Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Radio 538
Volledige prijslijst

Niels van Baarlen boeken?

Niels van Baarlen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Niels van Baarlen

Wilt u Niels van Baarlen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Niels van Baarlen

Niels van Baarlen (32 jaar), werkt nu acht jaar voor Radio 538. Hij begon op de sales afdeling om vervolgens productie werkzaamheden op de zondagmiddag en vrijdagavond te gaan doen.

Sinds mei 2001 is Niels vaste sidekick van Evers Staat Op. In die tijd was hij ook vaste DJ bij de “Evers Staat Op” Drive in Show. Verder is hij ook de afgelopen jaren DJ geweest in het HeinekenHuis in Turijn en ook straks in Beijing.

Niels is beschikbaar als Dj voor openbare en besloten partijen.

Niels van Baarlen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niels van Baarlen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niels van Baarlen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niels van Baarlen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niels van Baarlen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.