Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken als presentatrices
Volledige prijslijst

Nicky en Simone boeken?

Nicky en Simone boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nicky en Simone

Wilt u Nicky en Simone direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nicky en Simone

Guilty pleasures heeft iedereen, foute liedjes die in je hoofd blijven rondspoken en die je eigenlijk keihard wil meezingen. De tijd van stiekem is voorbij want met dit unieke zangduo en entertainers Nicky & Simone, worden de lekkerste guilty pleasures uit de hoge feesthoed getoverd! Er mag zonder schaamte uit volle borst worden meegezongen!

Nicky en Simone Boeken voor een optreden

Nicky en Simone zijn te boeken als zangact 1 x 30 minuten, of als presentatrices van een evenement of thema-avond. Foute Nederlandse meezingers, Engelse disco hits, een heerlijke sentimentele Duitse ballad en het schaamteloze feesttentenrepertoire, deze vrouwelijke feestact en zangduo draaien hun Gooische handen er niet voor om.

Na jarenlang feestjes bouwen voor Nederlandse gasten in Spaanse jachthavens, doen ze nu een rondje Nederland en wordt het keihard meezingen. Met de Woonboot, op zijn Antilliaans met Kleine wasjes/Grote wasjes, uit je plaat met I will survive en dansen op de Macarena. Dit alles live gezongen door twee powervrouwen met uitstraling en een hilarische dosis humor. En wie weet win je wel een fantastische jetsetprijs als je de danswedstrijd wint!

Als zang act, zijn Nicky en Simone uitermate geschikt voor feesttenten, kermis, carnaval, festivals, een Gooische avond, een Gooische bingo en bedrijfsfeesten.

Nicky en Simone boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nicky en Simone zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nicky en Simone wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nicky en Simone. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nicky en Simone te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.