Twilight Entertainment

     
Foto: William Rutten
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nienke Fitters boeken?

Nienke Fitters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke Fitters

Wilt u Nienke Fitters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke Fitters

Nienke Fitters is behalve finalist van The Voice of Holland 2021 een gezellige stewardess met een muzikale droom. Nienke heeft al veel gezongen en gespeeld tijdens dinershows.
De musicalopleiding die ze volgde kwam haar goed van pas tijdens haar deelname aan de liveshows. In de toekomst zou Nienke een theatertour willen doen, vol met powerballads.

Nienke Fitters in de liveshows van TVOH 21

Nienke Fitters stond samen met Sem Rozendaal, Dani van Velthoven en Jasper Wever in de finale van The Voice of Holland 2021

Nienke Fitters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke Fitters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke Fitters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke Fitters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke Fitters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.