Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nick Koot boeken?

Nick Koot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nick Koot

Wilt u Nick Koot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nick Koot

Nick Koot is een gezellige, spontane zanger uit Rotterdam.
Nick is geboren in 1987 en is sinds hij een kleine jonge was al bezig met muziek.

Op 26 januari 2013 is zijn eerste single "Kom Mee Genieten" uitgekomen en op 07 juli 2013 is zijn tweede single "Een Nacht met Jou" uitgekomen.
In 2014 komt zijn 3e single uit "Ritme Van De Nacht". Ook gaat Nick in 2015 de samenwerking aan met Jheron van der Heijden voor de produktie van zijn 4e single.

Nick Koot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Koot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Koot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Koot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Koot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.