Sarah en Julia winnen een radio Disney Music Award

Sarah en Julia hebben afgelopen zaterdag als eerste Nederlandse act ooit een Radio Disney Music Award (RDMA) in ontvangst genomen. Uit handen van Disney Channel-acteurs Ridder van Kooten en Femke Meines ontvingen de twee zusjes de prestigieuze "Ardy" in de categorie ‘Beste Nederlandse Artiest’.

Met deze overwinning verslaan Sarah & Julia de populaire boybands B-Brave en MainStreet en DJ Martin Garrix, die ook genomineerd waren in de Nederlandse categorie.

Op zaterdag 21 mei was tijdens de awardshow op Disney Channel te zien hoe Sarah & Julia op feestelijke wijze overvallen werden. Het is voor de allereerste keer dat de internationale awardshow een Nederlandse tintje heeft gekregen. Ruim 90.000 fans hebben gestemd in de categorie ‘Beste Nederlandse Artiest’ en de Rotterdamse meiden wisten bijna 30% van de stemmen binnen te halen. Andere winnaars van de RDMA’s 2016 zijn Selena Gomez (Beste Vrouwelijke Artiest), Ed Sheeran (Beste Mannelijke Artiest), Fifth Harmony (Beste Groep), Taylor Swift (Beste Single) en Gwen Stefani (Hero Award).

De Radio Disney Music Awards vonden dit jaar voor de derde keer plaats. Dit keer vanuit het Microsoft Theater in Los Angeles. Net als andere jaren waren ook dit jaar de grote sterren van de muziekindustrie aanwezig bij de uitreiking van de Ardy's, onder wie Ariana Grande, Pharrell en Flo Rida. Ook waren er optredens van diverse bekende artiesten waaronder Joe Jonas, Zara Larsson, DNCE en Sofia Carson. De Radio Disney Music Awards worden in 159 landen wereldwijd uitgezonden via Disney Channel.

Nieuwe single voor Mieke

In Voor en Tegenspoed, is de titel van de nieuwste single van Mieke. Mieke keert met deze opname in feite terug naar waar haar roots liggen. De song is toegankelijk en gevoelig gezongen, ze weet feilloos de accenten zo te interpreteren alsof ze het zelf heeft beleefd.

Het geeft de klasse aan van de zangeres Mieke.  En dat is zeldzaam, iemand die al ruim veertig jaar aan de weg timmert moet immers over iets bijzonders beschikken. Zij heeft iets dat we vandaag  de dag de X factor zouden noemen.  Het lied verhaalt over een koppel dat reeds vijftig, lange jaren samen is. De sporen van lief maar ook van leed staan gegrift in beider gelaat. Samen kijken ze terug op hun leven en voelen zich nog steeds verbonden in liefde en respect.

Onwillekeurig zal Mieke bij het inzingen hebben terug gedacht aan haar eigen ouders die zo lang samen zijn geweest. Maar ook haar grote publiek zal zich beslist herkennen in de woorden van de tekst. Het is immers een universeel gegeven, mensen die elkaar lief hebben en door dik en dun steunen.

'In Voor En Tegenspoed', vindt in Mieke een vertolkster die feilloos aanvoelt hoe een song als deze, over het voetlicht moet worden gebracht. Het is dan ook niet voor niets dat Mieke op 11 mei j.l. de Golden LifeTime Award, een award voor haar meer dan 40 jarige carriere,  in Aarschot Belgie in ontvangst mocht nemen.

Jan Smit heet fans welkom in zijn hart

Vandaag is de 3e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Welkom in m’n hart’ is een liedje vol liefde. De gloednieuwe single is dan ook de officiële Mei Track.

‘Welkom in m’n hart’ is geschreven door Marcel Fisser en Jan’s vaste bandlid Edwin de Groot. “‘Welkom in m’n hart’ gaat over de liefde en het heerlijke vertrouwde gevoel welke je in de liefde kunt vinden. Ik wil graag mijn trouwe fans blij maken met liedjes die ze raakt en ‘Welkom in m’n hart’ is dan ook speciaal voor hen” aldus Jan Smit.

Naast de audiotrack is vandaag ook de bijbehorende videoclip gereleased op Youtube. Voor de videoclip vloog Jan Smit speciaal naar Ibiza. Naast Itunes & Spotify is de track ook op alle andere streaming platformen te beluisteren.

Goud voor Gebroeders Ko in Duitsland

Terwijl Ton Koopmans bezig was met de bouw van zijn nieuwe huis en Gerard Koopmans bezig was met het verbouwen van zijn huis zijn de Gebroeders Ko vanmiddag verrast door Roy Donders en platenbaas Adrie van den Berk.

Het duo werd verrast doordat ze een Duitse Gouden Plaat aangereikt kregen voor 100.000 verkochte albums van Amigos met de door de Gebroeders KO geschreven NR1 Hitsingle “ Santiago Blue “.

Na de eerdere hit successen en NR1 singles in het Duitse Feest Circuit nu dus groot succes in der Volksstumliche Musik voor de Componisten/Tekstschrijvers die hun draai echt gevonden hebben bij onze Oosterburen waar zij inmiddels meer dan 30 liedjes uit hebben met diverse Duitse Artiesten.

“ Niet normaal wat er allemaal in Duitsland met onze liedjes gebeurd “ laat een Dolblije Ton Koopmans weten “ en door dit succes zijn we ook gevraagd om 1 of 2 nummers voor Helene Fischer te schrijven , dat is gewoon een Megaster in Duitsland “.

“ Dit is de kerst op de taart , maar ik hoop dat er nog vele taarten zullen komen “ vult Gerard Koopmans aan “ onze nieuwe single “ Kom maar in mijn Kano” is net uit in Nederland en nu al hebben we een tiental verzoeken van Artiesten uit Duitsland of ze a.u.b. het liedje mogen coveren , dat is toch Geweldig “.

