Twilight Entertainment

     

John de Bever doet schokkende onthulling

Wat mogen we dezer dagen nu wel en vooral niet zeggen? John de Bever heeft het uitgezocht: álles…!
De volkszanger gaat met een nieuw motto de toekomst tegemoet:


‘Je mag van alles vinden maar met een goed humeur’.En dat laatste heeft John de Bever zeker: zelfs tijdens de meest beladen discussie krijg je ‘die lach niet van zijn gezicht’. Woensdag 1 juli lanceert de zanger zijn toepasselijke strijdlied ‘Allemaal Hetzelfde’.

Van een beeldschone dame met een boerka, een zwoele Oosters  hunk, een stoere,getinte spierbundel tot een hoogblonde schoonheid: ze zijn allemaal te zien in de bijbehorende videoclip.Ze zingen  samen,  nuttigen  samen  de  lekkerste  gerechten  en trappen samen een balletje. Met als ultiem doel: samen het verschil maken. Zoals John het zingt: ‘Ieder woordje wordt nu afgewogen, je moet nog op gaan passen wat je zegt. Als wij elkaar eens gaan beloven dat liefde veel meer brengt dan een gevecht.’ Kortom volgens de volkszanger is het ‘vooral de toon die de muziek maakt’.

De  single  ‘Allemaal  Hetzelfde’  (geschreven  en  geproduceerd  door  Emile  Hartkamp  en  Norus
Padidar) is vanaf 1 juli te downloaden via de bekende portals.

Gerard Joling brengt single uit met rapper Poke

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Gerard Joling, 'We Gaan Raket Nu', overal te beluisteren! Het nummer is een samenwerking met rapper Poke.

"We Gaan Raket Nu is een eigentijds zomers nummer, waar ik heel blij van word. Ik vind het erg cool om een combinatie te maken tussen urban en mijn eigen muziekgenre.

Poke is een geweldige rapper met een eigen persoonlijkheid die veel energie en sfeer brengt aan onze single", aldus Gerard Joling.

De single is uitgebracht bij Sony Music Entertainment en is vanaf vandaag overal te streamen en te downloaden.

Romy Monteiro de hele zomer op TV

Romy Monteiro is weer volop aan de bak en presenteert samen met Kees Tol het nieuwe programma De Hit Kwis van de AVROTROS!

Het nieuwe muziekprogramma draait om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits. De gezelligste meezingers, zomerse songs en de grootste hits wisselen elkaar in hoog tempo af, waardoor iedereen thuis gegarandeerd wilt mee spelen, dansen én zingen! De zomerse kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.
 
Natuurlijk is Romy Monteiro als zangeres en presentatrice te boeken voor jouw event! Naast een eventuele avondvullende presentatie zal deze prachtige verschijning met een swingend zangoptreden jouw avond tot een feest maken!

Ook voor een intieme setting is deze nachtegaal de perfecte kandidaat om een prachtige performance neer te zetten, waarbij ze diverse klassiekers ten gehore zal brengen en jouw avond compleet maakt. Informeer nu naar onze speciale corona tarieven!
 

Hart onder de riem van de kermis

Sjaak Vermaak loopt met zijn ziel onder zijn armen nu de kermissen voorlopig geen doorgang vinden. Sjaak is kermisexploitant in hart en nieren en mist de gezelligheid van de kermis.

Als eigenaar van een van de mooiste vermaak zaken op de kermis wil hij zijn kermisfamilie een hart onder de riem steken in deze barre tijden. Sjaak hield daarom een eenzaam protest, klom in de pen en maakte een plaatje om zijn frustratie te verwerken.

Het resultaat is de eerste single van Sjaak Vermaak met de titel ‘Hey Sjaak!’

Een super actuele tekst, een swingende accordeon en de prettige stem van Sjaak Vermaak
maken ‘Hey Sjaak’ tot de kermishit van het jaar.

Mits er nog een kermis komt….

Hans Kazan, de verstandige optimist

In de periode september t/m december 2020  is Hans Kazàn in Nederland beschikbaar met zijn inspirerende en motiverende lezing “De verstandige optimist!”.

Een fascinerend verhaal vol levenslessen voor iedereen die de toekomst vol vertrouwen tegemoet wil treden.
Hans Kazàn vertelt over een leven vol rennen, vallen, opstaan en verder gaan. Over zijn zoektocht naar geluk en succes. Als tv-presentator, entertainer en ondernemer heeft Hans Kazàn grote successen op zijn naam staan maar ook tegenslagen zijn hem niet bespaard gebleven. Wat hij tijdens zijn leven en gedurende zijn lange carrière heeft geleerd, deelt hij graag met zijn publiek. Authentiek, oprecht, zonder terughoudendheid en… vol positiviteit en humor!

