Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2013 / 2014
Volledige prijslijst

Nicole Bus (TVOH) boeken?

Wilt u Nicole Bus boeken / huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Nicole Bus bekend uit The Voice of Holland vindt u op deze pagina.

Wilt u Nicole Bus direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nicole Bus (TVOH)

Nicole Bus komt uit Diemen en is 24 jaar oud. Ze werd uitgeroepen tot een van de beste acts van het Xnoizz festival. Voor het programma 'Op zoek naar God' reisde ze af naar Israël. Op dit moment is Nicole bezig de laatste hand te leggen aan haar debuutalbum en is ze deelneemster aan The Voice Of Holland.

Nicole Bus (TVOH) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nicole Bus (TVOH) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nicole Bus (TVOH) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nicole Bus (TVOH). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nicole Bus (TVOH) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.