Nieuwe zomersingle Jan Smit

Gisteren is de 5e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ is een liedje met een kwinkslag.

‘Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje welke gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan. ‘Ik vind het te gek dat we een grafische clip hebben gemaakt, het is vrolijk en past helemaal bij het gevoel van ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ aldus Jan Smit.

Het liedje is vanaf vandaag te downloaden via deze link, te streamen via deze link en de video is te vinden op Youtube via deze link. De track is de 5e single in het 20 jaar Jan Smit Jaar. 20 September komt de 6e single uit en zijn gloednieuwe langverwachte studio-album getiteld 20.

Guus Bok ook komend seizoen vaste huisband FOX Sports NL

De Guus Bok Liveband is ook in het seizoen 2016/2017 de vaste huisband van het voetbalprogramma ‘De Eretribune’ van FOX Sports NL. Vanaf januari zorgt de band voor een gezellige sfeer in de studio en zweept het publiek op met Nederlandstalige klassiekers en eigen Nederpop.

 Fox Sports en Guus Bok gaan graag met elkaar door. ‘Het is heel cool om met de band te spelen tijdens het programma,’ aldus de zanger. ‘Bovendien voelen we een sterke klik met het team van Fox Sports.

Toen we hoorden dat presentatrice Helene ook doorging, was de keuze snel gemaakt,’ grapt hij.

Speciaal voor het komende seizoen schreef de zanger, samen met vaste tekstschrijver Rico Hop en gitarist Zoltan, een nieuw openingslied voor het televisieprogramma: ‘Dit Is Nog Maar Het Begin.’ Het lied beschrijft de spanning die voelbaar is vlak voor een belangrijke wedstrijd. Het eigen lied ‘Mooier Wordt Het Niet’ neemt de plek in van ‘Nadien’ als vaste afsluiter van de show.

Foto: Jeroen van Lelieveld

Wie stem jij in het voorprogramma van Jan Smit?

Voor zijn elfstedentour langs 11 grote steden in Nederland dit najaar, is Jan Smit op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen.

Per concert zijn 5 artiesten genomineerd die kans maken. Na de stemperiode zal op RADIONL bekend gemaakt worden, welke artiest het voorprogramma mag doen. Voor het eerste concert op zaterdag 24 september in Den Bosch kan vanaf vandaag een maand lang gestemd worden op Gino Graus, Jeffrey Heesen, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L’Abee.

In de maand september kan er gestemd worden voor de concerten in oktober. En een maand later zijn de artiesten die kans maken in november aan de beurt. Onder de stemmers zullen per locatie een aantal vrijkaarten verloot worden.

Kijk snel op www.radionl.fm en stem! http://www.radionl.fm/jan-smit-actie/

Dana Winner lanceert zomersingle

Het kan geen toeval zijn: net nu er eindelijk zonnig en warm weer voorspeld wordt, lanceert Dana Winner haar gloednieuwe zomersingle ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’.

Het is Dana Winner op haar best want de single is een fantastisch feelgood-nummer waar je instant vrolijk van wordt. Bij het liedje hoort ook een mooie en opvallende clip die Dana opnam in een eeuwenoude waterburcht omringd door een weelde aan bloemen.  Wat de clip nog meer speciaal maakt, is dat hij volledig opgenomen werd in slechts 1 shot.

En wie dacht dat Dana een braaf imago had, moet die mening dringend herzien want voor de clip liet Dana een tattoo aanbrengen. Jawel !

Het lijkt dat 2016 echt het jaar van Dana Winner aan het worden is. Het begon met ‘Liefde voor Muziek’ en de tv-hits uit dat programma, het wordt nu verdergezet met de lancering van ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, de nieuwe single van het gouden album ‘PUUR’ en in het najaar staan er nog 4 spetterende exclusieve PUUR-concerten op het programma van Dana met haar XXL Band.

Op 24 september treedt ze op in het Ethias Theater te Hasselt, op 14 oktober in Capitole te Gent, op 4 november in het Kursaal te Oostende en op 11 november in de Stadsschouwburg te Antwerpen.

Nieuwe carriere voor Marianne Weber & John de Bever ?

Marianne Weber & John de Bever hadden onlangs de hoofdrol in een wel heel bijzondere korte film! De filmset? Het thuisfront van hét ‘duo van het Levenslied’ in Den Bosch! Is het populaire duo in het diepste geheim bezig met het maken van een bioscoopfilm?

Het ligt nét iets anders. Marianne en John hebben namelijk op een verrassende manier de clip opgenomen van hun nieuwe single ‘Een Echte Vriend’! Het script: hoe buiten hun zangcarrière een échte vriendschap is ontstaan! De scènes: door middel van diverse komische sketches worden de verschillende aspecten van échte vriendschap uitgebeeld.

Zo helpt de ‘Koningin van het Levenslied’ een zieke John de Bever en worden overhemden gestreken. Ook wordt er voor elkaar gekookt én in geval van nood in het kleinste kamertje van het huis, een helpende hand geboden… 
 
De nieuwe vrolijke en uptempo single is afkomstig van het hitalbum ‘Dat Is De Liefde’. Het album staat inmiddels tien weken hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten en ging binnen enkele weken meer dan 10.000 keer over de toonbank. Hiermee mag duidelijk zijn dat het duo actief blijft op het hoogste niveau.

