Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nieky Holzken en Sjef Weber boeken?

Nieky Holzken en Sjef Weber boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nieky Holzken en Sjef Weber

Wilt u Nieky Holzken en Sjef Weber direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nieky Holzken en Sjef Weber

Nieky Holzken ‘The Natural’,  de 31-jarige sporter uit Helmond  is al jarenlang een bekende naam in de internationale vechtsport. Al sinds september 2012 heeft Nieky geen wedstrijd meer verloren en heeft inmiddels al vele internationale toernooien gewonnen in zowel regulier kickboksen als de Aziatische variant Muay Thai. Kickbokser Nieky Holzken is in 2015 weer wereldkampioen geworden in de Amerikaanse stad Las Vegas. Het is de tweede wereldtitel in zijn carrière.

Nieky Holzken boeken?

Special voor congressen, seminars en bedrijfspresentaties staan wereldkampioen Nieky en zijn coach Sjef Weber samen op het podium en nemen u mee langs hun reis van succes. Hoe bereik je de wereldtop? Hoe stel je realistische doelen? Wat is er voor nodig om succes te behouden? Hoe ga je om met tegenslag? Deze unieke presentatie geeft u een motivatieboost en handvatten hoe u in uw eigen leven de top kunt bereiken.

Nieky en Sjef doen deze presentatie altijd in interviewvorm met een vaste interviewer. Door deze vorm is er optimale interactie mogelijk. U kunt alles aan deze tweevoudig wereldkampioenen vragen. Het is dus niet alleen het zenden van informatie, Nicky en Sjef gaan graag de dialoog met u aan.

Reality Soap "The Natural"

De reality-soap begint als Nieky zich in Helmond voorbereidt op het Kickboksgala GLORY in Las Vegas en volgt hem in zijn droom om zijn titel als wereldkampioen te heroveren. Nieky alias The Natural wordt in de serie fysiek en mentaal bijgestaan door zijn trainer en schoonvader Sjef Weber. Dat is een markant persoon die in het dagelijks leven autoverkoper is, maar tussen de bedrijven door zorgt dat Nieky in topvorm blijft en de juiste tegenstanders treft. Buiten de ring blijkt de kickbokser een hele aardige, gewone Brabantse familieman met een gezin bestaande uit zijn vrouw Nathellie, zoontje Geraldo (8) en oogappeltje Willisha.

Nieky Holzken en Sjef Weber boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nieky Holzken en Sjef Weber zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nieky Holzken en Sjef Weber wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nieky Holzken en Sjef Weber. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nieky Holzken en Sjef Weber te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.