Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Nelis Leeman boeken?

Nelis Leeman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nelis Leeman

Wilt u Nelis Leeman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nelis Leeman

In een korte tijd 200.000 views op YouTube, ruim 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor Nelis Leeman aka DJ Nelis "Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben" . Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. Het bleek een schot in de roos, en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Binnen Brabant is Nelis in de buurt van zijn woonplaats Made al een bekend gezicht en herkenbare stem door de microfoon. Als opkomend Party-DJ is hij druk bezig om nu ook buiten de omgeving van Breda mensen te laten zien wat een gezellige avond is. In 2012 heeft DJ Nelis zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de eeuwige draaitafel. Het nummer “Schudden”, uitgebracht in samenwerking met plaatsgenoot Arjon Oostrom, welke uitgroeide tot een enorme hit. In 2013 won Nelis al de Vakjuryprijs tijdens een DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam. Onlangs heeft Nelis de prijs 'POPULAIRSTE OPKOMENDE PARTY DJ' uitgereikt gekregen op de Party Awards 2015.

Nelis Leeman boeken

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met "Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben"  voorbij komen. Nu wordt het tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met de hit van Nelis Leeman, de enige ORIGINELE HIT-VERSIE!

Nelis Leeman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nelis Leeman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nelis Leeman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nelis Leeman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nelis Leeman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.