Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nienke van het huis Anubis boeken?

Nienke van het huis Anubis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke van het huis Anubis

Wilt u Nienke van het huis Anubis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke van het huis Anubis

De jeugdserie Het Huis Anubis komt met een nieuwe single. Dat meldt productiehuis Studio 100 maandag. Het nummer 'Hij', dat woensdag uitkomt, wordt gezongen door actrice Loek Beernink, die in de serie Nienke speelt. Zij zong ook al de titelsong van de serie, die begin dit jaar de eerste plaats bereikte van de Top 40.

In het huis dat centraal staat in de jeugdserie van zender Nickelodeon ligt een schat verborgen. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. De jeugdsoap trekt gemiddeld bijna 170 duizend kijkers per aflevering.

Vanaf woensdag is ook het tweede deel van de serie in boekvorm verkrijgbaar, onder de naam 'Het geheim van de tombe'. Het eerste deel van het programma verscheen al eerder in boekvorm. Van 'De geheime club van de oude wilg' zijn inmiddels ruim 50 duizend exemplaren verkocht.

Nienke van het huis Anubis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke van het huis Anubis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke van het huis Anubis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke van het huis Anubis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke van het huis Anubis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.