Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nienke de Ruiter boeken?

Nienke de Ruiter boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nienke de Ruiter

Wilt u Nienke de Ruiter direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nienke de Ruiter

Nienke de Ruiter is een veelbewogen persoonlijkheid, die niet heeft stilgezeten als zangeres. Na een paar jaar succesvol te hebben opgetreden als allround-artieste, het winnen van 1 van de grootste talentenjachten van de Tros, en het uitbrengen van vele singles en een album, heeft ze haar plekje in de muziek gevonden. Gezien het feit dat Nienke een hele brede muzieksmaak heeft, was het moeilijk om te ontdekken wat nou dé muziek is, waar haar hart volledig ligt.

Nadat Nienke de Ruiter twee Nederpop-duetten heeft opgenomen met Marco ter Beek, viel het kwartje en realiseerde ze zich dat ze meer Nederlandse pop wilde gaan doen. De overgang van het 'feestgenre' naar de 'pop' zal voor veel mensen even wennen zijn, omdat Nienke toch ook wel bekend is van het feestrepertoire waar ze van elk optreden een feestje wist te bouwen.

Toch zal dat in deze popstijl ook helemaal kunnen, het heeft alleen een ander jasje gekregen. Dit betekent overigens niet, dat het feestrepertoire volledig aan de kant wordt geschoven. Nienke de Ruiter zal dit ook nog steeds blijven zingen, want zij geniet van alle soorten muziek. Het is de overgang, die de mix van deze twee stijlen eerst nog samen brengt, totdat Nienke met haar nieuwe muziek een voet in de grond heeft gezet.

Nienke de Ruiter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke de Ruiter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke de Ruiter wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke de Ruiter. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke de Ruiter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.