Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nicole en Hugo boeken?

Nicole en Hugo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nicole en Hugo

Wilt u Nicole en Hugo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nicole en Hugo

Nicole en Hugo scheerden in de jaren 70 hoge toppen in de Vlaamse hitparades én bovendien werden ze, als gevestigde waarden van het Vlaamse muzieklandschap, tot 2 maal toe verkozen om ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Een eerste maal in '71 met 'Goeiemorgen morgen' (dat door een plotse ernstige ziekte van Nicole op het Songfesival werd vertolkt door Lily Castel en Jacques Raymond) en een 2e maal in '73 met 'Baby Baby'. 

Het duo Nicole en Hugo onderneemt doorheen de jaren vele internationale tournees en vaart sinds 1984 de wereld rond als entertainers op cruiseschepen.  Na twee canzonissima's en enkele succesvolle deelnames aan festivals in het buitenland, besluit het duo zich toe te leggen op revue en musical, kwestie van het visuele aan het muzikale koppelen en amusement te brengen!

In 2003 brengt Studio 100 een hommage aan Nicole & Hugo met de musical "Zo mooi, zo blond", waarin het echtpaar ook zelf acte de présence geeft.   In 2004 werden Nicole & Hugo geselecteerd voor Eurosong, met het nummer Love is all around.   In de lente van 2005 zijn Nicole & Hugo te zien in "Houden van...", met de mooiste liedjes uit '50, '60 en '70. 

In juli 2007 brengen Nicole & Hugo een nieuwe single uit met de titel 'Olé Ola', een aanstekelijk, zomers en latinogetint nummer. Ze halen er, voor de eerste maal, "Tien om te Zien" mee! 

2008 brengt een geweldige boost in hun carrière. Want nadat ze "Zo is er maar Eén" winnen op televisie wordt het winnend nummer "Pastorale" als bonustrack toegevoegd aan de gloednieuwe cd "Eeuwig geluk" die in de maand mei verschijnt. Nicole & Hugo zijn niet meer weg te branden van het tv-scherm en ze worden gevraagd voor tal van radio-interviews. In de laatste week van de maand mei staan ze met "Pastorale" op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop.   Daar blijven ze 4 weken onafgebroken op nummer 1. In juli winnen ze de trofee ‘zomerhit 2008’ bij Radio 2. De zomer en winter die volgen zijn een aaneenschakeling van succesvolle optredens. En hun album haalt: ‘Goud’.

2009 begint zo mogelijk nog beter: het winnen van de MIA (Music Industry Award 2009) was voor velen dan ook geen verrassing meer.

Bart Peeters ontfermde zich over hun nieuwe materiaal en schreef en produceerde mee aan hun nieuwe album met als voorloper ‘Hier In Mijn Hart’ dat begin mei op single verscheen, gevolgd door ‘Laat de liefde’ dat geschreven en geproduceerd werd door zijn kompaan Jan Leyers.

Begin september verscheen dan hun album ‘Hier in mijn hart’ dat met een actie werd aangeboden bij het weekblad Story en dat de ‘Goud’ Status haalde…

Net op het moment dat ze stilletjes wilden afbouwen krijgt hun carrière een geweldige ‘boost’ en lijken ze door het Vlaamse publiek herontdekt te zijn.

Een theatertournee ’40 Jaar Niet Te Geloven’, die in februari 2010 startte, bracht hen in meer dan 40 Theaters en Culturele Centra. Daarin een overzicht van hun artistieke oeuvre, dit met hun eigen humoristische aanpak en geflankeerd door 6 multi getalenteerde muzikanten.

In november van 2010 verscheen de DVD met een gefilmde opname van de theatershow.Ook te verkrijgen via Free Record Shop.

Vanaf mei 2011 spelen ze een hoofdrol in Alice in Wonderland, de nieuwe K3-musical van Studio 100 die ook in juli 2011 zal hernomen worden. Vanaf 1 augustus verkast de hele set naar Den Haag in Nederland.    Alweer een nieuwe uitdaging voor ons duo!

Na de zomer 2011 verschijnt hun nieuwe full CD waar momenteel hard aan gewerkt wordt in de studio.

Nicole en Hugo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nicole en Hugo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nicole en Hugo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nicole en Hugo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nicole en Hugo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.