Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nick Howard boeken?

Nick Howard boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nick Howard

Wilt u Nick Howard direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nick Howard

Nick Howard is de grote winnaar van The Voice of Germany 2012! De van oorsprong Britse, maar in Amerika woonachtige zanger stond na het winnen van de titel wekenlang aan de top in de hitlijsten. Hij ging vervolgens 18 maanden op tour door Europa en de Verenigde Staten en trad maar liefst 300 keer op.

In de zomer van 2014 bracht hij zijn tweede album 'Living In Stereo' uit en in het najaar startte hij met zijn 'Living In Stereo'-tour in Europa. In het voorjaar van 2015 gaat Nick Howard wederom in de Verenigde Staten op tournee.

Nick Howard boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Howard zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Howard wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Howard. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Howard te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.