Dana Winner lanceert zomersingle

Het kan geen toeval zijn: net nu er eindelijk zonnig en warm weer voorspeld wordt, lanceert Dana Winner haar gloednieuwe zomersingle ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’.

Het is Dana Winner op haar best want de single is een fantastisch feelgood-nummer waar je instant vrolijk van wordt. Bij het liedje hoort ook een mooie en opvallende clip die Dana opnam in een eeuwenoude waterburcht omringd door een weelde aan bloemen.  Wat de clip nog meer speciaal maakt, is dat hij volledig opgenomen werd in slechts 1 shot.

En wie dacht dat Dana een braaf imago had, moet die mening dringend herzien want voor de clip liet Dana een tattoo aanbrengen. Jawel !

Het lijkt dat 2016 echt het jaar van Dana Winner aan het worden is. Het begon met ‘Liefde voor Muziek’ en de tv-hits uit dat programma, het wordt nu verdergezet met de lancering van ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, de nieuwe single van het gouden album ‘PUUR’ en in het najaar staan er nog 4 spetterende exclusieve PUUR-concerten op het programma van Dana met haar XXL Band.

Op 24 september treedt ze op in het Ethias Theater te Hasselt, op 14 oktober in Capitole te Gent, op 4 november in het Kursaal te Oostende en op 11 november in de Stadsschouwburg te Antwerpen.

Nieuwe carriere voor Marianne Weber & John de Bever ?

Marianne Weber & John de Bever hadden onlangs de hoofdrol in een wel heel bijzondere korte film! De filmset? Het thuisfront van hét ‘duo van het Levenslied’ in Den Bosch! Is het populaire duo in het diepste geheim bezig met het maken van een bioscoopfilm?

Het ligt nét iets anders. Marianne en John hebben namelijk op een verrassende manier de clip opgenomen van hun nieuwe single ‘Een Echte Vriend’! Het script: hoe buiten hun zangcarrière een échte vriendschap is ontstaan! De scènes: door middel van diverse komische sketches worden de verschillende aspecten van échte vriendschap uitgebeeld.

Zo helpt de ‘Koningin van het Levenslied’ een zieke John de Bever en worden overhemden gestreken. Ook wordt er voor elkaar gekookt én in geval van nood in het kleinste kamertje van het huis, een helpende hand geboden… 
 
De nieuwe vrolijke en uptempo single is afkomstig van het hitalbum ‘Dat Is De Liefde’. Het album staat inmiddels tien weken hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten en ging binnen enkele weken meer dan 10.000 keer over de toonbank. Hiermee mag duidelijk zijn dat het duo actief blijft op het hoogste niveau.

Nieuwe single Tino Martin

Tino Martin released op de 1e dag in Juli zijn nieuwe single "Dat ik je zo zou missen"

Tijdens het uitverkochte concert in de Heineken Music Hall nam Tino Martin zijn nieuwste single 'Dat ik je zo zou missen' op! Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Johnny Sap en Henny Thijssen.

Tino Martin:“Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.

Tijdens het concert in de HMH werd het nummer in ieder geval erg goed ontvangen”.

Ben Liebrand nog te boeken in 1e weekend Augustus

Ben Liebrand is vanwege een optreden op de Amsterdamse "Canal Pride" het weekend van 5, 6 en 7 Augustus beschikbaar voor boekingen in Nederland.

Ben Liebrand boekte als remixer de nodige successen in het buitenland. Zijn eerste remix was ‘She’s So Divine’ van The Limit. ‘Rock The Boat’ van Forrest  en zijn versie van ‘Eve of the war’ leveren hem internationale top 5-hits op. Die buitenlandse hits keren als "import" weer terug in Nederland en zo wordt Ben ook hier  bekend. Zo produceerde en mixte hij onder andere de ’Holiday Rap’ van Mc Miker G &  DJ Sven, een megahit over de hele wereld begin jaren ‘80.

Ben Liebrand is te boeken voor dj`s set van 3 uur in NL.

Volkszanger Frank van Etten laat Facebook ontploffen

Frank van Etten zanger/tekstschrijver & Componist deelde via facebook een kort filmpje waarin hij samen met zijn oudste zoon Jamy een liedje zingt. 'In een paar uur tijd is het filmpje van de volkszanger en zijn zoon duizend keer gedeeld, meer dan 80 duizend keer bekeken en honderden positieve reacties.'

Van Etten die net een aantal dagen geleden zijn nieuwe Hit single releasde  'Als een engel op mijn pad' is helemaal verbaasd. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt!'

Van Etten die momenteel zijn liedjes aan het schrijven is voor het album wat dit jaar gaat verschijnen is dankbaar en trots. De liedjes uit de pen van van Etten zijn raak en uit het leven gegrepen, de volkszanger die zijn liedjes deelt met zijn publiek voordat ze helemaal af zijn. Geeft daarmee onbedoeld een hele intieme inkijk in het leven van de echte volkszanger.

Het album van Frank van Etten zal in het najaar verschijnen.

