Twilight Entertainment

     

Jim van der Zee wint The Voice of Holland

Zanger Jim van der Zee heeft vrijdagavond  The Voice of Holland gewonnen. Daarmee versloeg Jim zijn medefinalisten Nienke en Samantha Steenwijk.

Jim van der Zee is  muzikant in hart en nieren en maakt als straatmuzikant furore in geheel europa waar hij rond tourt met zijn camper. Hij deed auditie met het nummer Amar Pelos Dois en zijn cover was I’m on Fire van Bruce Springsteen.

Jim van der Zee krijgt een platencontract aangeboden en zal er verder gebouwd worden aan de carriere.

Nieuwe single Marlous - Verlaat me niet

Met 'Verlaat me niet' laat de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, weer van zich horen. 'Verlaat me niet' is een pakkende kwaliteits-single waarmee Marlous weer hoge ogen zal scoren.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling. Jody Bernal en René Schuurmans). De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles 'Als Hij 's Nachts Piano Speelt', 'Jij alleen jij', 'Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit', Je Zeurt Teveel', 'Verboden Liefde' en 'Bedankt Voor Je Liefde' wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen.

Haar debuutalbum 'Ik Voel Me Goed' (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album 'Verslaafd Aan Muziek', met daarop de hits 'Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen' en 'De Dag Is Voorbij'. Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen "real-life" soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote tv-programma's. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous' mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje 'Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)' zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op. De nieuwe single 'Verlaat Me Niet' wordt uiteraard ondersteund door een prachtige videoclip.

Chef Soldaat in de Zapp Kids Top 20

De uit Brabants afkomstige Chef Soldaat is met het liedje ‘van de Kaart’ te gast in de carnavalsuitzending van Zapp Kids Top 20. Dinsdag vonden de opnames plaats in Montfoort.

De uitzending is zaterdag om 8:10 uur te zien op NPO 3. Naast een live optreden, wordt Chef geïnterviewd door presentator Buddy Vedder en komt er een Leutige Legertip aan bod.

Ook de Gebroeders Rossig zijn met hun hit ‘Hallo allemaal’ te gast in de mobiele studio. De Zapp Kids Top 20 wordt namelijk opgenomen op een basisschool in Nederland. ‘Wat een productie is dat! Gelijk na aankomst in de schmink, het programma doornemen en dan de uitzending in. Legerdarisch!’, aldus Chef Soldaat.

Tijdens carnaval 2018 is Chef Soldaat helemaal van de kaart. Het liedje ‘van de Kaart’ is niet onopgemerkt gebleven in de aanloop naar carnaval 2018. Zo gaat Chef Soldaat heel Brabant door om op te treden, van o.a. 3 Uurkes Vurraf in Eindhoven tot aan café’s op de markt in Roosendaal.

Nieuwe gage/prijs Tino Martin

Een uitverkochte Ziggo Dome, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek.

Met ingang van 5-2-2018 hanteert Tino Martin onderstaande uitkoopgage/prijs:

Uitkoopgage/prijs € 8995,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA

Tape 1x 30 minuten inclusief M-/A- set

Tino Martin is ook te boeken 1 x 60 minuten LIVE met band, de rest van de avond (2 x 45 minuten) kan de band allround repertoire spelen.

Gerard Ekdom dubbel in de prijzen

Afgelopen donderdag pakte Gerard Ekdom zowel de Zilveren Radio ster als de Radio Ring. De Ring kreeg Gerard voor zijn Radio Programma “Ekdom in de ochtend” en deze prijs is gekozen door het publiek.
 
Van de vak jury kreeg Gerard Ekdom ook nog de Zilveren Radio Ster uitgereikt. Gerard Ekdom hoor je van Maandag t/m vrijdag tussen 06.00 en 09.00 uur met Ekdom in de ochtend op NPORadio2. Zaterdagnacht tussen 24.00 en 02.00 uur | Ekdom Funky Weekend Trip. Verder schuift Gerard regelmatig aan bij RTL Late Night.
 
Gerard Ekdom is beschikbaar voor besloten en openbare feesten

Belle Perez nu ook Live met band te boeken

Als Belle Perez het podium bestijgt, zindert het in de zaal. Met bijna 20 jaar ervaring als artiest is Belle synoniem voor klasse en kwaliteit. Ze trakteert haar publiek gegarandeerd op een onvergetelijke avond!
 
Met Fiesta Perez vuurt Belle een stevige portie latin af – snediger, sensueler en stoerder dan ooit. Met begeleiding van 5 super muzikanten brengt ze gedurende 75 minuten gepeperde latin-pop in een stomende set die oude en nieuwe hits naadloos in elkaar doet vloeien.
 
De Latijns-Amerikaanse hit Despacito bewees al dat latin gloeiend actueel is. Het nieuwe oeuvre van Belle past in datzelfde straatje – dansbaar, aanstekelijk en helemaal up-to-date.
 
