Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 100% NL
Volledige prijslijst

Nienke Disco boeken?

Nienke Disco boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke Disco

Wilt u Nienke Disco direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke Disco

Al op zeer jonge leeftijd weet Nienke zeker dat ze actrice wil worden. Haar hele jeugd staat in het teken van acteren. Ze staat regelmatig in de schijnwerpers, op school, op feestjes en thuis.
Al vanaf haar dertiende speelt ze in een aantal regionale theaterproducties. Ze speelt regelmatig de hoofdrol. Nienke geniet van het spelen voor publiek. Ze vindt het heerlijk om mensen te entertainen. Ze gaat heel actief door met het nastreven van een professionele carrière in de showbusiness. En dat is haar gelukt.

 
Gastrollen, stand-in, voice-over, presentatrice

Het begint als Nienke in 2001 wordt gecast als stand-in voor de Amerikaanse actrice Kristy Swanson. In de film Soul Assassin doet zij stand-in en stuntwerk voor deze actrice.
Daarna heeft Nienke rollen in televisieprogramma’s. Ze speelt gastrollen in Sam Sam, Goede Tijden Slechte Tijden, Rozengeur & Wodka Lime en Onderweg naar Morgen.
Vanaf dan werkt Nienke zeer regelmatig als voice-over en als presentatrice voor bedrijfsfilms. Ze heeft onder andere gewerkt voor BMW en voor Trendhopper. Ook nu nog schittert ze regelmatig in reclamespotjes van bijvoorbeeld Lensbase of als presentator van evenementen zoals de café smooth party van Douwe Egberts. In 2006 wordt ze gevraagd om auditie te doen voor een gameprogramma. Drie dagen na haar auditie presenteert Nienke live de belspellen op SBS en Net 5. Nienke geniet met volle teugen.

 
DJ 100% NL

Ze weet dat ze meer wil en meer kan. Ze hoort dat het nieuw radiostation 100% NL op zoek is naar sprankelende mensen voor de functie van radio DJ. Dus maakt ze samen met Radio 538 DJ Mark Labrand een demo. Deze demo is zo goed dat ze haar eigen dagelijkse programma op 100%NL krijgt. Twee jaar lang is Nienke dagelijks te horen als DJ voor 100% NL. Ze kan haar geluk niet op. Als klap op de vuurpijl regelt ze zelfs een verblijf in het programma De Gouden Kooi. Daar maakt ze samen met de bewoners een week lang live radio.

 
Zangeres

Naast haar werkzaamheden bij 100%NL zet Nienke met veel enthousiasme de meidenband Red Envie op waar zij zelf ook deel vanuit maakt als zangeres. De band wordt al snel uitgenodigd bij verschillende radio en tv programma’s. Ze zijn live bij Giel Beelen en bij Ruud de Wild op de radio geweest en hebben ook opgetreden in Life&Cooking en bij TMF. Ondanks het succes besluiten de meiden allen hun eigen weg in te slaan.

 
Presentatrice (o.a. Wannahaves)

Vervolgens reist Nienke als presentatrice van Wannahaves in 2008 af naar Curaçao om daar de meest fantastische items op te nemen. Het is hard werken maar vooral erg veel genieten.

 
Creative John de Mol

Ook 2009 was een heel speciaal jaar,  John De Mol geeft Nienke een kans om een paar maanden mee te mogen draaien als creative in zijn vaste team van Talpa Content. Nienke heeft daar veel geleerd en vond het een bijzondere ervaring.

Nienke Disco boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke Disco zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke Disco wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke Disco. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke Disco te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.