Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     

Raymon Hermans releast debuutalbum

M’N FAVORIET is zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden, waaronder M’n Favoriet en Nu Of Nooit, hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album.

Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. En Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd op één lijn, maar zegt wanneer het helemaal niks en wanneer we goed bezig zijn. Dit is mijn eerste album. Zelf geschreven, zelf gemaakt samen met Harald Queens. Het heeft veel tijd gekost, maar dan heb je naar mijn mening ook wat. – RAYMON HERMANS

De 9 tracks bevatten RAYMON’s eigen herkenbare sound, maar hebben ook nieuwe invloeden gekregen. De nieuwe tracks Gevallen, Toekomst, Ondanks Alles en Vertel Mij hebben verrassende nieuwe sounds gekregen.

Vanaf 6 oktober is het album te streamen op Spotify en andere streaming kanalen. Het album is ook te downloaden via iTunes en is fysiek te bestellen op www.raymonhermans.nl of de platenzaken.

De eerste single van Raymon’s debuutalbum is GEVALLEN. Binnenkort volgt de spectaculaire videoclip.

“De afgelopen tijd is er zoveel veranderd in mijn leven en heb ik al zoveel leuke dingen meegemaakt. Shows na shows, weekend in, weekend uit. Van festivals tot kroegen, het is top. Ik heb me de afgelopen maanden vooral gefocust op het maken van dit album. Hiermee ben ik zeker het afgelopen jaar dag-in-dag-uit bezig en dat kost gewoon veel tijd, inspiratie en ga zo maar door..
Na M’n Favoriet, Fenomeen en Nu Of Nooit is het eigenlijk allemaal zo ontzettend snel gegaan. Toen dit succes kwam zat ik in mijn afstudeerjaar van mijn studie media-en entertainmentmanagement, nou dat afstuderen moet nog steeds gebeuren kan ik je vertellen. Nu bestaat mijn leven alleen maar uit wat ik het allerliefste doe en hier ben ik dan ook fulltime mee bezig”.
  – RAYMON HERMANS

In 2016 lanceerde RAYMON zijn eigen platenlabel. De release van zijn debuutalbum M’N FAVORIET verschijnt dan ook op zijn eigen label RH Recordings.

In 2016 gaf RAYMON HERMANS meer dan 175 shows. De stijgende lijn van boekingen zet zich ook in 2017 voort, er staan inmiddels al 225 boekingen in de agenda.

Nieuwe gage Snollebollekes

Inmiddels is Snollebollekes een begrip geworden. Van Groningen tot Gran Canaria gaat iedereen inmiddels van links...naar rechts. Met een over...overvolle agenda het afgelopen jaar.

In november zal de nieuwe single verschijnen van Snollebollekes..

Nieuwe gage Snollebollekes:

Uitkoopgage € 2995 excl. BUMA / BTW
Inclusief M- set

Raymon Hermans genomineerd voor BUMA NL Talent Award

Raymon Hermans is genomineerd voor de Buma NL Talent Award 2017.

De 23-jarige zanger uit het Brabantse St. Willebrord kreeg de nominatie uit handen van AVROTROS SterrenNL presentator Lucas van Leeuwen. Ook genomineerd in deze categorie zijn Joey Hartkamp en Mart Hoogkamer.

Maandag 2 Oktober zal tijdens de BUMA NL dag in TivoliVredenburg te Utrecht bekend gemaakt worden of Raymon Hermans de Award voor het Grootse Talent mee naar het Brabantse land mag nemen.

Andere genomineerde voor de overige awards zijn o.a. André Hazes welke met maar liefst vier nominaties vertegenwoordigd is. Andere genomineerden voor de vakprijzen zijn onder andere Guus Meeuwis, Boef , John West, Lil Kleine, Ronnie Flex. In totaal tellen de BUMA awards elf verschillende categorieën.

Op 6 oktober releast Raymon Hermans zijn debuutalbum M’n Favoriet.

Christmas with New Timeless

Dé must-have voor iedere geslaagde Christmas party; New Timeless! De periode van aanvragen voor kerstborrels, kerstdiners en kerstgala’s breekt langzaam weer aan.

New Timeless biedt voor deze feestelijke periode een speciaal kerstaanbod! De heren van New Timeless tillen elk kerstfeest moeiteloos naar muzikale, sfeervolle hoogte.

Zij brengen, speciaal voor kerst, enkele prachtige kerstnummers met daarnaast een mix van 70’s & 80’s en the best of Motown.

Glennis Grace Internationaal

Als jong meisje was Glennis Grace (39) idolaat van Whitney Houston. De Amsterdamse zangeres groeide met haar muziek op en kende al haar teksten uit haar hoofd. Als zestienjarige won ze als Whitney Houston de Soundmixshow en jaren later vertegenwoordigde ze Nederland op het Eurovisie Songfestival.

Dat ze ook Nederlandse teksten gevoelig kan zingen, wordt in 2008 duidelijk wanneer ze het zelfgeschreven lied 'Als je Slaapt' ten gehore brengt. De toon was gezet en Glennis concentreerde zich vanaf dat moment op het Nederlandstalige lied. Wanneer ze in 2011 het lied 'Afscheid' bij 'De Beste Zangers' zingt valt heel Nederland voor haar zangkwaliteiten. Het werd de best verkochte single van dat jaar en ze ontving tevens een Edison. Dat Glennis Grace internationaal ook hoge ogen gooit, bleek begin 2017. Na het overweldigend succes van de Ladies of Soul zette Glennis een video, waarin ze Whitney’s lied 'Run to you' zingt, online. Daarop reageerde de Amerikaanse ster Nicki Minaj, waarna Glennis door grote Amerikaanse producers werd benaderd, waaronder ook de mensen die destijds met Whitney Houston werkten. Het bleken geen loze beloftes, want inmiddels gaf Glennis in Los Angeles en diverse andere plaatsen in de USA uitverkochte concerten en lijkt een doorbraak aanstaande.
 
