Peter Beense voelt zich heerlijk

Peter Beense scoorde begin dit jaar weer eens een dikke hit met zijn single ‘Ik hou van jou’ dat in menig hitlijst vaak meer dan 10 weken was terug te vinden.

Deze van gezelligheid bruisende meezinger, geheel passend in de trant van eerdere feestplaten als ‘Laat Ze Maar Lullen’, ‘Een Amsterdamse Nacht’, ‘Vanaf Vandaag’ (met Django Wagner), ‘Waar Ben Jij’ en ‘365 Dagen Feest’, zal terug te vinden zijn op het nieuwe Peter Beense-album dat niet lang meer op zich zal laten wachten.  De Amsterdamse volkszanger (52) heeft in studio The Boom Music! in Breda zijn nieuwe single ‘Ik voel me heerlijk’ opgenomen.

Een zonnig zomerse feelgood plaat dat geheel past bij deze tijd van het jaar. “Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en we de terrasjes bezoeken voor biertje of een sappie”, aldus een knipogende Peter Beense. Het swingende ‘Ik voel me heerlijk’ is door professionele muzikanten volledig live ingespeeld. De bigband-sound op deze door Frank Verkooyen geproduceerde single, komt hierdoor volledig tot uitdrukking naast de alom bekende beleving waarmee Peter Beense zijn teksten weet neer te zetten.

De single ‘Ik voel me heerlijk’ wordt via Nationale Artiesten Parade op de markt gebracht.

Kim Holland en Mark Rutte in videoclip Volkszangeres Samantha Steenwijk

Maandag kwam Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres.
 
Samen met haar producers schreef Samantha deze heerlijke meezinger. Na haar vorige singles; Hou Toch Van MIJ, Lieveling Wat Hou Ik Van Jou, Proost Op Het Leven  verwachten we met ‘Het Leven Is Zo Mooi’ weer veel enthousiasme. 
 
 ‘Het leven is zo mooi!’ – met dit in gedachten brengt Samantha een ode aan ‘Den Haag’ en aan waar ze is opgegroeid. Geluk dat ze daar kende, en stiekem verlang je toch allemaal weer naar die tijd van toen!

Lopend door de straten waar zij als kind opgroeide, even langs haar oude school.. Dat ene plekje in haar ‘stad’ waar ze altijd graag was en eigenlijk nog steeds is.. dat gevoel van toen en nu…
 
Met medewerking van Kim Holland, Henk Bres, Tony Star en onze Minister President Mark Rutte die als verrassing ook nog even de revue passeert wordt de clip een ware ode aan Den Haag.

Kim Holland en Mark Rutte in videoclip Volkszangeres Samantha Steenwijk.

Nieuwe gage Henk Dissel

De gage van de succesvolle zanger Henk Dissel is per 22-4-2016 verhoogd naar € 1695,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA kosten. Dit is inclusief een geluidset tot 300 personen

Henk Dissel draait alweer enkele jaren mee in artiestenland en zijn agenda is gevuld met ruim 200 boekingen per jaar.
Nummers als Een Bom, Alle Hoeken, Lange Nacht, Dansen, Stap voor stap en andere worden door jong en oud meegezongen in het land.

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid bij Twilight Entertainment als u Henk Dissel wilt boeken!


Thomas Berge mijdt modellen

Thomas Berge mag van zijn vriendin Myrthe Mylius niet te dicht in de buurt komen van de sexy vrouwelijke modellen die zij voor haar werk fotografeert. "Ik mag niet eens het licht doen!"

Thomas vertelt dit in de ochtendshow van 100% NL. "Soms dan moet ik nog wel eventjes wat brengen ofzo, maar dan kom ik niet verder dan de keuken van het gebouw waar ze fotografeert."

Het levert overigens geen spanning op in de relatie, zegt de zanger. "Dit is werk. Er zijn in mijn vak ook heel veel temptations. En voor Myrthe ook. Ze maakt foto’s van hele sexy mensen. Maar zolang je het allebei ziet als werk is er automatisch een soort lijn."

Voor de videoclip van zijn nieuwe single ‘Beter bij mij’ mocht Thomas wel heel dichtbij model Zimra Geurts komen. Zij speelt de vrouwelijke hoofdrol in de clip: "Zimra is een erg goede vriendin van ons. Ze is hier zelfs wel eens blijven slapen ja, maar ze gaat binnenkort trouwen dus daar moet je verder niks achter zoeken’", sluit hij lachend af.

Jörgen Raymann stopt met TV

Jörgen Raymann stopt met tv maken. Hij wil alleen nog maar af en toe een echt leuk programma doen, maar hij verlegt zijn focus naar zijn rol als motivator en zijn oude liefde; het theater.

Op Facebook schrijft de cabaretier: "Na een succesvolle periode bij de TV is het tijd geworden voor verandering. Ik zal indien er een leuk programma voorbij komt nog wel wat doen af en toe, maar mijn focus ga ik verleggen naar mijn rol als motivator en ik ga mijn oude liefde "Theater" weer solo oppakken. Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend."

Jörgen is meteen aan de slag gegaan en heeft al twee nieuwe motivational tools ontwikkeld: 'Business Antibiotics' en 'De Persoonlijke Doorstart'. Vanaf 4 juni gaat hij ook nog een wekelijkse motivational video maken die te zien zal zijn op zijn Facebook-pagina. "Mijn doel is om iedereen aan zijn of haar Passion, Happiness en Drive te helpen!"

