Niek Boes Boeken of Niek Boes Huren voor uw event / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Niek Boes boeken?

Wilt u Niek Boes huren voor een optreden op maat ?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Niek Boes vindt u op deze pagina.

Wilt u Niek Boes direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact op met ons boekingskantoor of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Niek Boes

 Een optreden van Niek Boes is één van de meest verassende show spektakels in Europa. Hoe hij alleen al met zijn stem bijvoorbeeld een "Boeing 747" kan laten opstijgen is niet onder woorden te brengen. Niek Boes behoort momenteel tot de meest exclusieve artiesten in zijn genre. Met talloze optredens in binnen en buitenland en voor tv en radio heeft Niek Boes een groot publiek weten te bereiken en is hij de winnaar van de Die Internationale Goldene Künstlerpreis in Duitsland.

Niek Boes staat erom bekend een verpletterende indruk achter te laten op het aanwezige gezelschap. Met zijn stem imiteert Niek Boes tijdens zijn show de meest onverstelbare geluiden van een ouderwetse stoomtrein tot supersonisch straalvliegtuig. Zijn uniek gave om door middel van geluiden de evolutie van de maatschappij of de innovatie van een bedrijf te kenschetsen is ronduit spectaculair te noemen.

TIP! Geef voor de voorstelling aan Niek Boes een briefing over uw bedrijfsactiviteiten en Niek verwerkt geluiden die bij uw bedrijf horen in de act.

Niek Boes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niek Boes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niek Boes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niek Boes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niek Boes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.