Vanaf heden gaat Glennis Grace ook optreden met haar eigen nieuwe 5-mansband.
Introductie gage: € 7.250 -  excl. Buma/BTW, incl. M-set, tijdsduur 1 x 45/50 minuten.

LA The Voices are Back in Business

Na een korte afwezigheid uit de schijnwerpers door de ziekteperiode van Peter Strykes zijn de mannen terug, enthousiaster dan ooit!

Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker, staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau.

Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.

De sound van LA The Voices blijft groots, gevoelig, diepzinnig maar bovenal toegankelijk voor iedereen.

De optredens zijn geschikt voor festivals, mooie gala's, bedrijfsevenementen, etc.
Kortom, L.A The Voices “Back in Business”!

StukTV en Wolter Kroes release single

StukTV heeft vandaag de nieuwe single en videoclip 'Vannacht' uitgebracht. De nieuwe single is een samenwerking met niemand minder dan volksheld Wolter Kroes.

De mannen waren gisteravond samen met Wolter Kroes te gast bij RTL Late Night waar de primeur van de single plaatsvond. Ook hebben ze het uitgebreid gehad over hoe de samenwerking tot stand is gekomen. Bekijk de beelden hier terug. 

StukTV bewijst zich de laatste twee jaar op hoog niveau als dj-act. Zo braken ze vakkundig de tent af op festivals als Paaspop, Solar, Dutch Valley, Emporium Festival, Dreamfields Festival, Vestrock en Park City Live. Ook de costa's in het buitenland zijn niet meer veilig waar StukTV vast onderdeel is op Totally Summer.

Met de nieuwe single 'Vannacht' laat StukTV weer zien dat ze staan voor veelzijdigheid. En dit is nog maar de eerste van een nieuwe frisse reeks eigen releases!

Rene Schuurmans geeft kleur aan je leven

In april van dit jaar verscheen zijn prachtige nieuwe album “GOUD”. “GOUD” voor Schuurmans en zijn fans, dit album laat zien wie en wat Rene Schuurmans is. Verrassend en talentvol en dat kunnen we ook zeggen van zijn inmiddels opgebouwde, brede repertoire.

 “Ik zie mijn optredens  en uitgebrachte nummers als een grote muzikale fruitmand”,  aldus Rene, “gezond voor lichaam en geest”. Zijn nieuwe single “Kom geef wat kleur aan je leven” springt eruit als exotische variant en bij het horen van de klanken van de bouzouki lijkt de zomer voor altijd te duren.
De nieuwe single is vandaag uitgekomen! Bekijk de bijbehorende videoclip hier.
 
Al jarenlang bewijst Rene Schuurmans zijn waarde als zanger met uitverkochte zalen in heel Nederland en gaat het dak er figuurlijk elke keer weer af. Met hits als “Laat De Zon In Je Hart”, "Hela Ho”, “Bij ons in Brabant”, “Mooie Meisjes” en “He, Doe niet zo Sexy” bewijst hij keer op keer zijn waarde op elk evenement. A.s. zondag geeft hij een Live Concert in Natuurtheater De Kersouwe met alleen eigen repertoire. Een verdienste, na jaren van hard werken, om trots op te zijn.
 
Het afgelopen jaar is Rene Schuurmans uitgeroepen tot ambassadeur van het Levenslied, een titel die hij met trots draagt. Ook is hij namens Omroep Brabant tot Nachtcommissaris van Noord-Brabant uitgeroepen. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven is geroepen. In deze rol heeft Rene al vele horecagelegenheden voorzien van een eretitel “Keileuk” met het daarbij horende keurmerk.

Ronnie Flex brengt nieuw album uit

Het langverwachte nieuwe album Rémi van Ronnie Flex is uitgekomen. De rapper heeft uitgebreid de tijd genomen voor zijn nieuwe langspeler, die vanaf vandaag overal te beluisteren is. Daarnaast is ook de nieuwe single en video 'Is Dit Over' (ft. Tabitha) verschenen.

Met "uitgebreid" doelen we op het feit dat Ronnie Flex maar liefst anderhalf jaar met bloed, zweet en tranen gewerkt heeft aan Rémi. De eerder uitgebrachte tracks 'Plek Als Dit',  'Energie', en 'Come Again' zijn onderdeel van het nieuwe album. Deze releases ontvingen meerdere (dubbel) platina awards en vergaarden tientallen miljoenen streams.

Het album is geproduceerd door Ronnie Flex en Boaz van de Beatz met bijdragen van Afro Bros. Featurings zijn er o.a. van Boef, Sevn Alias, Jonna Fraser, Brace, Mr. Polska, Frenna, KM en natuurlijk Lil Kleine.

Nieuwe gages / prijzen voor Tino Martin

Een uitverkochte Ziggo Dome, een geweldige liveband, gastoptredens van collega’s en bovenal een fantastisch publiek.

Met ingang van 14-6-2017 hanteert Tino Martin onderstaande uitkoopgage`s/prijzen:

Gage TINO MARTIN tot 250 personen
Uitkoopgage/prijs € 5.950,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA                     Tape 1x 30 minuten inclusief M-/ A- set

Gage TINO MARTIN vanaf 250 personen
Uitkoopgage/prijs € 6.950,- excl. 6% BTW en eventuele BUMA
Tape 1x 30 minuten inclusief M-/A- set

  Mini concert TINO MARTIN live met band

  1 x +- 60 min Tino Martin met band.
  2 x +- 45 min band
  Gage op aanvraag