Twilight Entertainment

     

Romy Monteiro - Think About It

De langverwachte nieuwe single van Romy Monteiro is er eindelijk: Think About It! Een ijzersterk nummer, met een fantastische videoclip waarbij Romy bewijst tot de absolute top van de muziekindustrie te horen. De single is natuurlijk volop beschikbaar en ook te beluisteren en via Spotify!

Momenteel is Romy ook druk met de opnames van het nieuwe SBS programma DanceSing, dat zij samen met Johnny de Mol presenteert. DanceSing is vanaf 3 januari 2019 wekelijks te zien op SBS6.

De agenda van deze duizendpoot vertoont dus nog amper lege plekken. Romy zingt, presenteert en in haar veelzijdigheid is zij een volwaardige TV personality. Overal waar Romy binnenkomt, is zij het stralende middelpunt.
 
Glamorous, vriendelijk en benaderbaar zijn trefwoorden die zeker van toepassing zijn op Romy. Haar bühneshows zijn opzwepend, en staan bovenal garant voor een torenhoog Entertainment gehalte
 
Wilt u Romy op uw feest, evenement of bedrijfsfeest laten stralen? Dan is er goed nieuws! Vanaf heden is ook de agenda voor de tweede helft van 2019 geopend voor deze bloedmooie zangeres en presentatrice.


Kerstsingle Gerard Joling

Vandaag released Gerard Joling zijn nieuwe single ‘Christmas on the dance floor’. Het nummer is geschreven door Simon Gitsels, Sander Rozeboom, Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. De single is geproduceerd door John Dirne van White Villa Studios.

Gerard Joling: ”Christmas on the dance floor is een juweeltje van het kerstalbum ‘Christmas, the birth of love’ die in 2014 is uitgebracht. De single is compleet opnieuw geproduceerd en heeft een eigentijdse sound. Kerst is een van mijn favoriete periodes van het jaar. Ik vond het tijd om weer een kerstsingle uit te brengen!”.

‘Christmas on the dance floor’ is vanaf vandaag overal online verkrijgbaar en te streamen.

Nieuwe theatertour OG3NE

Het zijn drukke tijden voor de dames van OG3NE. 15 December begint OG3NE aan een reeks van 10 uitverkochte kerstconcerten in het sprookjesachtige Kurhaus in Scheveningen. Ter gelegenheid van OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’ releasen zij vandaag een nieuwe kerstsingle getiteld ‘Alles Is Nog Hier’. 

Een verrassend Nederlandstalig uitstapje over het gemis van dierbare personen tijdens de warme en knusse kerstdagen. De single wordt ondersteund met veel tv promotie zoals RTL Late Night, Tijd voor Max, Koffietijd, Zapp Live en Max Trouw Kerstconcert. Ook is OG3NE in de maand december te zien in het KnoopGala.
 
Tevens maakt OG3NE bekend vanaf september 2019  (seizoen 2019/2020) terug te keren in de theaters door heel Nederland met een gloednieuwe theatershow getiteld  ‘SWEET HARMONY TOUR’. Tijdens de vorige theatertournee ‘Three Times a Lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte concerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal dat de populariteit van de succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘Ladies With The Golden Voices’.
 
Vanaf September 2019 op veler verzoek terug in 60 theaters! OG3NE met de ‘SWEET HARMONY TOUR’ staat voor een avond genieten van de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band. De landelijke verkoop begint op Zaterdag 15 december a.s.

Rene Karst - Laat Ze Maar Zien

Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist..! Wie kan ‘em niet meebrullen, dé feesthit van 2016! De carrière van Rene zit sinds zijn duet met Stef Ekkel in de lift en met de nieuwe, nu al veelbesproken single Laat Ze Maar Zien en zijn onlangs getekende contract met platenmaatschappij Dino lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet Rene zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Immers, geen feest is hetzelfde. Uiteraard mogen hits als Liever Te Dik In De Kist en Supergave Tijd niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat Rene halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers.

Het is niet voor niets dat Rene door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd

Nieuwe single voor Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk: ”Mama, is de eerste single die ik uitbreng na The Voice of Holland. De afgelopen maanden waren bijzonder druk met optredens, waardoor ik niet eerder in de gelegenheid ben geweest om de studio in te gaan.

Eind september is er een writerscamp georganiseerd, waar verschillende sing- en songwriters hebben gewerkt aan nieuwe muziek.

Ik ben echt onwijs trots op het resultaat! Mama is beslist geen dramatisch nummer, maar het gaat erom dat je altijd bij je moeder terecht kunt, ook al ben je volwassen”

Thomas Berge - Laten Gaan

Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd (28) is zanger Thomas Berge intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie.

Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen. Na een ruime periode van muzikale bezinning werkte Thomas, samen met producer Gordon Groothedde, het afgelopen jaar in alle stilte aan nieuw materiaal.

Die stilte is nu voorbij want wanneer NPO Radio 2 producer Bart Arens bij toeval Thomas’ nieuwe single ‘Laten Gaan’ te horen kreeg besloot deze om hem, op verzoek van Berge, meteen een week lang als mistery artist te gaan draaien. “Ik draai een week lang een plaat, zonder te vertellen over wie het gaat zodat jullie de song zonder vooroordelen kunnen ontdekken. Beluister ‘Laten Gaan’ enkele keren en ontdek dit catchy refrein”, aldus radiopresentator Bart Arens.

