Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nervo boeken?

Nervo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nervo

Wilt u Nervo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nervo

Miriam Nervor en Olivia Nero zijn Australische muzikanten en songwriters, bekend onder hun artiestennaam Nervor. De tweeling begon hun carrière als model en waren ambassadeurs van het L’Oreal Fashion Festival.

Nadat ze op hun 18e tekenden bij Sony stortten de twee zich op het songwriten, en kregen bekendheid door de single ‘Negotiate with Love’ die ze schreven voor de Britse popzangeres Rachel Stevens en die in de UK hitlijsten belandde in 2005. Ook schreven ze voor Kesha, Richard Grey, Sophie Ellis-Bextor, Ashley Tisdale en de Pussycat Dolls.

Ze werden mede-winnaar van een Grammy voor de single ‘When love takes over’, uitgevoerd door David Guetta en Kelly Rowland.

Nervo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nervo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nervo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nervo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nervo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.