Twilight Entertainment

     

Kabouterbier: De nieuwe single van DJ Timmie Tirol

Kijk hem gaan, die kleinste DJ van Europa. Binnen een jaar heeft hij meer dan 100.000 followers op TikTok! En daar blijft de teller niet op stilstaan, want het blijft hard gaan met de volgers, die de humor van deze kleine man kunnen waarderen.

En nu is daar dan zijn nieuwe single ‘Kabouterbier’ Een heerlijk drankje en en een heerlijke plaat voor een warme zomer, voor op het terras en in de feesttent.

Daarna gaat het bier en de single mee naar de Oktoberfeesten, want daar staat Timmie heel graag en veel! Tot die tijd kun je genieten van de vette clip die bij het nummer is geschoten!

1,2,3,4 ik drink veel kabouterbier. Lekker als een tierelier met mijn matties aan de zwier. TikkeTokke op mijn sokken, ik ga lekker TikkeTokke.

Nieuwe singel finaliste We Want More

Patricia van Haastrecht brengt vandaag haar nieuwe single ‘Gravity’ uit. Patricia zong de track zaterdag in de finale van het TV programma ‘We Want More’ en behaalde hiermee een derde plek. De single werd geproduceerd door Albert Harvey die eerder werkte met o.a. David Guetta, J Balvin, Mr. Probz en Marco Borsato.

De blind audition met de song ‘Rise Up’, waarmee Patricia in 2019 debuteerde in ‘The Voice of Holland’, is inmiddels meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube. De teller van de song op Spotify staat inmiddels op meer dan een miljoen streams.

Patricia (31) gaf naast haar finaleplaats in ‘The voice of Holland’ twee jaar geleden haar eerste uitverkochte concert in de grote Ronda-zaal in TivoliVredenburg. In datzelfde jaar tourde zij met haar eigen band langs de bekende clubs door heel Nederland en tekende ze een platencontract bij muzieklabel Redline. In december 2019 zong zij met de Australische singer-songwriter Guy Sebastian het duet ‘You Are The Reason’ tijdens zijn uitverkochte show in De Melkweg in Amsterdam.

Gio Swikker dendert door met nieuwe single

Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft voor Gio Swikker veel deuren geopend. Naast de aandacht van de landelijke media hebben ook bekende artiesten, waaronder Frans Bauer en Roy Donders, hem persoonlijk een bericht gestuurd.

Zijn in oktober 2020 gelanceerde single ‘Laat je gaan’ heeft hem al een Gouden Award opgeleverd vanwege de enorme aantallen streams. Inmiddels staat de teller op Spotify al bijna op 1.5 miljoen streams en tikt de clip op Youtube ook al bijna 1.5 miljoen views aan. Daarnaast is Gio enorm populair op het platform TikTok. Ook in seizoen 2 van ‘Ik geloof in mij’ is het talent uit Den Haag wekelijks op maandagavond vanaf 21.30 uur te bewonderen.

De opvolger ‘Laat mij maar lekker dromen’, die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt, heeft alles in huis om het succes van ‘Laat je gaan’ te evenaren of wellicht te overtreffen. In ieder geval is Gio heel erg trots dat tekstschrijver Bram Koning en producer Marcel Schimscheimer hebben meegewerkt aan deze plaat.

‘De afsluiting van het eerste seizoen van ‘Ik geloof in mij’ vond plaats in het Ziggo Dome. Achter de schermen kwam ik Bram Koning tegen en raakte ik met hem in gesprek. Hij vertelde dat hij een leuk liedje voor mij op de plank had liggen. We hebben een afspraak gemaakt om het nummer te beluisteren. Ik was gelijk verkocht aan de vrolijke melodielijn met tropische klanken. De tekst die over mooie meiden op het strand gaat, sprak mij erg aan. Tijdens het inzingen bleek dat Marcel Schimscheimer ook aanwezig was om het geheel te componeren. Voor mij kon die dag niet meer stuk. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met deze productie’, glundert Gio.

