Vinzzent geniet van ‘Alle Kleine Dingen’

Vinzzent komt aanstaande Vrijdag met zijn nieuwe single ‘Alle Kleine Dingen’. Samen met Jaap Kwakman en Jan Dulles (3J’S) schreef hij het nummer wat resulteerde in een ontzettend leuke samenwerking.

De laatste maanden stonden vooral in het teken van de komst van zijn zoontje Vince waardoor hij letterlijk en figuurlijk genoot van alle kleine dingen. Het is een enorme verrijking en een nieuwe fase in zijn leven. ‘Alle Kleine Dingen’  is het startpunt van een aantal mooie plannen voor het komende jaar.
 
De videoclip werd opgenomen in Amsterdam waar Vinzzent fietsend met zijn ‘geliefde’ in onze hoofdstad geniet van alle kleine dingen met wat moderne Turks Fruit momentjes.

4U en GRLBND vanaf nu te boeken

De finalisten uit de Next Boy / Girl band zijn vanaf heden te boeken voor optredens in het land.

GRLBND
GRLBND is de allernieuwste popsensatie van Nederland en bestaat op dit moment uit vijf jonge en getalenteerde meiden. Samen met John Ewbank hebben ze hun eerste single ‘Party’ uitgebracht en is al te beluisteren via online platformen.

Uitkoopgage/prijs € 2495,- excl. btw/buma

4U
4U zijn de winnaars van het programma de Next Boy/Girl Band. De eerste single 'Bitter Taste' werd het vaakst gedownload en gestreamd waardoor de boyband de winst pakte. Tijdens de finale werd meteen bekend gemaakt dat 4U eind dit jaar vier keer in de Ahoy staat in het voorprogramma bij de jubileumconcerten van Nick & Simon.

Uitkoopgage/prijs € 2750,- excl. btw/buma

Monique Smit brengt nieuw Sinterklaas album uit

Vanaf vandaag is het nieuwe Sinterklaas album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit overal verkrijgbaar. ‘Sinterklaas is in het land’ is een modern Sinterklaas album met teksten en muziek van deze tijd.

Het album bevat 14 traditionele liedjes met geactualiseerde teksten inclusief een extra track, namelijk een duet met Jan Smit! Zo staan er onder andere titels op als 'Hoor Wie Klopt Daar Kinderen' en ‘Zie de maan schijnt door de bomen', klassiekers met een moderne twist, uitgevoerd door Monique Smit.

Naast dat het album in de winkels ligt is het ook te downloaden via Itunes en te streamen op Spotify.

Monique Smit zal ter gelegenheid van dit Sinterklaas album ook te boeken zijn als Monique en de dansende pieten. De komende maanden gaat Monique het land in met een speciale Sinterklaasshow. Samen met 3 dansende pieten die strooigoed meebrengen en een disco piet, verzorgt Monique een vrolijk programma waarbij volop gezongen en gedanst wordt.

Peter Beense - Voor geen Goud

Volgend jaar zal het langverwachte album van Peter Beense gaan verschijnen. Zijn 30-jarige jubileum zal vergezeld gaan worden door de release van een 2CD-box gevuld met al zijn hits en een schijfje waarop veelal nieuwe liedjes zullen staan.

De gezellige Amsterdammer scoort al jaren het ene succes na de andere. Denk aan klappers als ‘Party Time’, C’est la vie’, ‘Ga nu maar weg’, ‘Een Amsterdamse nacht’ of ‘Laat ze maar lullen’. Ook eerder dit jaar schoten zijn singles ‘Ik hou van jou’ en de verrassende bigband-plaat ‘Ik voel me heerlijk’ hoog de hitlijsten in.

Als de voortekenen niet bedriegen is ook zijn nieuwe single ‘Voor geen goud’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, een regelrechte knaller zoals alleen Peter die maar brengen kan.

Deze typische Amsterdamse bravoure plaat met een feest- en gezelligheidsgehalte om u tegen te zeggen, werd geschreven door Ricardo Schuëngel en Frank Verkooyen terwijl de track in studio The Boom Music! in Breda is geproduceerd.

Carnavalsgage voor Rene Schuurmans

Tijdens de carnaval van 2017 hanteert René Schuurmans wederom een speciale Carnavalsgage.

Rene Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Uiteraard komen Hela Ho, Als ik haar zie, Bij ons in Brabant en Laat de zon in je hart voorbij. Feest gegarandeerd!
 

   Carnavalsgage  € 2.495 -  excl. 6% BTW  /BUMA

Ancora krijgt opnieuw edelmetaal uitgereikt

De groep Ancora heeft de wind vol in de zeilen. Een kleine twee weken geleden kreeg zij geheel onverwacht een gouden award uitgereikt door Jan Smit voor hun debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en gister volgde weer een grote verrassing.

Tijdens de uitzending van het Tv-programa Tijd Voor Max, waar zij te gast waren, kreeg Ancora namelijk nogmaals een gouden award. Dit keer was het edelmetaal voor het in 2015 verschenen tweede album Voorbij De Horizon. Martine van Os en Sybrand Niessen, het bekende presentatie duo van Tijd Voor Max, overhandigden de award.
 