Vrolijke zomersingle voor Rene Schuurmans

In april tekende Rene Schuurmans voor het prachtige 'Tot Het Einde', een ode aan echtgenote Monic, ter gelegenheid van hun 25-jarig huwelijk maar nu is de zomer weer in het land en dus is het tijd voor volop muzikale vrolijkheid met de nieuwe single 'In De Sterren Staat Geschreven'. Een uptempo feelgood meezinger.
 
"Want in de sterren staat geschreven dat de liefde op mij wacht, dat de zon weer voor me schijnt ... en zelfs de maan weer naar mij lacht" zijn de pakkende regels van het refrein. Gemakkelijk en snel op te pakken door het publiek en ondersteund door de vrolijke, uptempo, een  klassieke typische Rene Schuurmans partysound.
 
Hit componisten Emile Hartkamp en Noris Padidar schreven dit nummer al in 2011 speciaal voor Rene Schuurmans die het in die tijd nooit heeft uitgebracht. De pakkende melodie en tekst bleven hem echter prikkelen waardoor Rene nu besloten heeft het daadwerkelijk uit te brengen.

'Soms moet iets passen in de tijd en 'In De Sterren Staat Geschreven' dat de zomer van 2016 het juiste moment is'. We gaan feesten!

Rene Karst en Stef Ekkel nu ook samen te boeken

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist” van Stef Ekkel & René Karst met medewerking van het Frikandellenkoor. Al voordat dit nummer officieel werd opgenomen, was al bekend dat het nummer een MEGA knaller zou worden!

Dit aanstekelijke nummer is spontaan ontstaan tijdens de Muziekreis Turkije. In de late uurtjes, onder het genot van een drankje, kwam dit nummer daar tot stand.

Tijdens de Muziekreis Turkije werd het nummer een paar keer live gezongen en het aanwezige publiek zong direct uit volle borst mee. De kracht van de sociale media werd maar weer eens duidelijk, want amateurbeelden van deze optredens kwamen op internet terecht. Binnen één week werd het nummer al door meer dan 750.000 (!) mensen gezien.

Stef Ekkel en René Karst staan volgende week dinsdag op het Muziekfeest op het Plein.

Stef Ekkel en René Karst samen te boeken:

- Gage: € 2.395,- excl. BTW/Buma
- Inclusief geluid tot 300 personen
- 1 x 25 minuten René Karst
- 1 x 25 minuten Stef Ekkel
- Inclusief een gezamenlijk optreden

Hit voor Stef Ekkel en Rene Karst ?

De spreuk "Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist" welke input gaf aan een nieuwe meezinger van Stef Ekkel & Rene Karst belooft een ware zomerhit te gaan worden.

Samen lieten de 2 artiesten ondersteund door het Frikadellenkoor hun muzikale harten spreken en kwamen tot deze geweldige single.

Rene Karst en Stef Ekkel zijn ook samen te boeken voor optredens in het land.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden als je Stef Ekkel en Rene Karst samen wil boeken bij Twilight Entertainment

Muziekfeest op het plein in Valkenswaard

Deze zomer strijkt het Sterren Muziekfeest op het Plein van AVROTROS weer neer op verschillende plekken in Nederland. Dinsdag 21 juni staat het podium op de Markt in Valkenswaard.

Een keur aan artiesten van Nederlandse bodem trakteert het publiek die avond op hun grootste hits. Gastheer van het Muziekfeest is Jan Smit.

 De artiesten die in Valkenswaard op het podium staan zijn:
André Hazes jr, Belle Perez, Danny de Munk, Dennie Christian, Django Wagner, Frans Duijts, Gerard Joling, Helemaal Hollands, Henk Bernard, Jamie, Jan Smit, Jannes, Jeffrey Heesen, John de Bever, John West & Lange Frans, Kim-Lian van der Meij, Marianne Weber, Mike Peterson, O’G3NE, Peter Beense, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Sieneke, Stad en Land, Vinzzent en Wolter Kroes.

Sterren Muziekfeest op het Plein is vanaf vrijdag 24 juni, vier afleveringen, om 21.10 uur (vanaf 1 juli om 20.30 uur) te zien bij AVROTROS op NPO 1

John de Bever maakt ruim 3 miljoen fans lachend gek!

Nederland blijft lachen! De videoclip van volkshit nummer één, ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, is meer dan 3.075.000 keer bekeken op YouTube.

En het succes lijkt geen grenzen te kennen. Een trotse John de Bever zet met het nummer nog steeds dagelijks heel Nederland op z’n kop. Van kroeg tot aan bomvolle pleinen, van noord tot zuid en van jong tot oud: iedereen is totaal in de ban van de aanstekelijke hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is met recht een ‘Topnummer’.

Ook de Toppers brachten de hit meerdere avonden ten gehore tijdens hun shows in een bomvolle Arena.
Naast het succes dat John de Bever beleeft in zijn solocarrière is een droom onlangs uitgekomen: het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij op heeft genomen met Marianne Weber is in zeer korte tijd meer dan 10.000 keer verkocht!