Twilight Entertainment

     

Gerard Joling gaat nog niet naar huis

Vandaag brengt Gerard Joling zijn nieuwe single 'Ga Nog Niet Naar Huis' uit. De afgelopen maanden heeft Gerard veel tijd doorgebracht in de studio om te werken aan nieuwe muziek.

'Ga Nog Niet Naar Huis' is de eerste single van een album, dat later dit jaar uit zal komen. Op dit album zullen niet alleen Nederlandstalige, maar ook Engelstalige tracks komen te staan.

Gerard
: 'Vorig jaar heb ik een writerscamp gedaan met een team van jonge en enthousiaste singer-songwriters, waaruit onder andere mijn nieuwe single 'Ga Nog Niet Naar Huis' is gekomen. Ik ben ontzettend blij met dit nummer, waar je direct vrolijk van wordt als je het hoort! Een beetje vrolijkheid in deze tijd, daar worden we natuurlijk allemaal blij van'.

 'Ga Nog Niet Naar Huis' is vanaf nu overal beschikbaar!

Nieuwe single Rutger van Barneveld

Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander.

In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger werkt om zijn grote droom waar te maken.
Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma, daarbij liep zijn hit single Helena als een rode draad door de serie.
 
Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en als startschot van deze samenwerking verschijnt er een opgefriste versie van Rutgers populairste liedje, ‘Helena’.
 
De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.) Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ van start waarin Rutger van Barneveld weer zijn opwachting maakt. Wij zitten er al klaar voor!

Een bijzonder eerbetoon aan Eddy Wally

Op 6 februari 2021 is het precies vijf jaar geleden dat Eddy Wally overleed. De markante persoonlijkheid was een zeer geliefde zanger, zowel in Nederland als in zijn thuisland België. Hij heeft in zijn leven vele successen gekend, met als kers op de taart het onvergetelijke nummer 'Cherie'.

Inmiddels zijn er al vijf jaar verstreken na zijn overlijden en dat bijzondere moment mag volgens de feestgroep 'Feest Pharma' niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen met DJ Kicken werd een nieuwe versie gemaakt van het nummer Cherie, met een bijzondere toevoeging als ode aan 'The Voice of Europe'.

In de videoclip komt Eddy Wally weer tot leven; look-a-like Ton Wolter kruipt in de huid van Wally en doet dat opvallend goed. De maniertjes en trekken die zo kenmerkend zijn voor Eddy Wally weet hij als geen ander te evenaren. De clip is opgenomen in Studio Ellef, de TV studio van TV Ellef in Linne.

Ook voor JimmyKe, die samen met Johan Vlemmix voor de zangpartijen zorgt, is het een bijzonder eerbetoon: "De allereerste keer dat ik op de bühne stond, playbackte ik een nummer van Eddy Wally. Drie keer raden welk liedje dat was..."

En Johan Vlemmix, zelf ook een excentrieke TV persoonlijkheid, heeft mooie herinneringen aan de keren dat hij met Eddy Wally heeft gewerkt: "Hij was echt een heel bijzonder mens".

De groep heeft al contact gehad met Marina, de dochter van Eddy Wally. Zij gaf aan dat ze het een prachtig initiatief vindt, en is blij dat er na vijf jaar weer volop aandacht is voor haar vader.

Nieuwe single Rene Le Blanc

Na de grote doorbraak van René Le Blanc eind 2020 en het enorme succes van "If I Tell You", was het de hoogste tijd voor een nieuwe fase in de carrière van René.

De exclusieve samenwerking met platenlabel NRGY Music maakte het team rondom René compleet en leidde in snel tempo tot nieuw fotomateriaal (William Rutten), een nieuwe website en een nieuwe single.

Met "My Baby Love" komt René Le Blanc met een heerlijke nieuwe single, geheel in de stijl van zijn idool Engelbert Humperdinck. Het warme stemgeluid van René komt in "My Baby Love" goed tot zijn recht en na één keer luisteren zing je het pakkende refrein ook meteen weer mee.

De radioprimeur van "My Baby Love" was gisteren op Radio 10 bij "Somertijd". De videoclip werd gisterenavond gepresenteerd bij "Jinek" op RTL4.

Natuurlijk hoopt René Le Blanc vurig dat hij weer snel de bühne op kan, want ook hij mist de optredens, het contact met het publiek, het entertainen en natuurlijk het zingen!

Rutger van Barneveld tekent platencontract

Dat het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ zijn vruchten afwerpt voor de artiesten die daarin gevolgd worden moge inmiddels duidelijk zijn. Werd vorige week bekend dat René Le Blanc inmiddels een platendeal getekend heeft, nu is ook de sympathieke Rutger van Barneveld onder de pannen bij een platenmaatschappij.

