Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     

LA The Voices are Back in Business

Na een korte afwezigheid uit de schijnwerpers door de ziekteperiode van Peter Strykes zijn de mannen terug, enthousiaster dan ooit!

Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker, staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau.

Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.

De sound van LA The Voices blijft groots, gevoelig, diepzinnig maar bovenal toegankelijk voor iedereen.

De optredens zijn geschikt voor festivals, mooie gala's, bedrijfsevenementen, etc.
Kortom, L.A The Voices “Back in Business”!

LA The Voices are Back in Business

Na een korte afwezigheid uit de schijnwerpers door de ziekteperiode van Peter Strykes zijn de mannen terug, enthousiaster dan ooit!

Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker, staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau.

Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.

De sound van LA The Voices blijft groots, gevoelig, diepzinnig maar bovenal toegankelijk voor iedereen.

De optredens zijn geschikt voor festivals, mooie gala's, bedrijfsevenementen, etc.
Kortom, L.A The Voices “Back in Business”!

StukTV en Wolter Kroes release single

StukTV heeft vandaag de nieuwe single en videoclip 'Vannacht' uitgebracht. De nieuwe single is een samenwerking met niemand minder dan volksheld Wolter Kroes.

De mannen waren gisteravond samen met Wolter Kroes te gast bij RTL Late Night waar de primeur van de single plaatsvond. Ook hebben ze het uitgebreid gehad over hoe de samenwerking tot stand is gekomen. Bekijk de beelden hier terug. 

StukTV bewijst zich de laatste twee jaar op hoog niveau als dj-act. Zo braken ze vakkundig de tent af op festivals als Paaspop, Solar, Dutch Valley, Emporium Festival, Dreamfields Festival, Vestrock en Park City Live. Ook de costa's in het buitenland zijn niet meer veilig waar StukTV vast onderdeel is op Totally Summer.

Met de nieuwe single 'Vannacht' laat StukTV weer zien dat ze staan voor veelzijdigheid. En dit is nog maar de eerste van een nieuwe frisse reeks eigen releases!

Rene Schuurmans geeft kleur aan je leven

In april van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”. “GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire.

 “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene, “gezond voor lichaam en geest”. Zijn nieuwe single “Kom geef wat kleur aan je leven” springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.
De nieuwe single is vandaag uitgekomen! Bekijk de bijbehorende videoclip hier.
 
Al jarenlang bewijst Rene Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho”, “Bij ons in Brabant”, “Mooie Meisjes” en “He, Doe niet zo Sexy” bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. A.s. zondag geeft hij een Live Concert in Natuurtheater De Kersouwe met alleen eigen repertoire. Een verdienste, na jaren van hard werken, om trots op te zijn.
 
Het afgelopen jaar is Rene Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied, een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant uitgeroepen. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. In deze rol heeft Rene al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel “Keileuk” met het daarbij horende keurmerk.

Ronnie Flex brengt nieuw album uit

Het langverwachte nieuwe album Rémi van Ronnie Flex is uitgekomen. De rapper heeft uitgebreid de tijd genomen voor zijn nieuwe langspeler, die vanaf vandaag overal te beluisteren is. Daarnaast is ook de nieuwe single en video 'Is Dit Over' (ft. Tabitha) verschenen.

Met "uitgebreid" doelen we op het feit dat Ronnie Flex maar liefst anderhalf jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt heeft aan Rémi. De eerder uitgebrachte tracks 'Plek Als Dit',  'Energie', en 'Come Again' zijn onderdeel van het nieuwe album. Deze releases ontvingen meerdere (dubbel) platina awards en vergaarden tientallen miljoenen streams.

Het album is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met bijdragen van Afro Bros. Featurings zijn er o.a. van Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr. Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine.

Nieuwe gages / prijzen voor Tino Martin

Een uitverkochte Ziggo Dome, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek.

Met ingang van 14-6-2017 hanteert Tino Martin onderstaande uitkoopgage`s/prijzen:

Gage TINO MARTIN tot 250 personen
Uitkoopgage/prijs € 5.950,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA                     Tape 1x 30 minuten inclusief M-/ A- set

Gage TINO MARTIN vanaf 250 personen
Uitkoopgage/prijs € 6.950,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA
Tape 1x 30 minuten inclusief M-/A- set

  Mini concert TINO MARTIN live met band

  1 x +- 60 min Tino Martin met band.
  2 x +- 45 min band
  Gage op aanvraag

Ruth Jacott nu ook met band te boeken

Na een zeer succesvolle theatertournee waarin Ruth ruim 60 voorstellingen gaf door het hele land heeft ze de smaak te pakken om met band op te treden. Met name deze band, die uit 5 jonge gedreven muzikanten bestaat o.l.v. Elvis Ediagbonya.
 
