Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nienke Wijnhoven boeken?

Nienke Wijnhoven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke Wijnhoven

Wilt u Nienke Wijnhoven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke Wijnhoven

Nienke Wijnhoven is opgegeven om mee te doen aan The voice of Holland 2018 door een collega uit coverband Kees waar zij in zingt. Tussen het zingen door, stond Nienke afgelopen jaar voor de klas als onderwijsassistent. Om de lessen wat gezelliger te maken pakte ze regelmatig haar gitaar erbij. Het liefst zou Nienke in de toekomst iets willen doen met haar twee grote passies: muziek maken en met kinderen werken. Zal Nienke Wijnhoven de Voice of Holland van 2018 gaan winnen?

Nienke Wijnhoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke Wijnhoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke Wijnhoven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke Wijnhoven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke Wijnhoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.