Met Fiesta Perez stoft Belle het traditionele Spanje van zich af en slaat ze een nieuwe muzikale weg in. Met bloedhete vibes en uptempo ritmes die de zaal op zijn grondvesten doen daveren. Kortom: Fiesta Perez!

Samantha Steenwijk door naar TVOH Live Shows

Vrijdagavond was Samantha te zien tijdens de Knock-Outs van 'The Voice Of Holland'. De zangeres blies iedereen in The Knockouts omver met een cover van Herman van Veen's 'Liefde Van Later'.

De coaches waren dan ook erg te spreken over haar optreden. "Je bent het beste uit het team tot nu toe en je bent de beste in je genre." Aldus coach Ali. Ook Anouk was te spreken over haar stadsgenoot. "Ik vind je sowieso goed".

Voor Sanne zat er natuurlijk niets anders op, dan met haar naar de liveshows te gaan; “Helemaal te gek. En je ziet in dat je met jouw stem ook iets anders kan doen. Dat is mooi.”

Rene Karst en Stef Ekkel nu ook samen te boeken

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist” van Stef Ekkel & René Karst met medewerking van het Frikandellenkoor. Al voordat dit nummer officieel werd opgenomen, was al bekend dat het nummer een MEGA knaller zou worden!

Dit aanstekelijke nummer is spontaan ontstaan tijdens de Muziekreis Turkije. In de late uurtjes, onder het genot van een drankje, kwam dit nummer daar tot stand.

Tijdens de Muziekreis Turkije werd het nummer een paar keer live gezongen en het aanwezige publiek zong direct uit volle borst mee. De kracht van de sociale media werd maar weer eens duidelijk, want amateurbeelden van deze optredens kwamen op internet terecht. Binnen één week werd het nummer al door meer dan 750.000 (!) mensen gezien.

Stef Ekkel en René Karst staan volgende week dinsdag op het Muziekfeest op het Plein.

Stef Ekkel en René Karst samen te boeken:

- Gage: € 2.695,- excl. BTW/Buma
- Inclusief geluid tot 300 personen
- 1 x 55 minuten

Gouden plaat voor Tino Martin

Een bijzonder moment voor zanger Tino Martin. Hij ontving een gouden plaat voor zijn single ‘Jij liet me vallen'. Van de single zijn meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Een totaal verraste Tino nam de gouden plaat in het showbizzprogramma SBS Shownieuws in ontvangst van presentatoren Airen Mylène en Maurice Wijnen. Geheel onverwachts kwam de gouden plaat niet voor de zanger. Het gelijknamige album ‘Jij liet me vallen’ stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden in een korte periode miljoenen keren bekeken en gestreamed op YouTube en Spotify. Ook ontving hij de ultieme bekroning, een Edison, voor het album ‘Jij liet me vallen’.
 
De zanger was afgelopen zondag te gast bij Shownieuws om te vertellen over het afgelopen jaar, de clipopnames van zijn nieuwe kerstsingle in Oostenrijk en om vooruit te kijken naar zijn concerten in 2018. Aan het einde van het programma kreeg hij de gouden plaat overhandigd.
‘Ik ben echt even sprakeloos, wat fantastisch. Dit wist ik dus echt niet’, aldus een trotse en geëmotioneerde Tino Martin.

Vinzzent proost op deze dag

December is de maand van Sinterklaas en de Kerstman maar zeker ook de maand waarin we proostend het nieuwe jaar inluiden. Voor Vinzzent een goed moment om zijn nieuwe single ‘Proost Op Deze Dag’ te lanceren.
 
‘Proost Op Deze Dag’ is een lekkere uptempo song met Folkse invloeden die akoestisch begint en na enkele seconden los gaat waardoor je meteen in de stemming bent. Voor deze single werkte Vinzzent en Hans van Vondelen samen met Edwin van Hoevelaak en muzikanten Marcel Fisser (gitaar en Banjo), Manfred Jongenelis (accordeon), Joost van Es (viool), Han van Eijk en Dian Senders (backings)
 
Als Vinzzent terugkijkt op 2017 was voor hem het ‘proost moment’ zijn eerste eigen festival “Vinzzent Op Het Strand” waar hij een bijzonder sfeervol en gezellig feest wist neer te zetten en waarin hij een Platina award voor Dromendans overhandigd kreeg van goede muziekvriend Rob de Nijs.
 
Rob; “Vinzzent je zit in mijn hart, dat weet je, je hebt veel voor mijn carrière gedaan en je doet nu veel goeie dingen voor je eigen carrière.”
 
In augustus 2018 zal er een tweede editie van Vinzzent Op Het Strand plaatsvinden. In de clip van ‘Proost Op deze Dag’ zie je een compilatie (aftermovie) van het festival.
 
Vanaf vandaag is ‘Proost Op Deze Dag’ op alle legale streaming en downloadportals  te verkrijgen o.a. Itunes & Spotify