Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Neil Diamond Tribute boeken?

Neil Diamond Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Neil Diamond Tribute

Wilt u Neil Diamond Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Neil Diamond Tribute

De Nederlandse Neil Diamond is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. De imitator van Neil Diamond neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70. Hij neemt u mee in de emotie van nummers “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.

Neil Diamond Imitator boeken

Hij weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Marcel ten gehore brengt. Ook zoekt hij interactie met het publiek. De imitator van Neil Diamond treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70’s en zijn flinke haardos.

Neil Diamond Tribute

Keer terug in de tijd naar de jaren ’70en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.
Ook zijn er mogelijkheden dat er het een en ander wordt verteld over de carrière van Neil Diamond, leuke anekdotes en ook is er ruimte voor akoestische songs.

Neil Diamond Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Neil Diamond Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Neil Diamond Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Neil Diamond Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Neil Diamond Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.