Toen Ruth onlangs met ze voor Fletcher hotels optrad, bleek dit zo’n succes dat ze heeft besloten deze combinatie voor alle partijen beschikbaar te stellen.
 
De bezetting is piano, keyboards, drums, gitaar, basgitaar en backing vocal. Het programma duurt max. 2 x 50 minuten waarin ballads en uptempo nummers elkaar afwisselen. Een feest der herkenning want alle grote hits komen aan bod. Maar daarnaast zingt Ruth ook enkele nummers van haar laatste cd ‘Ik adem je in’.
 
De gage bedraagt € 13500 excl. 7% BUMA excl. 6% BTW
Inclusief geluid tot 750 personen, excl. eventuele wachturen.

Tino Martin geeft spectaculaire show in Ziggo Dome

Tino Martin gaf zaterdag een uitverkochte show in de Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers. Het was de grootste show uit de carrière van de zanger. Naast vuurwerk, dansers en confetti was er een waanzinnig gospelkoor en had hij gast-artiesten als Gerard Joling, Glennis Grace, Gin Dutch en New Timeless op het podium in Amsterdam.
 

Na vorig jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall te hebben gegeven, maakte hij een jaar later de stap naar de Ziggo Dome, door fans al omgedoopt in de ’Tino Dome’. En met succes, want de show was helemaal uitverkocht.
 
‘Het was mijn droom als klein mannetje om grote concerten te geven. Die droom is uitgekomen in de Ziggo Dome. Ik ben waanzinnig trots dat ik dit moment kan delen met mijn familie en al mijn fans die uit hele land naar Amsterdam zijn gekomen.’ aldus Tino. 
 
In Nederland brak Tino Martin door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’ en hij ontving afgelopen jaar een Edison Award voor zijn album, een plaat die wekenlang in de Top 10 van de albumlijst stond. Onlangs bracht hij de single ‘Laat Me Leven’ met Gerard Joling uit en afgelopen vrijdag kwam zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ uit. Komende woensdag is de release van zijn nieuwe single 'Blijf Bij Mij'.
 
Foto: William Rutten

Raymon Hermans releast nieuwe single Al Laat

AL LAAT is geschreven door RAYMON en in samenwerking met zijn vaste producer Harald Queens geproduceerd. De track bevat RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar heeft ook dit keer weer nieuwe invloeden gekregen.

“Ik focus mezelf steeds meer op het produceren en daar krijg ik bij Harald alle ruimte voor. Samen streven we altijd naar de beste producties en blijven we vernieuwen. Ook AL LAAT heeft weer een verrassende nieuwe sound gekregen.” – RAYMON HERMANS

AL LAAT is de voorloper op RAYMON’s eerste EP die later dit jaar zal verschijnen. “Ik kan niet wachten om het te laten horen!”

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Ik houd me bezig met het maken van mijn eerste EP. Hiermee ben ik zeker het afgelopen half jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Zo zat ik in het afstudeerjaar van mijn HBO opleiding Media-en Entertainment Management toen dit allemaal begon.. en je raadt het misschien al, dat afstuderen moet nog steeds gebeuren.
Maar weet je, dat komt allemaal wel goed, nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig” – RAYMON HERMANS


In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van AL LAAT verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels bijna 200 boekingen in de agenda.

CPG Divas met eigen show

'Greatest Dance Hits Of The World' Het wordt een mix van recente hits van onder andere Jason Derulo, Meghan Trainor, Ariana Grande, en Jessie J naar klassiekers van sterren en legendes als Alicia Keys, Beyoncé, Aretha Franklin, Chaka Khan en James Brown.

CPG DIVAS koos destijds bij The Voice of Holland voor team Guus Meeuwis en tijdens deze avond krijgen zij ook support van oud-collega’s uit hetzelfde team als voorprogramma; Mike Ott, Melany Sharon en Thijs Pot. De jaarlijkse Spaanse zomertour staat ook weer op het punt van beginnen en later dit jaar staan de dames tevens geboekt als headliner tijdens de Winter Pride met enkele honderdduizenden extra toeristen op Gran Canaria.