Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

New Amsterdam Orchestra boeken?

New Amsterdam Orchestra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van New Amsterdam Orchestra

Wilt u New Amsterdam Orchestra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie New Amsterdam Orchestra

Het New Amsterdam Orchestra (NAO) onder leiding van Stephan Geusebroek is werkelijk uniek.Geen enkele andere formatie in Nederland is in staat om vrijwel alle topartiesten live te begeleiden.

Van de meeste artiesten zijn al veel arrangementen aanwezig wat dus aanzienlijk schild in de kosten.De basisbezetting van New Amsterdam Orchestra (12-pers) is uit te breiden met o.a. strijkers, extra blazers en zelfs een gospelkoor! Zo ontstaat een compleet swingend symfonisch orkest van ca. 65 musici. Maar ook een kleinere intiemere combo-setting behoort tot de mogelijkheden.

Door op 1 avond meerdere artiesten live te laten begeleiden ontstaat de mogelijkheid om een 'Vrienden van... (naam van uw bedrijf)' te creëren waarbij ook nog eens unieke (duet) combinaties mogelijk zijn. Vaak treedt NAO op als openingsshow, finaleshow of zelfs avondvullend.
 

New Amsterdam Orchestra begeleidt vrijwel alle populaire artiesten

Artiesten zoals Alain Clark, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Big Black & Beautiful, Edsilia Rombley, Wolter Kroes, Xander, Gordon, Rene Froger, Belle Perez, Anita Meyer, Lange Frans, Acda en de Munnik, Racoon, Candy Dulfer e.v.a.

Totaal meer dan 100 nationale artiesten staan op de begeleidingslijst van NAO. Maar ook internationale namen werken graag het bijzondere New Amsterdam Orchestra.

Stephan Geusebroek is tevens vaste bandleider van Xander de Buisonje, muzikaal leider van o.a. de ABN AMRO private banking concerten en producer van vele artiesten. Ook componeert Stephan in opdracht van merken muziek voor commercials. Als veel gevraagd arrangeur werkt hij onder andere met/voor Het Metropole Orkest en Het Concert Gebouw Orkest.


 

New Amsterdam Orchestra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over New Amsterdam Orchestra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over New Amsterdam Orchestra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van New Amsterdam Orchestra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over New Amsterdam Orchestra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.