Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nieuwe Helden boeken?

Nieuwe Helden boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nieuwe Helden

Wilt u Nieuwe Helden direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nieuwe Helden

Aangenaam, aanstekelijk, enthousiast en flexibel. Dat is de akoestische band Nieuwe Helden. Een trio of kwartet van muziekliefhebbers die zorgen voor goede muziek en sfeer. Het repertoire bestaat uit zowel bekende als verrassende nummers uit de swingjazz, retro pop, rock ’n roll, tex-mex, country en soul.

Drie ervaren muzikanten beginnen in 2003 een akoestische band om nieuwe muzikale activiteiten te ontplooien en zich verder artistiek te ontwikkelen. Sindsdien spelen Nieuwe Helden met succes op feesten en evenementen. Vaak speelt een slagwerker met een verplaatsbaar drumstel mee. Nieuwe Helden is mobiel en verplaatst zich tussen het publiek. De muziek is aangenaam aanwezig zonder te overheersen. Zang en gitaar worden meestal licht uitversterkt met draagbare batterijversterkers. Bij een vaste speelplek is lichte of volledige geluidsversterking mogelijk met eigen geluidsinstallatie.

Nieuwe Helden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nieuwe Helden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nieuwe Helden wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nieuwe Helden. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nieuwe Helden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.