Twilight Entertainment

     
Nick Nicolai boeken / Nick Nicolai inhuren bij Twilight Entertainment
Foto: Al Hajem
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nick Nicolai boeken?

Wilt u Nick Nicolai huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Nick Nicolai vindt u op deze pagina.

Wilt u Nick Nicolai direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nick Nicolai

Bij Nick Nicolai zit zingen in z'n bloed. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als baby al te brabbelen en te dansen als hij muziek hoorde. Op 2-jarige leeftijd dook hij met zijn vader iedere dag achter het drumstel. Het is dan ook niet zo gek dat hij uiteindelijk zijn hart volgde. Muziek maken. Dat is wat hij wil, wie hij is. Nick groeide op in Oudewater. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen. Op de bruiloft van zijn zus. Door de enthousiaste reacties begon hij met zanglessen onder leiding van zangcoach Desiree Coumans. Zijn stem groeide. Zijn specialiteit? Hoge noten! Na een verhuizing in 2002 voelde Nick zich niet thuis op zijn nieuwe school en ging naar het speciaal onderwijs. Maar ook daar werd hij niet begrepen. Hij werd regelmatig gepest en veranderde in een onzekere jongen. Een nieuwe school bleek de juiste plek voor de talentvolle zanger. De leraren zijn hartstikke trots op zijn zangkwaliteiten en steunen hem met het realiseren van zijn muzikale carrière.

Boekingen Nick Nicolai

Vooral soulnummers uit de jaren ’50 en ’60 zijn favoriet. In dit soort muziek kan de zanger uit Haastrecht zijn ziel en zaligheid kwijt. Inmiddels deelde Nick met Alain Clark het podium in de schouwburg in Gouda. Tijdens een concert zong hij It's A Man's World van James Brown. Hij trad op tijdens de Jaarmarkt en deed mee aan een zangwedstrijd voor de Gouden Schoolbank, waarbij Ali B. aanwezig was. Hij zong bij Radio 538 voor Warchild en deed mee aan The Voice Of Cabauw. Maar dat is allemaal nog niet genoeg voor Nick. 2016 staat dan ook in het teken van zijn droom: doorbreken als zanger! Met zijn verpletterende overwinning in de finale van Hollands Got Talent 2016 heeft hij inmiddels een hele grote stap in de gewenste richting gezet.

Nick Nicolai boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Nicolai zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Nicolai wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Nicolai. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Nicolai te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.