Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken - 60 minuten met live-band
Volledige prijslijst

Nielson boeken?

Wilt u Nielson huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Nielson vindt u op deze pagina.

Wilt u Nielson direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nielson

U kunt Nielson boeken indien u op zoek bent naar een nationaal talent, maar het is bovendien een geweldige artiest met een pure liefde voor muziek. Hij werd landelijk bekend als de finalist van het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Hij wist verschillende stijlen te combineren, om op die manier tot een eigen stijl te komen. U kunt Nielson inhuren, indien u op zoek bent naar een uniek Nederlands talent.

Beauty and the Brains

Wilt u Nielson boeken vanwege zijn grote hit? Dan is de kans groot dat uw bezoek in ieder geval verlangt naar de hit Beauty and the Brains, het nummer waarmee hij zowel in de top-40, de Single top-100 en de iTunes charts terecht is gekomen. Het nummer is een ontzettend succes gebleken en daarmee een ideale aanvulling op uw evenement.

Radio en televisie

Na zijn optreden in De Beste Singer-Songwriter van Nederland wilde diverse radio- en televisiestations Nielson boeken, waardoor hij behoorlijk aan bekendheid en populariteit heeft weten te winnen. Inmiddels heeft hij zijn eerste album uit en kunt u Nielson boeken voor een groot aantal andere nummers die hij ten gehore kan brengen.

Gedreven artiest boeken

Wilt u Nielson inhuren? Dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wat hij wil. Hij is erg gedreven in wat hij doet. U kunt Nielson huren voor een akoestisch optreden, maar hij werkt daarnaast ook samen met een volledige band, bijvoorbeeld wanneer u een festival organiseert.

Nielson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nielson zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nielson wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nielson. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nielson te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.