Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Niek van der Bruggen boeken?

Niek van der Bruggen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Niek van der Bruggen

Wilt u Niek van der Bruggen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Niek van der Bruggen

Op jonge leeftijd was het al duidelijk dat Niek door alles wilde praten wat ook maar een beetje op een microfoon leek. Na gewerkt te hebben bij zowel binnenlandse als buitenlandse radiostations, kwam Niek in 2006 bij Radio 538 terecht.

Niek is elke zondagochtend van 0.00 tot 3.00 te horen en sleept je elk weekend door de nachtelijke uurtjes heen met zijn nachtprogramma van 4.00 tot 8.00 uur op Radio 538.

Niek van der Bruggen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niek van der Bruggen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niek van der Bruggen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niek van der Bruggen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niek van der Bruggen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.