Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.625,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nhelley dela Rosa boeken?

Nhelley dela Rosa boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nhelley dela Rosa

Wilt u Nhelley dela Rosa direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nhelley dela Rosa

Nhelley dela Rosa werd een nationale bekendheid toen zij in 1992 glansrijk de Soundmix Show won met haar versie van Shirley Bassey’s “This is my life”.
Ze woonde toen nog maar net in Nederland en had daarvoor jarenlang in de gerenommeerde hotels op het Canarische eiland Tenerife gezongen waardoor ze het vak van entertainer inmiddels als geen ander beheerst.

Nhelley is een kameleon wanneer ze op het podium staat. Moeiteloos kruipt ze in de huid van diverse beroemde collega’s. Wanneer ze opkomt en haar vertolking van Shirley Bassey brengt luistert het publiek ademloos toe en weet ze hetzelfde ovationele applaus te ontlokken als haar alter ego. Nummers van Whitney Houston, Celine Dion en andere hedendaagse sterren weet ze op weergaloze wijze gestalte te geven. De spetterende finale van haar optreden wordt gevormd door een explosieve imitatie van mega rockster Tina Turner.

Nhelley werkt met orkestband maar kan tevens begeleid worden door een aantal professionele orkesten. Verder biedt deze veelzijdige artieste de mogelijkheid op aanvraag aangepast repertoire te brengen.

Met Nhelley dela Rosa haalt u een vedette in huis !

Nhelley dela Rosa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nhelley dela Rosa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nhelley dela Rosa wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nhelley dela Rosa. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nhelley dela Rosa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.