Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Niek Takens boeken?

Niek Takens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Niek Takens

Wilt u Niek Takens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Niek Takens

In 2012 werd de toen 15-jarige Niek Takens Nederlands Kampioen toneelgoochelen bij de Junioren. Een jaar later won hij de prijs voor beste manipulatie-act op het NK en kwalificeerde hij zich voor het EK van 2014. In 2014 won Niek de 1e prijs manipulatie op de Nederlandse kampioenschappen EN de Henk Vermeyden wisselprijs.

Niek Takens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niek Takens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niek Takens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niek Takens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niek Takens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.