Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nienke (Z@ppelin) boeken?

Nienke (Z@ppelin) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke (Z@ppelin)

Wilt u Nienke (Z@ppelin) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke (Z@ppelin)

Nienke is al een jaar lang hét gezicht van Zappelin. Met bekende kinderliedjes nodigt Nienke kleuters uit om thuis voor de buis of tijdens de landelijke Zappelin theatershow gezellig met haar mee te zingen. Een nieuwe uitdaging waarin ze zich vol enthousiasme stort en die haar – gezien haar muzikale achtergrond – op het lijf is geschreven.

In 2006 behaalde Nienke haar bachelordiploma aan het Conservatorium van Amsterdam in de richting jazz zang. Vanaf 2006 tourt Nienke mee als backingvocal bij de ‘Kinderen voor Kinderen theatertour’. Bovendien is ze vocalcoach bij diverse televisieprogramma’s waaronder BNN's 'Sterretje Gezocht' en het 'AVRO Junior Songfestival'.

Momenteel is Nienke de rechterhand van Babette Labij en treedt ze op met gitarist Frank Noom.

Nienke (Z@ppelin) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke (Z@ppelin) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke (Z@ppelin) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke (Z@ppelin). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke (Z@ppelin) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.