Twilight Entertainment

     
Niek Boes Boeken of Niek Boes Huren voor uw event / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Niek Boes boeken?

Wilt u Niek Boes huren voor een optreden op maat ?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Niek Boes vindt u op deze pagina.

Wilt u Niek Boes direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact op met ons boekingskantoor of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Niek Boes

Niek Boes is cabaretier, presentator en een unieke dagvoorzitter. Een voorstelling van Niek Boes is een van de meest verrassende en unieke showspektakels ter wereld. Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en is hij de winnaar van de International Artist Award in Duitsland. Zijn gave om door middel van zijn stem de soundtrack en het geluid van een bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Een show vol met cabaret, inhoud, humor, leuke spontane interacties met het publiek en ongelofelijke geluiden imitaties.

Niek Boes boeken op uw Evenement

U wilt een spectaculaire opening, of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? Wilt u een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Heeft u een spontane presentator nodig, of een unieke dagvoorzitter? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Niek Boes is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen.

Internationaal

Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Persoonlijk kontakt op maat gemaakt

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows en presentaties zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, thema of bedrijf. Zijn technische team zorgt voor licht en surround geluid.
 

Niek Boes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niek Boes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niek Boes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niek Boes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niek Boes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.