met meer dan 2000 acts

Naar verwachting 2200 artiesten maken hun opwachting op de jubileumeditie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Het inmiddels grootste clubfestival ter wereld bestaat in oktober twintig jaar.

De organisatie maakte donderdag de eerste vijfhonderd namen bekend, onder wie Carl Cox, Hardwell, Jeff Mills, Kraak & Smaak, Martin Garrix, Dave Clarke, Tiësto en The Gaslamp Killer.

Vijf dagen lang, van 14 tot en met 18 oktober, staan honderd Amsterdamse podia in het teken van ADE. De organisatie verwacht zo’n 365.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Naast de diverse optredens is er een conferentie voor de professionals uit de dancescène.

NPO Radio 2 prijs gaat naar Guus Meeuwis

Guus Meeuwis krijgt dit jaar de NPO Radio 2 Prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. Hij neemt de onderscheiding in ontvangst op vrijdag 16 oktober tijdens een speciale show in Het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré, maakte dj Gijs Staverman dinsdag bekend.

,,Twintig jaar in het vak, 2 miljoen verkochte platen, een uitverkochte Royal Albert Hall, een overvolle prijzenkast en 41 stadionconcerten. Guus Meeuwis heeft vanaf 1995 een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziek. Daar willen we hem als publieke radiozender voor eren”, zei Jurre Bosman, zendermanager op NPO Radio 2. De prijs is volgens hem ook een aanmoediging om nog lang zo door te blijven gaan.

Tijdens de avond in Carré blikt Meeuwis terug op zijn muzikale carrière en vertelt hij bijzondere annekdotes. Dj Gerard Ekdom, die binnenkort van NPO 3FM overstapt naar NPO Radio 2, presenteert de show.

Waylon schudt schuldeisers af

Waylon heeft zijn openstaande rekening bij de gemeente Amsterdam voldaan. Volgens zijn manager hoeft de zanger zich daar 'geen zorgen meer over te maken'. Hij reageerde op een bericht van Bekende Buren.nl, die meldde dat er een recent executoriaal beslag op zijn appartement is, gedateerd op 15 juli.

Daaruit blijkt dat Waylon sinds augustus vorig jaar een reeks dwangbevelen heeft gekregen. Het nieuws dat de gemeente beslag had gelegd op de woning kwam twee weken geleden naar buiten. Toen werd al aangekondigd dat er zou worden betaald.

Volgens Waylons manager gaat het om een appartement waar de zanger al een tijd niet meer woont. Het betrof volgens hem een rekening voor erfpacht, die aan aan de aandacht van de zanger was ontsnapt.

Frans Bauer keert terug naar de kern

Het nieuwe album van Frans Bauer wordt volgens de zanger een 'echt keihard hardcore Frans Bauer' album.
Dat vertelt de zanger aan RTL Boulevard. "De afgelopen tijd heb ik me gericht op het feestelijke levenslied en ik vind dat het nu weer tijd is om terug te gaan naar de basis.

Het nieuwe album waar ik op dit moment mee bezig ben, onderscheidt zich echt weer van al hetgeen dat is geweest."

Bauer ging door een zware periode in zijn leven. De zanger verloor begin dit jaar zijn vader, zijn moeder belandde vorige maand in het ziekenhuis. "Op een gegeven moment kom je in je leven op een t-splitsing. Dan denk je: wat ga ik nu doen en heb je allerlei gevoelens en ideeën. Op een gegeven moment staat dat op papier en dat vertegenwoordigt een bepaalde periode."

Hoe het nieuwe album van Bauer eruit komt te zien, is voorlopig nog 'het best bewaarde geheim in Brabant'. "Alleen mijn kinderen en een aantal mensen die heel dicht bij me staan hebben het gehoord. Die vinden het echt allemaal fantastisch. Het is echt totaal anders dan wat ik de afgelopen vier jaar heb gedaan."

Nieuw TV programma voor Frans Bauer

Frans Bauer de presentator van Bananasplit gaat het programma What The Frans presenteren. "In het nieuwe programma laat ik gewone mensen bijzondere dingen doen, zonder dat hun familieleden er vanaf weten", zo vertelt de zanger in een interview met RTL.

‪"Dan moet je bijvoorbeeld denken aan een mevrouw op het terras. Er komen dan crossmotoren en de vrouw doet alsof ze zich ergert aan het kabaal. Dan loopt ze naar de crossmotor en rijdt er vervolgens mee weg."

Frans zegt tijdens de opnames momenten te hebben gehad waarbij hij zijn hart moest vasthouden. "Want als een dame van boven de 70 voor het eerst in haar leven op een crossmotor stapt, is dat toch even wat anders dan een scooter."

Frans' nieuwe programma is vanaf zaterdag 29 augustus te zien op NPO 1.

John de Bever scoort zomerhit

John de Bever zingt deze zomer met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al bijna 400.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte zomerhit.

‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (geschreven door Jeffrey Weber) wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd.
John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek. Van feestmuziek tot gezellige dansmuziek. Van (jeugd)discotheek tot bruiloften in een gezellige kroeg!

Ook treedt John de Bever, die in 1997 is uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ geregeld op tijdens voetbalevenementen en in voetbalkantines.
Daarnaast is de zanger actief bezig met het organiseren van diverse succesvolle en jaarlijks terugkerende evenementen. Zo zijn de ‘NieuwJaarsParty’, ‘V.I.P DinnerShow’ en de Fanreis naar Spanje al jaren een muzikaal begrip.

Op 24 april 2016 presenteert John de Bever zijn nieuwe theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met gastoptredens van onder anderen Marianne Weber en Sieneke én begeleid door zijn twaalfkoppige live band wordt het uitzinnige publiek getrakteerd op een ruim twee uur durend spektakel.
Kortom, John de Bever zorgt, tijdens elk optreden, voor heel veel gezelligheid én vooral voor een lach op het gezicht van alle aanwezigen!

John de Bever, die op dit moment druk bezig is met het maken van muzikale toekomstplannen geniet van alles wat op zijn pad komt: ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’!