Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nektar boeken?

Nektar boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nektar

Wilt u Nektar direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nektar

Schoonheid in beweging gebracht in een beeldend verhaal over licht, liefde en de overvloed van het leven. Sensueel, krachtig en volledig aanwezig. ‘brengers van licht herinneren ons aan de overvloed van het leven’.

Een prachtige en unieke act in samenstelling en vormgeving. Spectaculair en exclusief, elegantie en verfijning in stralend Goud.

Nektar is een multidisciplinaire act met steltendans, danstheater, luchtacrobatiek, hoopdance en contactjuggling en is inzetbaar als openingsact of animatieact voor beurzen, partijen, evenementen en congressen of als parade voor winkelcentra en  straattheaterfestivals.

De muziek is theatraal en wordt live begeleid door de harpiste.

Nektar is in verschillende samenstellingen  inzetbaar en om de vele mogelijkheden van deze bijzondere act te bespreken kunt U gerust contact met ons opnemen.

Nektar boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nektar zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nektar wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nektar. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nektar te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.