Na afloop van deze persoonlijke boeiende lezing, is er gelegenheid tot discusie. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten, vertrouwen en een brede glimlach naar huis!

Kleuterpop met Monique Smit

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’.

Deel 1 en Deel 2 van boek en cd werden respectievelijk bekroond met een dubbel platina en platina award. Op 29 mei lanceert de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Het album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking met Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Monique: “Na het succes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ werd mij bijna dagelijks gevraagd naar nieuwe kinderliedjes. Inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes en dat heeft mij veel inspiratie gegeven voor de nieuwe liedjes voor het album Kleuterpop. Met een geweldig nieuw team en mijn kids als proefkonijntjes zijn we aan de slag gegaan. Ik ben supertrots op het resultaat met vrolijke, gezellige liedjes, helemaal van nu en voor kinderen van alle leeftijden”

Uiteraard mag een spectaculaire Kleuterpop live show niet ontbreken! Voor kinderen van alle leeftijden , maar in het bijzonder voor de kleintjes , brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

Duur show : 45 minuten
Doelgroep: Kinderen van álle leeftijden en ouders
Inclusief: Monique Smit, 2 danseressen, 1 DJ,
volop giveaways én interactie!

Nieuwe single Tino Martin

Met veel enthousiasme en plezier heeft Tino Martin de laatste weken gewerkt aan zijn nieuwe single ‘Was Sorry Maar Genoeg’.

Samen met de topmuzikanten van zijn eigen Tino Martin Band is het nummer live opgenomen.Zoals we van Tino Martin gewend zijn hoort bij deze nieuwe single ook een videoclip die deze keer opgenomen is op het strand en in de duinen van Noordwijk.

Mooie beelden die met Tino’s uitstraling, de pakkende tekst en de hartverwarmende sound een extra dimensie geven aan dit prachtige nummer.

3JS op #1 met de Aard van het Beest

De Aard Van Het Beest, het 11e studio album van 3JS, is vandaag op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album top 100. Hiermee hebben 3JS hun allereerste nummer 1 album te pakken.

Op de Aard Van Het Beest zetten 3JS de lijn door die al voorzichtig werd uitgestippeld met de vorig jaar verschenen single 'De Toekomst'.

“We hebben vanaf het eerste moment besloten om onze meest positieve plaat ooit te maken”, vertelt Dulles. Ook de in februari verschenen single  'Wat Je Mist' krijgt een plekje op het album. Evenals de gloednieuwe single 'Dansen Tot Het Over Is'

Single Vinzzent - We zijn er Bijna

Hij is veelzijdig en allround met een repertoire dat varieert van pop en blues met een boodschap tot vrolijke, aanstekelijke feelgood nummers met een hoog meezinggehalte.

Kortom gezegd: Vinzzent valt in de smaak bij een groot publiek en zijn singles worden altijd breed opgepakt bij de stations in het Nederlandstalige genre.Zijn samenwerking met het bekende label NRGY Music brengt hem gaandeweg naar waar hij wil zijn: de absolute top en zoals hij zelf zingt op zijn nieuwe single ‘We Zijn Er Bijna’.

Een nummer dat hij schreef met Bram Koning en Hans van Vondelen, die ook tekende voor het arrangement. De komende tijd gaat Vinzzent, geboren in Winterswijk, in zijn onafscheidelijke camper weer op pad om aangepast op te treden en promotie te doen en ongetwijfeld zal hij ook veelvuldig te beluisteren zijn op de radio en andere media.

Online optreden boeken voor jouw streaming event

In tijden dat we van doen hebben met de 1,5 meter regel i.v.m. Corona-virus bieden wij u de mogelijkheid om uw favoriete artiest of dj te boeken voor uw besloten online evenement.

Buiten zangers/zangeressen, live muzikanten, cabaretiers zijn er ook mogelijkheden om uw favoriete DJ een setje te laten draaien. Afhankelijk van het aantal online gasten kunnen wij u een voorstel doen om het gehele evenement voor u ook te faciliteren. Dit kan via een eigen platform maar ook via bv Zoom.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@twilight-entertainment.nl of telefonisch via 0497-360718.