Wie bang is zijn typetje tante Es helemaal te moeten gaan missen, hoef niet bang te zijn; hij is druk bezig om haar tot een animatiefiguur te maken.

Gezin Yes-R is compleet

Met de komst van hun tweede kindje is het gezin van Yes-R en zijn vrouw compleet. "We hebben afgesproken dat het hier echt bij blijft."

"We hebben twee kinderen, een jongen en een meisje, wat willen we nog meer?", spreekt de dolgelukkige rapper in RTL Boulevard.

Céline Roshdy kwam donderdagochtend om 06.35 uur ter wereld. "Een dochter die zich aan de afspraak heeft gehouden", zei Yes-R over het meisje, dat precies op de uitgerekende datum werd geboren. "Ik werd vannacht wakker geschud door m'n vrouw die zei: 'volgens mij moeten we vol gas richting het ziekenhuis.' Het is bizar snel gegaan."

De bevalling verliep zo snel dat Yes-R pas na afloop besefte wat er was gebeurd. "Ik heb alleen meegekregen dat mijn vrouw veranderde in een oermens." Tijdens de bevalling stond Yes-R er 'als een verloren bondscoach' bij. "Je staat te schreeuwen aan de zijlijn. Echt een ode aan de vrouwen die dit doen."

Nieuwe 80`s Show van Mai Tai

In de jaren ‘80 en ‘90 scoorde Mai Tai hit na hit in Europa en Amerika maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Ze bestormden de charts met hits als ‘1 Touch 2 Much' en 'Am I Losing You Forever’. 

Ze braken door in de Britse Top 10 met ‘History' en ‘Body and Soul. Uiteindelijk hadden zij succes in de Amerikaanse Billboard Hot 100 met 'Female Intuition’.Herbeleef deze hit sensatie met ga terug in de tijd met de Mai Tai 80’s Show.

Een gloednieuwe show waarin vrijwel alle hits van Mai Tai de revue passeren met de originele zangeressen Harriette (Jetty) Weels en Carolien de Windt. Bij gestaan door fantastische backing vocalisten (en mogelijk zelfs dansers) kan het Mai Tai repertoire worden aangevuld met covers van o.a. Sister Sledge, Pointer Sisters, Three Degrees en andere 80’s legenden die het geluid van de 80’s hebben bepaald.
    
Mai Tai is een discotrio dat begin jaren 80 werd samengesteld door de hit producers Eric van Tijn &Jochem Fluitsma.

Nieuwe single voor Jelle B

Eindelijk is de langverwachte nieuwe single van Jelle B verschenen. De titel van de plaat is "Alles dat ben jij". Een geweldig nummer geschreven door Jeff Zwart (werkte o.a. met Nick en Simon) Nico Outhuyse (de Kast) en Jelle B zelf.

Het nummer werd geproduceerd in studio the Grien Room in Leeuwarden. De clip is van Jelmer van Delft. Het is de opvolger van het duet "Mij ben je nu kwijt". Eerdere hits van Jelle B waren o.a. "Simpel", Annabella", "Mooi" en "De pionier". De plaat wordt overal goed ontvangen. Volgende week is de single al uitgeroepen tot Bliksemschijf bij Radio Continu.

Optredens van Jelle B zijn een sensatie. Alleen met een gitaar weet hij de grootste festivals en feesttenten te betoveren. Het is een uniek talent waar Nederland de komende jaren nog enorm veel van gaat horen!


 

Raymon Hermans scoort met single m`n Favoriet

Evenals de single "Hypnose" wordt 'M'n Favoriet' volop gedraaid door de DJ’s en meegezongen in de discotheken, feestcafés en de bekende wintersportplaatsen in Oostenrijk en Frankrijk.

Beide videoclips zijn op Youtube al meer dan 200.000 bekeken en ook zijn deze al meer dan 150.000 keer gestreamed via Spotify.

Het is een feit dat Raymon Hermans met zijn singles aanstekelijke up-tempo tracks een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter.

Op dit moment is Raymon alweer druk aan de slag met de opvolger. Samen met zijn producer Harald Queens wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe track.

Jubileumjaar '20 Jaar Jan Smit' begint met #1-hit

Afgelopen Zondag is de gloednieuwe single van Jan Smit getiteld ‘De hoeken van de kamer’ verschenen. Deze kersverse single-release luidt het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in.

‘20 Jaar Jan Smit’ staat in het teken van bijzondere releases, acties en een uitgebreide ‘Elfstedentour’ waar de aankomende week meer nieuws over naar buiten zal komen.  ‘20 jaar Jan Smit’ gaan we vieren! ‘De hoeken van de kamer’ heeft reeds de nummer 1 positie in de Itunes charts weten te veroveren.

‘De hoeken van de kamer’ is geschreven door o.a. Jan zelf en zijn vaste bandlid Edwin de Groot. De track is geproduceerd door Thomas Tol. Het liedje is vrolijk en een tikje ondeugend. “Ik wil graag mijn fans blij maken met liedjes die ze in volle borst kunnen meezingen en ‘De hoeken van de kamer’ gaat ze zeker niet teleurstellen” aldus Jan Smit.