Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nick Vall boeken?

Nick Vall boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nick Vall

Wilt u Nick Vall direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nick Vall

Het muzikale avontuur van de Niek Groenendijk startte vier jaar geleden op zijn kamer in Zoetermeer. Op 14-jarige leeftijd begon hij met het produceren van Hip-Hop beats op zijn computer. Kort daarna vormt hij een Latin House DJ-duo onder de naam Unleaded. Na twee jaar en enkele mijlpalen verder, zoals een release op de cd van Sensation White 'The Pleasure Dome' en vele leuke boekingen, besluit hij zijn eigen weg te gaan in de Eclectic scene.

Inmiddels is Niek een tijd bezig onder de artiestennaam Nick Vall en bezorgt hij de club scene behoorlijk wat "bootyshaking material". Niet alleen als DJ timmert hij hard aan de weg, maar ook als producer. Dagelijks is hij te vinden op de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij de opleiding tot producer volgt. Vele grote namen zoals Martin Garrix, Julian Jordan en Boaz van de Beatz gingen hem voor.

Met club-hits als 'That Body' in samenwerking met Freddy Moreira, 'All Night Long' en 'Bend Ovah' verovert Nick Vall de playlists van zijn collega DJ's.

Nick Vall boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Vall zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Vall wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Vall. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Vall te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.