De CD single ‘Laat mij maar lekker dromen’ is vanaf 7 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip die in een mooie villa is opgenomen door Robert Vegt zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Frank van Etten raakt de gevoelige snaar

Als er één artiest is die muziek zelf maakt, schrijft en zingt met iedere vezel uit zijn lijf, dan is het Frank van Etten. Al zijn levenservaringen zijn vaak terug te horen in zijn muziek. Van de vrolijke noten die we kennen van o.a. zijn hits ‘Huisje Op Wielen’, ‘Leef Als Een Zigeuner’ tot aan een traan.

Dit geldt ook voor zijn nieuwe single ‘Zoveel Uren’. Herkenbaar voor iedereen die een dierbare ontzettend mist. Een liedje dat wederom uit het leven is gegrepen en wat laat zien dat vreugde en verdriet dicht bij elkaar ligt.

Dat hij ondernemend is, dat laat hij ook ten tijden van corona en alle maatregelen die een ieder treffen weer zien. Zo is zijn concept jepersoonlijkeliedje.nl, waar Frank voor iedereen een liedje op maat schrijft een groot succes. En binnenkort opent hij in Apeldoorn zelfs een tweede cafetaria. ´Natuurlijk sta ik het allerliefste op de bühne om mensen te vermaken. Maar ook in huize van Etten moet de schoorsteen blijven roken zeker met een kleine op komst. Stilzitten en in een hoekje zitten huilen zit niet in mijn mentaliteit´ aldus de zanger.

De afgelopen maanden is Frank druk met het schrijven van liedjes. Samen met zijn producer John Dirne werkt hij aan een nieuw album. Naar verwachting zal deze aan het eind van het jaar gaan verschijnen.
´Zoveel Uren´ is vanaf nu te beluisteren via alle bekende download en streaming portals!

Diamant voor Raymon Hermans

Raymon Hermans brengt op donderdag 8 april zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug.

Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald.Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.
En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag. Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het mooie van het leven.”

‘Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound.
2021 staat voor RAYMON HERMANS in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.

Mieke presenteert nieuw album Parels

Dat Mieke een begrip is in de Nederlandse en Belgische showbizz, behoeft geen verdere introductie. Al vijfenveertig jaar lang timmert zij onophoudelijk aan de weg in dat rare, gekke, mooie vak, dat min of meer eigenlijk een manier van leven is geworden.

Steeds de artistieke grenzen opzoeken en als het even kan, gaan voor groei, dat zij in dat streven volledig is geslaagd bewijst haar jongste schijfje, Parels. Mieke die ooit met Pierre Kartner de showbizz binnen wandelde heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de lichte muze. Onder productionele leiding van Kartner scoort zij hit na hit. Wie kent niet de tophits als ‘Kind Zonder Moeder’, Zomertijd,  Mijn Beste Vriendin’, Charlie Chaplin, zondagskind en het autobiografische ‘ Mijn Engelbewaarder’ het is slechts een greep uit haar zo succesvolle carrière. 

Mieke, een zangeres die zowel in geluid en repertoire als ook  in haar persoonlijke leven uitgroeiende tot een uitgebalanceerde persoonlijkheid. Na een succesvolle samenwerking met Luc van Meeuwen werd het tijd voor Mieke om terug te gaan naar de roots. Het antwoord is een fris en nieuw soloalbum dat de titel ‘Parels’, mee krijgt. Een titel die de lading volledig dekt. Alle op dit album aanwezige nummers  zijn stuk voor stuk het beste van het beste. Of zoals ze het in de in-lay van de CD zelf verwoord ‘’Eind vorig jaar kwam er een moment dat ik voor mezelf had beslist weer eens volop te gaan werken aan mijn solocarrière.

Na enkele succesvolle samenwerkingen  met  diverse collegae waaronder Lilian St. Pierre en Luc van Meeuwen vond ik het wel weer eventjes tijd worden voor mezelf’’ met als gevolg dus het nieuwe album PARELS. Ik ben oprecht trots op het resultaat, het voelt gewoon goed! En toch zijn er op dit album wederom een aantal duetten terug te vinden onder de titel ‘The Country Sessions. Met de Belgische zanger Bandit zijn er een drietal nummers opgenomen deels in het Nederlands en het Engels gezongen.

