Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nerd boeken?

Nerd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nerd

Wilt u Nerd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nerd

Simon komt over als een hele verlegen jongen. Maar oh wee als hij de vrouw van zijn dromen ziet! Dan trekt hij de stoute schoenen aan en wordt hij een 'echte' lady-killer. Gewapend met een lolly, een knipperend hart, een pakje appelsap en veel zelfvertrouwen hoopt hij dit keer wel te slagen.

Ook zijn zus Simone is op zoek... als u liever heeft dat zij op uw gelegenheid komt, is dat ook mogelijk.

Nerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nerd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nerd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nerd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nerd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.