Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: 1 Zangeres en 2 Danseressen
Volledige prijslijst

Nakatomi boeken?

Wilt u Nakatomi huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Nakatomi vindt u op deze pagina. Wilt u Nakatomi direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nakatomi

Nakatomi scoorde tijdens de hardcorehype in de jaren '90 Top 40 hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle 'Free', #5 hit 'Sing' en de ongekende meezing-classic 'Children Of The Night' (#2) stonden op high rotation bij alle grote radiostations. Daarnaast draaide TMF de videoclips helemaal grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air. Denk hierbij aan 90's Request op 3FM, Woensdag Hakkuhdag bij 538, Radio Veronica's 90's Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Nu 90's feesten en festivals als paddestoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. 'Children Of The Night' zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier, zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

Nakatomi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nakatomi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nakatomi wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nakatomi. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nakatomi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.