Onlangs werd Rutger benaderd door platenmaatschappij Hit It! Music, die eerder Jeffrey Heesen ontdekte en succes bracht. “Casper Janssen van Hit It! Music benaderde mij en deelde mijn ideeën over hoe mijn carrière voort te zetten en er was gelijk een klik. Casper is een voorvechter van het Nederlandstalige lied, en het voelde meteen goed” aldus Rutger, die samen met René Le Blanc er het meeste uitsprong in de succesvolle reality soap van SBS. Casper Janssen vervolgt; “Ik volg Rutger natuurlijk al langer, en Rutger is een volksartiest die écht kan zingen en entertainen.

Hij is realistisch, maar hij gelooft in zichzelf, en die ambitie heeft een artiest nodig om verder te komen in dit vak. In de TV serie ‘Ik Geloof In Mij’ werd dit alleen maar bevestigd. Deze jongen werkt heel hard om er te komen. Daar kan ik iets mee. Niet alleen Rutger zelf, maar ook ík geloof in hem. Zijn sympathieke persoonlijkheid, zijn eerlijkheid, zijn drive en zijn talent deed mij besluiten om hem te benaderen. De eerste single van onze samenwerking zal spoedig volgen en inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan toekomstige muziek, want we willen een langdurige samenwerking aan gaan.”

Dit goede nieuws voor Rutger wordt helaas overschaduwd door het feit dat hij en zijn vriendin Ivana, die ook prominent te zien was in de serie ‘Ik Geloof In Mij’, allebei hun eigen weg gaan. “Waar het eigenlijk in mijn carrière momenteel voor de wind gaat, hebben Ivana en ik besloten om uit elkaar te gaan. Het is pijnlijk en ik heb er verdriet van maar we zagen het al even aankomen. Het botste vaker, en het werkte niet meer. Dan moet je de knoop doorhakken.” vertelt Rutger over de breuk. Er is geen sprake van ruzie en tot 1 maart woont het sympathieke stel nog samen. “Misschien dat het nog goed komt, ik hoop het. Maar voor nu is dit het beste voor ons allebei” besluit Rutger. Rutger gaat nu volledig de focus leggen op zijn zangcarrière, wat in deze moeilijke tijd voor de nodige afleiding zal zorgen.

Nieuwe single Aukje Fijn

Het nieuwe nummer van Aukje Fijn pakt je vanaf de eerste beat. Met de release van "Blijf Vannacht" is Aukje klaar om een nieuwe stap te maken in haar professionele zangcarriere. Met dit uptempo popsong maakt de allround zangeres een fantastische start in 2021.

Aukje Fijn begint al op jonge leeftijd met zingen. Ze is pas negen jaar wanneer ze haar eerste single uitbrengt, die in Noord-Oost Nederland met succes ontvangen werd. De 22-jarige singer-songwriter heeft al diverse eigen nummers uitgebracht en is klaar voor de grote doorbraak in Nederland.

De sympathieke zangeres heeft een grote liefde voor Duitstalige muziek, wie goed luistert naar de melodie, herkent hier en daar het succesvolle schlagergenre. Haar nieuwe single "Blijf Vannacht", vertaald in het Duits: "Bleib heut' Nacht" wordt dan ook in Duitsland uitgebracht. Hiermee gaat er een grote wens van de zangeres in vervulling.

Aukje Fijn heeft de tekst van "Blijf Vannacht" zelf geschreven. Het nummer werd gecomponeerd door A. Venemann en wordt uitgebracht onder label van FineTuned. Binnenkort lanceert Aukje ook haar nieuwe videoclip, houdt haar social media in de gaten. De nieuwe singel wordt op 21 januari 2021 gelanceerd en is vanaf dat moment te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen

Samantha Steenwijk - Vlees en Bloed

Vandaag brengt Samantha Steenwijk haar nieuwe single 'Vlees en Bloed' uit. Samantha slaat met deze single een nieuwe muzikale richting in.

Samantha: 'Vlees en Bloed is de persoonlijkste single die ik ooit heb uitgebracht. Internetpesten is op dit moment een maatschappelijk probleem, wat steeds groter wordt. Het doet mij ontzettend veel op mijn vierendertigste als ik vervelende berichten op mijn social media kanalen lees, laat staan wat het met jonge kinderen doet. Ik vind dat daar veel meer aandacht voor moet komen. Uiteindelijk is iedereen van Vlees en Bloed'.