De van het album afkomstige single, ‘Als Ik Eenzaam Ben’, met zanger Bandit domineert op dit moment de Belgische hitlijsten. Kortom dit album zal ongetwijfeld de weg naar de consument weten te vinden. De vele fans zullen wel zeer gelukkig zijn met deze CD.

Tekst: Jan Zwarteveen

Nieuwe singel Samantha Steenwijk 'In Onze Wereld'

Vandaag brengt Samantha Steenwijk haar nieuwe single 'In Onze Wereld' uit.

Samantha: 'In Onze Wereld is een stevige en serieuze plaat, die live door de band is ingespeeld. Iedereen die wel eens verliefd is geweest kan zich herkennen in het nummer. Een prille liefde waarbij je samen in een eigen wereld zit en elkaar beter probeert te leren kennen. In Onze Wereld is een single waar ik extra trots op ben, aangezien ik zelf mee heb geschreven. Het schrijven van nummers is een nieuwe creativiteit die ik tijdens de coronatijd goed heb kunnen ontwikkelen'.

De single is geschreven door Bart Voncken, Bas van den Heuvel en Samantha zelf. Daarnaast is de single geproduceerd door Jens Munnik en Jochem Fluitsma (Fluitsma & Van Tijn).
 
'In Onze Wereld' is vanaf nu overal beschikbaar!

Graat en De Laat interactieve radioshow

Christel de Laat en Jordy Graat zijn normaal gesproken iedere zaterdagmiddag te horen op Omroep Brabant.

Dit radioprogramma is nu ook te boeken voor een online event. We brengen een interactieve, gezellige, humoristische maar bovenal energieke show, speciaal voor de medewerkers. Dit is een unieke radio-ervaring voor ieder bedrijf die eens wat anders wil in deze Coronatijd.

Te boeken als streaming of via één van de online platforms.

Broederliefde op nr.1 met Medaille

Het was een lastig te ontwijken release, de nieuwe plaat van Broederliefde genaamd “Medaille”.

In 2014 dropte de mannen uit Spangen hun eerste officiele release “Gevoelig feestje” welke binnen kwam op nummer 3 in de album top100. Daarna volgde de gekkigheid met 2x een nummer 2 binnenkomst en 2x een nummer 1 binnenkomst. Natuurlijk zal de “Hard Work Pays Off 2” release de bekendste nummer 1 plaat zijn aangezien die het jarenlange records van Frans Bauer verbrak door 14 weken op 1 te blijven staan. Een record wat overigens nog steeds staat.

De nieuwe plaat Medaille is vandaag wederom binnengekomen op nummer 1 in de album top100 en dat maakt het alweer de 3e nummer 1 plaat van Broederliefde!  Een bevestiging voor het harde doorwerken in een pittig corona jaar, maar anderzijds ook de kers op de taart op hun 10jarige jubileum.

Broederliefde trapte de deuren open vanaf 2014 en anno 2021 zijn ze nog steeds Champions League!!

Gerard Joling gaat nog niet naar huis

Vandaag brengt Gerard Joling zijn nieuwe single 'Ga Nog Niet Naar Huis' uit. De afgelopen maanden heeft Gerard veel tijd doorgebracht in de studio om te werken aan nieuwe muziek.

'Ga Nog Niet Naar Huis' is de eerste single van een album, dat later dit jaar uit zal komen. Op dit album zullen niet alleen Nederlandstalige, maar ook Engelstalige tracks komen te staan.

Gerard
: 'Vorig jaar heb ik een writerscamp gedaan met een team van jonge en enthousiaste singer-songwriters, waaruit onder andere mijn nieuwe single 'Ga Nog Niet Naar Huis' is gekomen. Ik ben ontzettend blij met dit nummer, waar je direct vrolijk van wordt als je het hoort! Een beetje vrolijkheid in deze tijd, daar worden we natuurlijk allemaal blij van'.

 'Ga Nog Niet Naar Huis' is vanaf nu overal beschikbaar!