Kevin Koning, nieuw talent uit Volendam

Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: "Kevin Koning heeft de juiste uitstraling,  goede looks en stem.

Het team van Studio One Records heeft besloten om te gaan bouwen aan een prachtige muzikale carrière voor deze Volendamse zanger. Een jong talent, waar wij heel blij mee zijn."
 
De vrolijke single 'jij bent als de lente' is geschreven door Justin Pieplenbosch, Bram Koning en Johnny Sap.
Justin Pieplenbosch en Johnny Sap tekenden voor de productie.
 
Er is ook een videoclip opgenomen in Kevins woonplaats Volendam.

Nieuwe single voor Raymon Hermans

“Fenomeen” is de splinternieuwe single van de sterk opkomende en veelbelovende RAYMON HERMANS. Met de release van de vorige twee singles “Hypnose” en “M’n Favoriet” kwam de carrière van Raymon in een stroomversnelling terecht.

Deze singles behaalden zeer hoge streams op Spotify en views op YouTube, en bleken regelrechte hits in het land. Dit heeft geresulteerd dat  RAYMON HERMANS een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit. Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland optredens en wordt zijn fanbase steeds groter.
 
De nieuwe single “Fenomeen” is, net als zijn voorgangers, wederom een uptempo en aanstekelijke track, geschreven door Raymon Hermans en i.s.m. Harald Queens geproduceerd. Hiermee wordt de ingeslagen succeskoers voortgezet, en maakt Raymon de hooggespannen verwachtingen meer dan waar!

John de Bever bezorgt PSV-fans een historische ‘lachstuip’

Gingen alle PSV-fans na het behalen van de landstitel al volledig uit hun dak, vanaf morgen hebben ze pas écht reden om breeduit te lachen.

Niet alleen wordt de club dan officieel gehuldigd, de spelers en fans worden óók nog eens verrast met een hilarisch kampioens-clublied! Volkszanger, oud-profvoetballer en Brabander John de Bever feliciteert onze landskampioen namelijk op een wel heel bijzondere manier. Morgen neemt hij een speciale versie op van zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, als muzikaal eerbetoon aan PSV, dat vandaag voor de 23ste keer in de clubhistorie op spectaculaire wijze landskampioen van Nederland werd.

Tijdens de officiële huldiging van de Brabantse club in Eindhoven zal de speciale versie van ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ zeker niet ontbreken.

Peter Beense voelt zich heerlijk

Peter Beense scoorde begin dit jaar weer eens een dikke hit met zijn single ‘Ik hou van jou’ dat in menig hitlijst vaak meer dan 10 weken was terug te vinden.

Deze van gezelligheid bruisende meezinger, geheel passend in de trant van eerdere feestplaten als ‘Laat Ze Maar Lullen’, ‘Een Amsterdamse Nacht’, ‘Vanaf Vandaag’ (met Django Wagner), ‘Waar Ben Jij’ en ‘365 Dagen Feest’, zal terug te vinden zijn op het nieuwe Peter Beense-album dat niet lang meer op zich zal laten wachten.  De Amsterdamse volkszanger (52) heeft in studio The Boom Music! in Breda zijn nieuwe single ‘Ik voel me heerlijk’ opgenomen.

Een zonnig zomerse feelgood plaat dat geheel past bij deze tijd van het jaar. “Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en we de terrasjes bezoeken voor biertje of een sappie”, aldus een knipogende Peter Beense. Het swingende ‘Ik voel me heerlijk’ is door professionele muzikanten volledig live ingespeeld. De bigband-sound op deze door Frank Verkooyen geproduceerde single, komt hierdoor volledig tot uitdrukking naast de alom bekende beleving waarmee Peter Beense zijn teksten weet neer te zetten.

De single ‘Ik voel me heerlijk’ wordt via Nationale Artiesten Parade op de markt gebracht.

Nieuwe gage Henk Dissel

De gage van de succesvolle zanger Henk Dissel is per 22-4-2016 verhoogd naar € 1695,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA kosten. Dit is inclusief een geluidset tot 300 personen

Henk Dissel draait alweer enkele jaren mee in artiestenland en zijn agenda is gevuld met ruim 200 boekingen per jaar.
Nummers als Een Bom, Alle Hoeken, Lange Nacht, Dansen, Stap voor stap en andere worden door jong en oud meegezongen in het land.

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid bij Twilight Entertainment als u Henk Dissel wilt boeken!


Thomas Berge mijdt modellen

Thomas Berge mag van zijn vriendin Myrthe Mylius niet te dicht in de buurt komen van de sexy vrouwelijke modellen die zij voor haar werk fotografeert. "Ik mag niet eens het licht doen!"

Thomas vertelt dit in de ochtendshow van 100% NL. "Soms dan moet ik nog wel eventjes wat brengen ofzo, maar dan kom ik niet verder dan de keuken van het gebouw waar ze fotografeert."

Het levert overigens geen spanning op in de relatie, zegt de zanger. "Dit is werk. Er zijn in mijn vak ook heel veel temptations. En voor Myrthe ook. Ze maakt foto’s van hele sexy mensen. Maar zolang je het allebei ziet als werk is er automatisch een soort lijn."

Voor de videoclip van zijn nieuwe single ‘Beter bij mij’ mocht Thomas wel heel dichtbij model Zimra Geurts komen. Zij speelt de vrouwelijke hoofdrol in de clip: "Zimra is een erg goede vriendin van ons. Ze is hier zelfs wel eens blijven slapen ja, maar ze gaat binnenkort trouwen dus daar moet je verder niks achter zoeken’", sluit hij lachend af.