De single is geschreven door Bart Voncken, Robert D. Fisher en Robert Bredeveld, geproduceerd door Jens Munnik en Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn) en gemasterd in de Abbey Road Studios. Het nummer is uitgebracht bij Sony Music.

Peter Koelewijn 80 jaar

De onvervalsbare koning van de Nederlandstalige Rock-`n-roll is vandaag 80 jaar oud geworden.

Peter Koelewijn wordt geboren op 29 december 1940 op de Heezerweg in Eindhoven als zoon van een vishandelaar. Als producer/liedjesschrijver scoort de Eindhovenaar in de seventies vele hits: o.a. Herman van Keeken met “Pappie loop toch niet zo snel”, Bonnie St. Claire met “Clap your hands”, “Waikiki man”, “Dokter Bernhard”, Willeke Alberti met “Carolientje”, Ria Valk met “De liefde van de man gaat door de maag” (beter bekend als “Worstjes op de borstjes”) en “Moeder ik ben zo bang”, Leftside met “Like a Locomotion”, vele Nico Haak hits zoals “Foxy Foxtrot” (in Duitsland een top tien onder de titel “Schmidtchen Schleicher”), “Is je moeder niet thuis”, “Ukelele”en “Honkie tonkie pianissie”, Ronnie Tober met “Petite Mademoiselle”, Ronnie en Ciska Peters met “Naar de kermis”, Don Mercedes met "Rocky" en Louis Neefs met “Ach Margrietje (de rozen zullen bloeien)”. Voormalig Rockets lid Hans Sanders richt de groep Bots op en Koelewijn produceert vier zéér succesvolle LP´s. Ook in Duitsland wordt de groep erg populair: meer dan 500.000 verkochte LP´s.

Peter scoort zowel met The Rockets als solo ontelbare hits zoals: Kom van dat Dak af, Je wordt ouder papa, De Sprong in het duister, Marijke, Klap maar in je handen, Angeline, Kl 204 en vele vele andere hits.

Met het behalen van de gerespecteerde leeftijd van 80 jaar denkt Peter Koelewijn niet aan stoppen, zodra corona achter de rug is hoopt hij weer snel op de bühne te staan.Het Feestteam - Alleen was er toch niks aan

Een feestplaat uitbrengen in deze tijd? De mannen van het FEESTTEAM hebben dit gezien als een uitdaging.

Met ziel & zaligheid is er gewerkt aan een nummer dat terugblikt en vooruit kijkt. Want hoewel sommige beelden van minder dan een jaar geleden nu science-fiction lijken wil het FEESTTEAM laten weten dat je nooit mag vergeten dat straks deuren & ramen weer opengaan en we snel weer samen feest vieren.

De single "Alleen Was Er Toch Niks Aan" is vanaf nu terug te vinden op You Tube, Spotify en andere kanalen.


Gezondheid voorop, daarna gas d'r op

Nieuwe gage / prijs Mart Hoogkamer

De jonge volkszanger Mart Hoogkamer is na het beroemde 'strandfilmpje' waarin hij ‘Unchained Melody’ zong niet meer te stoppen! Dit spontane filmpje ging wereldwijd viral en is alleen al op Facebook meer dan 55 miljoen keer bekeken.
 
Inmiddels is Mart tijdens de Buma awards uitgeroepen tot ‘Het Grootste Talent Van 2020’ en AVRO Tros heeft een TV registratie gemaakt van zijn livestream concert.  Zijn online concert genaamd ‘Sweet Memories’ kreeg duizenden bezoekers vanuit de hele wereld en vond plaats in de Leidsche Schouwburg.
 
Uitzending concert op NPO1
Morgenmiddag is Mart live te gast bij Radio538 en (aanstaande) zaterdag 19 december is zijn concert te zien op NPO1, 17:05 uur.
 
Het concert bestaat uit prachtliedjes zoals ‘All By Myself’, ’She Believes In Me’ (de Engelstalige versie van de Hazes hit ’Zij Gelooft In Mij’), ‘Hopelessly Devoted To You’ (Grease) en natuurlijk ‘Unchained Melody’! Daarnaast is ook zijn eigen Nederlandstalige materiaal te horen zoals zijn hitsingle ‘Ik Kan Je Niet Vergeten’ en de vertaling van ‘My Way’ onder de titel ‘Terug In M’n Leven. Tijdens het live-concert werd Mart begeleid door de Micky Fisser Band.

Met ingang van 18-12-2020 is de nieuwe gage van een optreden € 2995,- excl. BTW en eventuele BUMA.