De week kon toch al niet stuk voor Ancora, want afgelopen vrijdag ploften de champagnekurken ook al in verband met het bereiken van de nummer één positie van de GFK Dutch Album Top 100 met hun nieuwe album Door Weer En Wind. De groep zette daarmee een mooie traditie voort, want ook met de eerste twee, nu beide met goud bekroonde albums, wisten die plek te bereiken.
 
Al met al heeft de groep, die bestaat uit de drie zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree, een geheel eigen plek veroverd in de Nederlandse muziekwereld met hun unieke mix van traditionele Shantymuziek, Irish folk en pop. Mede dankzij producer/muzikant Edwin van Hoevelaak, die met die ingrediënten en de harmonieuze zang een robuuste sound creëert, die door zeer velen wordt gewaardeerd en die Ancora intussen een indrukwekkende aanhang heeft bezorgd.
 
Heel bijzonder is de keus van de groep om aan die alle drie de albums complete, kwalitatief hoogwaardige muziekspecials op dvd toe te voegen. De beelden van de groep op machtige schepen, in havens en op prachtige kusten passen namelijk perfect bij de muziek en de inhoud van de liedjes, waarvoor Jan Keizer en diens zoon Louis het overgrote deel schrijven.

Henk Dissel in Heineken Music Hall

Voor zanger Henk Dissel gaat op 8 april 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleidt door de Bas van de Heuvelband - in de Heineken Music Hall.
 
Met 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Ook stond hij al op grote festivals en concerten zoals Dutch Valley en Toppers in Concert. Op 8 april zal hij ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum, zelf de hoofdact van de avond zijn. De sympathieke 25-jarige zanger kan het niet afwachten om er met zijn fans een onvergetelijke avond van te maken.

“De Heineken Music Hall, daar droom je natuurlijk van als zanger. Een geweldige zaal met een perfecte akoestiek. Ik kijk er naar uit om er met al mijn fans een fantastische avond van te maken. “ 
 

Nick & Simon krijgen 100% NL Oeuvre Award

Vandaag zijn Nick & Simon verrast met een 100% NL Oeuvre Award. Zij worden hiermee beloond voor hun gehele muzikale oeuvre. Het nietsvermoedende duo kreeg de Award uit handen van goede vriend Winston Gerschtanowitz.

Winston ging voor de gelegenheid in stijl met een speedboot naar Volendam, waar Nick & Simon een overleg hadden. Vanuit deze speedboot riep Winston met een megafoon de mannen toe dat ze naar buiten moesten komen voor een verrassing. Nick & Simon ontvingen vervolgens allebei een 100% NL Oeuvre Award.
Programmadirecteur Roland Snoeijer van 100% NL: “Dit jaar is een bijzonder jaar voor Nick & Simon, want zij vieren net als 100% NL hun 10-jarig jubileum. En wat hebben deze mannen in de afgelopen jaren eigenlijk niet gedaan?  Een succesvolle muzikale carrière met 11 nummer 1-hits. Nick & Simon waren ook te zien in een flink aantal televisieprogramma’s, brachten dit jaar een boek uit, deden Symphonica in Rosso en spelen al jaren rond kerst in Ahoy. Dit jaar staat er rond die tijd ook weer een grote jubileumconcertreeks op het programma.  Nick & Simon horen bij de Nederpop en daar wil 100% NL ze namens onze luisteraars graag voor belonen.”

Nick Schilder: “Meestal is een Oeuvre Award een afsluiting, natuurlijk sluiten we nu de eerste 10 jaar af. Maar we zijn zeker van plan om er nog 10 jaar aan vast te plakken.”
Simon Keizer: “100% NL heeft ons de afgelopen 10 jaar heel erg gesteund en daarom zeg ik: samen op naar ons 20 jarig jubileum.”

Op 7 februari 2017 worden de 100% NL Awards over 2016 uitgereikt, dé publieksprijs voor Nederlandse popmuziek. De 100% NL Oeuvre Award wordt traditiegetrouw eerder in het jaar uitgereikt.
Het is de zevende keer dat 100% NL een Oeuvre Award uitreikt. Eerder ontvingen René Froger, Paul de Leeuw, Jan Smit, BLØF, Marco Borsato en Guus Meeuwis de popprijs.

Speciale carnavalsgage voor Frans Duijts en Wolter Kroes

Ook dit jaar zijn Frans Duijts, Wolter Kroes weer voor een speciale carnavalsgage te boeken tijdens carnaval!

Deze acts worden gekenmerkt door onuitputtelijke energie, enorm veel enthousiasme en hoogstaand muzikaal vakmanschap, oftewel de garantie voor een goed feestje!

Carnavalsgage Frans Duijts 1 x 30 minuten:
 €2995,- Excl. BTW / Buma
Gage is inclusief monitorset.

Carnavalsgage Wolter Kroes 1 x 30 minuten:
 €3500,- Excl. BTW / Buma
Gage is inclusief monitorset.


Deze aanbiedingen gelden uitsluitend voor optredens die plaatsvinden van vrijdag 24 februari t/m dinsdag 28 februari 2017. Geen regiocheck in deze periode.