Twilight Entertainment

     

Henk Dissel volgt zijn hart

Met een jaar vol successen sluit Henk Dissel het decennium af met een single zoals we die niet van hem gewend zijn. Met ‘Ik Heb Je Lief’, een ballad over liefde en vriendschap, toont Henk zich van zijn gevoelige kant.

Het nummer is geschreven en opgenomen met Emile Hartkamp, met wie Henk al sinds het begin van zijn carrière nauw contact heeft. De inspiratie voor het nummer kwam uit het advies om zijn hart te volgen. ‘Diep in mijn hart zing ik het liefste ballads,' aldus Henk. Voor de videoclip konden fans in het hele land foto’s opsturen van mensen die zij lief hadden. Massaal stuurden zij foto’s van hun familie, vrienden of andere dierbaren, de clip staat dan ook bol van deze geliefde mensen.

Binnenkort maakt Henk zijn plannen voor het nieuwe jaar bekend. Terugkijkend op 2019, met een show in de Brabanthallen, zijn 5e prijs als artiest van het jaar en een geprezen deelname aan ‘Steenrijk, Straatarm’, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Raymon Hermans wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest

Kerstmis is voor RAYMON HERMANS de mooiste tijd van het jaar en met de release van zijn nieuwe single ‘Vrolijke Kerst’ is hij al helemaal klaar voor de Kerstdagen.

“Kerstmis vind ik echt top. Ik luister in september al Kerstmuziek en nu vond ik het eens tijd worden voor een eigen Kerstplaat. Kerst is voor mij samen zijn met familie en vrienden. Een mooie avond met gezellig samen eten en drinken enzo. Liefde, vriendschap, mooie kleding een leuke tijd hebben.

Volgens Raymon heeft zijn single vooral het positieve gevoel. “Ik heb de plaat, voor mij, het ultieme Kerstgevoel gegeven. Bij het schrijven dacht ik, ja.. ik wil een nieuw feel good nummer, maar zeker lekker catchy en uptempo zodat je meteen voelt: dit is Kerst. Of je nu in Nederland bent, ergens op vakantie, met familie of vrienden, overal ter wereld hoe je het ook viert is het Kerst. Ieder jaar weer een soort hetzelfde maar toch altijd weer speciaal.”

Beluister ‘Vrolijke Kerst’ via Spotify, Apple Music, Deezer of Google Play.
Vrijdag 6 december komt de videoclip online op Raymon’s YouTube kanaal.

Nieuwe single Yves Berendse

Yves Berendse heeft een nieuwe single uitgebracht genaamd 'Wat Een Vriend', een bijzonder nummer dat gaat over vriendschap. Het is een ode aan alle vrienden die er altijd voor hem zijn geweest. Het nummer is geschreven door Bram Koning en Edwin van Hoevelaak en geproduceerd door Rooftop Studios.

De single en bijbehorende videoclip vertellen een verhaal over een vriend die altijd voor je klaar staat, door alle jaren heen. Voor de videoclip heeft Yves ook zijn eigen goede vriend, Dave Roelvink, weten te strikken. Daarnaast speelt het verhaal van de videoclip zich onder andere af in Café Tante Roosje in Amsterdam waar Yves en zijn vrienden regelmatig te vinden zijn.

Yves is erg trots op zijn nieuwe single: ‘Het beeldt die ene vriend uit waar je altijd op kan terugvallen, dat is ook wat je goed terugziet in de videoclip. Ik ben er bijzonder blij mee en vind het leuk dat veel van mijn vrienden ook hebben meegewerkt aan de clip’.
 
'Wat Een Vriend' is nu overal te downloaden en te streamen.

Concert Gerard Joling 'GOUD' op 5 Juni in Ziggo Dome

Op 5 juni 2020 geeft Gerard Joling een feestelijk solo concert met een gouden randje: 'Goud'. Hij deed deze aankondiging gisteren in RTL Boulevard.

Het eerder gepresenteerde 'Goud & Nieuw' concert, dat op 28 december 2019 in de Ziggo Dome zou losbarsten, was bedoeld als opmaat naar het 35-jarig jubileumconcert van Gerard in december 2020. Echter vindt er in diezelfde periode volgend jaar een reeks kerstconcerten van de Toppers plaats. Aangezien Gerard hier ook onderdeel van is kunnen beide concerten niet tegelijkertijd plaatsvinden. Om die reden wordt het jubileumjaar van Gerard gecombineerd met de huidige show en wordt de eerste editie van 'Goud & Nieuw' in december 2019 verplaatst naar 5 juni 2020. Daarnaast gaat het concert 'Goud' heten.

Op dit gigantische jubileumfeest zullen diverse gastartiesten optreden waaronder René Froger, Jan Smit & Jeroen van der Boom. Samen met Gerard maken zij er een geweldig feest van: een jubileumeditie met een gouden randje!

Frikandel Speciaal is de nieuwe hit van Bram Krikke

Na het ongekende succes van “Potentie”, wat DE carnavals hit van 2019 was, zijn Bram, Stefan en Sean terug met een nieuwe carnavalskraker.

Dit keer hebben ze een track gemaakt over hun favoriete snack, de Frikandel Speciaal. Het eindresultaat is een hilarische track met een nog grappigere videoclip! “Frikandel Speciaal” is afgelopen vrijdag online gekomen en zit inmiddels al op 534K plays op Spotify en is meer dan 1 miljoen keer bekeken (+ Trending Topic) op YouTube.

Carnaval
Bram Krikke VS. Stefan & Sean (*alleen te boeken op feestdagen).
1x 30 minuten
 
Reguliere show
Bram Krikke solo (met DJ en back-up MC).
1x 30 minuten

Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren Alarmschijf!

Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren de Alarmschijf op Qmusic met hun duet ‘Pa Olvidarte’! Elke vrijdag maakt Domien tijdens de Top 40 de nieuwe Alarmschijf bekend. Het is dé track die alles in zich heeft om uit te groeien tot een grote hit!
 
‘Pa Olvidarte’ kwam tot stand in de laatste aflevering van het goed bekeken programma Beste Zangers, waarin Rolf en Emma het duet ten gehore brachten. Met succes! Het duo ontving lovende reacties over hun Spaans/Nederlandse bewerking en dat bleef niet onopgemerkt bij Qmusic. De komende week is de plaat extra vaak te horen op de radiozender.
 
Ook op Radio 538 is ‘Pa Olvidarte’ reeds te horen, want vandaag kwam het zomerse duet binnen op #41 in de 538 Top 50. Emma Heesters en Rolf Sanchez lijken hiermee in de voetsporen te treden van Davina Michelle, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes, die eerder grote hits scoorden met liedjes uit Beste Zangers.

 Romy Monteiro opent het Televizier Gala

Het jaarlijkse Televizier-Ring Gala werd gisteren geopend door het spetterende optreden van onze Romy Monteiro!

Ruim 2 en een half miljoen kijkers waren getuige van deze onvergetelijke avond waarin Romy met de nummers 'Single Ladies' van Beyoncé en 'Higher Love' van Whitney Houston het dak eraf wist te zingen. Het SBS programma 'Chateau Meiland' wist als grote winnaar van de avond, er uiteindelijk met de Gouden Televizier-Ring vandoor te gaan.

Hey Maat is de nieuwe single van Raymon Hermans

Vandaag is de nieuwe single van RAYMON HERMANS ‘HEY MAAT’ gereleased. Met miljoenen streams, views en per jaar zo’n 250 shows door heel Nederland behoort RAYMON HERMANS tot een van de grootste Nederlandstalige talenten van dit moment.

Buiten het feit dat Raymon een groot zangtalent bezit is hij ook trots op zijn schrijftalent. ‘HEY MAAT’ is alweer de 10e single van zijn hand.

Speciaal voor alle vrienden en vriendinnen heeft Raymon deze nieuwe track geschreven.
“Ik ben de laatste jaren me er steeds meer bewust van geworden hoe belangrijk echte vriendschap is. Door mijn drukke carrière heb ik minder tijd voor mijn vrienden, maar als we weer eenmaal bij elkaar zijn gaat ’t los! Om de vriendschap te vieren heb ik een track gemaakt voor mijn maten. Iedereen weet hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn.
‘HEY MAAT’ is weer een echt RAYMON HERMANS nummer welke je na 2x luisteren al meezingt”

‘HEY MAAT’ is te streamen via o.a. Spotify, Apple Music, Deezer en Google Play Music of download via iTunes.

Vrijdag 11 oktober komt de videoclip online op Raymon’s YouTube kanaal

Belle Perez viert 20 jarig jubileum met Fiesta Perez show

Het is ondertussen 20 jaar geleden dat Belle Perez doorbrak met haar single ‘Hello World’, reden om stil te staan bij deze mooie mijlpaal en tijd voor een feestje.

Het startschot van Belle’s jubileum was op 1 juni in een bomvolle Roma Antwerpen, waarna de tour zich voortzet door België. Omdat ze twintig jaar op het podium staat, is in 2019 niet alleen het gloednieuwe feestalbum ‘Fiesta Perez!’ gelanceerd, maar trekt Belle ook samen met haar band door het land voor Fiesta Perez! In het najaar warmt ze de Nederlandse theaters op met haar zomerse repertoire.
 
Fiësta Perez is vanaf nu ook te boeken voor festivals, besloten events en events waarbij de latinfever niet mag ontbreken. Onze Spaanse schone zal tijdens haar vurige shows haar hele oeuvre ten gehore brengen; van ‘Hello World’ tot ‘Rumba’ en natuurlijk alle hits daar tussenin: ‘Enamorada’, ‘El Mundo Bailando’, ‘Honeybee’ en ga zo maar door.  Ook songs van enkele van haar favoriete artiesten – Bruno Mars, George Michael – zal ze op onnavolgbare wijze naar haar hand zetten.
 
Naast al deze feestvreugde lanceerde Belle ook de nieuwe zomerse track ‘Indirectas’, welke bij Radio 2 (BE) gebombardeerd werd tot zomerhit van 2019.

Raymon Hermans releast volgende week nieuwe single

Vandaag heeft Raymon Hermans  bekend gemaakt dat zijn nieuwe single ‘HEY MAAT’ op 10 oktober 2019 online zal komen!

Speciaal voor alle vrienden en vriendinnen heeft Raymon deze nieuwe track geschreven. “Ik ben de laatste jaren me er steeds meer bewust van geworden hoe belangrijk echte vriendschap is. Door mijn drukke carrière heb ik minder tijd voor mijn vrienden, maar als we weer eenmaal bij elkaar zijn gaat ’t los! Om de vriendschap te vieren heb ik een track gemaakt voor mijn maten. Iedereen weet hoe belangrijk vrienden en vriendinnen zijn. ‘HEY MAAT’ is weer een echt RAYMON HERMANS nummer welke je na 2x luisteren al meezingt”

‘HEY MAAT’ is vanaf donderdag 10 oktober te beluisteren op de diverse streaming- en downloadportals, waaronder Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes.


Vrijdag 11 oktober komt de videoclip online op Raymon’s Youtubekanaal