Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nelly Sander boeken?

Nelly Sander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nelly Sander

Wilt u Nelly Sander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nelly Sander

De Nederlandse Nelly Sander is de muziek met de paplepel ingegeven en ze werd midden 2009 ontdekt door de Duitse producent en componist Francesco Bruletti. Dit resulteerde begin 2010 met het verschijnen van  de radio-single "Tu mir nicht weh" met Romeos Erben waar ook Francesco Bruletti in meespeeld.

De eerste Duitstalige single werd gelijk een succes bij de luisteraars van de NDR en de volgende radio-single "Wo sind die Sterne" idemdito. Nelly Sander was dan ook samen met Romeos Erben een regelmatige gast in het tv programma "Top 15 - die Hitparade" van de NDR.

Nu is het tijd om solo verder te gaan en verschijnt op 8 juli het debuutalbum "Träum' mit mir".van Nelly Sander. Zingen is Nelly Sander haar passie en met haar schitterende stem verovert ze iedereen die van kwaliteit houd.

Nelly Sander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nelly Sander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nelly Sander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nelly Sander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nelly Sander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.