Nieuwe single Tino Martin

Tino Martin released op de 1e dag in Juli zijn nieuwe single "Dat ik je zo zou missen"

Tijdens het uitverkochte concert in de Heineken Music Hall nam Tino Martin zijn nieuwste single 'Dat ik je zo zou missen' op! Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Johnny Sap en Henny Thijssen.

Tino Martin:“Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.

Tijdens het concert in de HMH werd het nummer in ieder geval erg goed ontvangen”.

Ben Liebrand nog te boeken in 1e weekend Augustus

Ben Liebrand is vanwege een optreden op de Amsterdamse "Canal Pride" het weekend van 5, 6 en 7 Augustus beschikbaar voor boekingen in Nederland.

Ben Liebrand boekte als remixer de nodige successen in het buitenland. Zijn eerste remix was ‘She’s So Divine’ van The Limit. ‘Rock The Boat’ van Forrest  en zijn versie van ‘Eve of the war’ leveren hem internationale top 5-hits op. Die buitenlandse hits keren als "import" weer terug in Nederland en zo wordt Ben ook hier  bekend. Zo produceerde en mixte hij onder andere de ’Holiday Rap’ van Mc Miker G &  DJ Sven, een megahit over de hele wereld begin jaren ‘80.

Ben Liebrand is te boeken voor dj`s set van 3 uur in NL.

Volkszanger Frank van Etten laat Facebook ontploffen

Frank van Etten zanger/tekstschrijver & Componist deelde via facebook een kort filmpje waarin hij samen met zijn oudste zoon Jamy een liedje zingt. 'In een paar uur tijd is het filmpje van de volkszanger en zijn zoon duizend keer gedeeld, meer dan 80 duizend keer bekeken en honderden positieve reacties.'

Van Etten die net een aantal dagen geleden zijn nieuwe Hit single releasde  'Als een engel op mijn pad' is helemaal verbaasd. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt!'

Van Etten die momenteel zijn liedjes aan het schrijven is voor het album wat dit jaar gaat verschijnen is dankbaar en trots. De liedjes uit de pen van van Etten zijn raak en uit het leven gegrepen, de volkszanger die zijn liedjes deelt met zijn publiek voordat ze helemaal af zijn. Geeft daarmee onbedoeld een hele intieme inkijk in het leven van de echte volkszanger.

Het album van Frank van Etten zal in het najaar verschijnen.

Vrolijke zomersingle voor Rene Schuurmans

In april tekende Rene Schuurmans voor het prachtige 'Tot Het Einde', een ode aan echtgenote Monic, ter gelegenheid van hun 25-jarig huwelijk maar nu is de zomer weer in het land en dus is het tijd voor volop muzikale vrolijkheid met de nieuwe single 'In De Sterren Staat Geschreven'. Een uptempo feelgood meezinger.
 
"Want in de sterren staat geschreven dat de liefde op mij wacht, dat de zon weer voor me schijnt ... en zelfs de maan weer naar mij lacht" zijn de pakkende regels van het refrein. Gemakkelijk en snel op te pakken door het publiek en ondersteund door de vrolijke, uptempo, een  klassieke typische Rene Schuurmans partysound.
 
Hit componisten Emile Hartkamp en Noris Padidar schreven dit nummer al in 2011 speciaal voor Rene Schuurmans die het in die tijd nooit heeft uitgebracht. De pakkende melodie en tekst bleven hem echter prikkelen waardoor Rene nu besloten heeft het daadwerkelijk uit te brengen.

'Soms moet iets passen in de tijd en 'In De Sterren Staat Geschreven' dat de zomer van 2016 het juiste moment is'. We gaan feesten!

Rene Karst en Stef Ekkel nu ook samen te boeken

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist” van Stef Ekkel & René Karst met medewerking van het Frikandellenkoor. Al voordat dit nummer officieel werd opgenomen, was al bekend dat het nummer een MEGA knaller zou worden!

Dit aanstekelijke nummer is spontaan ontstaan tijdens de Muziekreis Turkije. In de late uurtjes, onder het genot van een drankje, kwam dit nummer daar tot stand.

Tijdens de Muziekreis Turkije werd het nummer een paar keer live gezongen en het aanwezige publiek zong direct uit volle borst mee. De kracht van de sociale media werd maar weer eens duidelijk, want amateurbeelden van deze optredens kwamen op internet terecht. Binnen één week werd het nummer al door meer dan 750.000 (!) mensen gezien.

Stef Ekkel en René Karst staan volgende week dinsdag op het Muziekfeest op het Plein.

Stef Ekkel en René Karst samen te boeken:

- Gage: € 2.395,- excl. BTW/Buma
- Inclusief geluid tot 300 personen
- 1 x 25 minuten René Karst
- 1 x 25 minuten Stef Ekkel
- Inclusief een gezamenlijk optreden