“Ik vond het te gek dat Bart voorbij mijn muzikale verleden wou kijken en net zoals de rest van het team mee de sprong nam”, gaat Thomas verder.
 
“‘Laten Gaan’ is een van mijn meest persoonlijke tracks die ik ooit heb gemaakt. In eerste oorsprong was de song gebaseerd op mijn toenmalige relatie maar intussen is het verhaal tekstueel sterk geëvolueerd. Deze single gaat over een sterk verlangen, terwijl je weet dat je allebei van de verboden vrucht aan het eten bent. Iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in herkennen”, aldus Thomas Berge.
Afgelopen woensdag ging RTL vervolgens al even op bezoek bij Bart om het mysterie aan te wakkeren want de reacties stroomden bliksemsnel binnen. Even leek het echter bijna fout te gaan want in de digitale jungle bleek dat Thomas’ nieuwste single kort detecteerbaar was via Shazam.

“We wisten de schade te beperken, maar op iets minder dan een minuut tijd hadden intussen al een 1.000-tal Nederlanders de mystery track door Shazam heen gehaald. Gelukkig slaagden we er vrij snel in om via een emergency call ‘Laten Gaan’ ook op Shazam onvindbaar te maken”, besluit Thomas’ management.
 
“Het is een zeer progressieve song geworden, met een ontzettend catchy refrein. Maar het is vooral onderdeel van de nieuwe sound die ik samen met Gordon heb ontwikkeld. Een sexy en uitdagende nieuwe Thomas Berge. Een nieuwe artiest die wat uitdagends losmaakt en taboe’s doet ontketenen. Gordon en ik zijn intussen dan ook goed op weg naar een volledig album. Het resultaat van twee jaar intensief werken, proberen en uittesten, en vooral er bijzonder vol voor gaan”, zegt Thomas Berge vastberaden.
 
Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in ondermeer Afas live en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een rasechte entertainer pur sang. Hij was een van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards als logisch gevolg.

Zijn album ‘Berge Verzet’ wordt genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. Maar nu kiest Berge dus resoluut voor de pop kant en die kunnen we deze keer absoluut niet ‘Laten Gaan’.
In RTL Boulevard vrijdagavond 23/11 werd uiteindelijk bekendgemaakt wie achter deze ‘deal met de duivel’ zat en op 7/12 stelt Thomas zijn nieuwe single live voor op Radio 538.

Nieuwe gage John West 2019

John West onderscheidt zich als zanger door het repertoire dat hij brengt en dat, in het volkse- en feestsegment, altijd een zekere stijl en klasse heeft. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn schare fans nog steeds blijft groeien.
 
In de afgelopen 10 jaar heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekker Ding en zijn laatste single Nee Ik Rij Niet weet hij telkens weer zijn fans te verrassen en heeft hij inmiddels op vele kleine maar ook de grote podia gestaan. In februari begint John aan zijn eerste theater tournee “John West Live“.

Een avondvullend programma met begeleiding van zijn eigen 8 koppige band dat hem naar alle windstreken van het land brengt. Het belooft een muzikaal spektakel te worden en een avond vol vermaak en entertainment!
 
Voor boekingen in 2019 is er een nieuwe gage van € 2.795,00 excl. Btw/Buma

Snollebollekes is Booming !

Met 2 uitverkochte concerten in Gelredome in 2019 schiet Snollebollekes helemaal uit zunne panty!

De shows beloven een spektakelstuk te worden dat zijn weerga niet kent. Volgende week verschijnt de nieuwe single Bobbelen. En Door Nondeju!

NIEUWE GAGE 2019
€ 6.995 (tot 3.500 personen) excl. BTW / BUMA
Gage boven 3.500 personen op aanvraag.

Artiesten TV Programma Beste Zangers

Inmiddels is het TV seizoen van het succesvolle AVROTROS programma "Beste Zangers " achter de rug. De artiesten welke in het seizoen 2018 deelname zijn ook te boeken op uw evenement / feest.

De artiesten welke in 2018 deelname waren: Lee Towers, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glen Faria, Alain Clark , Maria Fiselier, Davina Michelle.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van 1 van de artiesten uit Beste Zangers bij Twilight Entertainment

Raymon Hermans - Nieuwe Single Officieel

Het is officieel, de nieuwe single van RAYMON HERMANS is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek.

Het is misschien wel de ultieme RAYMON HERMANS plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend.
‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Met een volstrekt eigen sound zet Raymon Hermans de ingeslagen weg voort met wederom een eigen compositie, welke hij samen met vaste producer Harald Queens heeft geproduceerd.

Hiermee laat RAYMON HERMANS zien dat hij op eigen kracht zijn stijl heeft gevonden in de Nederlandse muziekscene en heeft hij een flinke fanbase opgebouwd. Zijn toewijding, inzet en discipline resulteren dan ook in Miljoenen streams op Spotify en Miljoenen views op YouTube. Is hij niet bezig met het schrijven van zijn liedjes, dan zijn het wel de shows in het land. De agenda van de 24-jarige zanger puilt behoorlijk uit.

De nieuwe single 'Officieel' is het zoveelste bewijs dat we hier niet te maken hebben met een one-hit-wonder, maar laat zien dat RAYMON HERMANS een artiest is waarvan we in de komende jaren nog veel van zullen horen.

Beluister ‘OFFICIEEL’ de single op Spotify, Deezer, Apple Music en Google Music, download via iTunes en bekijk de videoclip op YouTube.