Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Nabil Aoulad Ayad boeken?

Nabil Aoulad Ayad boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Nabil Aoulad Ayad

Wilt u Nabil Aoulad Ayad direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad kan veel en kan dat goed! Bekend als Nederlands Kampioen Beatbox 2007, maar ook als acteur uit Onderweg Naar Morgen. Nabil is ook stand-up comedian en presentator op evenementen.

Nabil Aoulad Ayad is geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Als kind werd hij al gegrepen door het entertainmentvak. Op school was Nabil de eerste die zich aansloot bij talentenjachten, toneelstukken en schoolmusicals. Hier ligt zijn passie, zijn droom en dit is waar hij van kan genieten!

Nabil Aoulad Ayad heeft zichzelf het human beatboxen aangeleerd en treedt hiermee regelmatig op en in het binnen- en buitenland. In 2007 werd hij zelfs Nederlands Kampioen Beatboxen. Omdat Nabil erg succesvol is in het beatboxen heeft de FreshAcademy hem gevraagd om zijn beatbox kunsten over te dragen aan de jongeren door middel van workshops.

Om zijn veelzijdigheid kenbaar te maken, heeft Nabil ervoor gekozen om de comedy-wereld in te gaan. Als comedian van het bekende comedygezelschap Comedy Explosion tourt hij momenteel door Nederland.

Naast stand-up comedy en beatboxtalenten, heeft Nabil in 2005 gespeeld in het theaterstuk Rzpkt. Hierin viel Nabil erg op door zijn veelzijdige talenten. Hij speelde niet alleen de beatboxer, maar was ook als danser en stand up-comedian te bewonderen.

Acteren is ook één van Nabil Aoulad Ayad zijn passies, hij speelde gastrollen in verschillende televisieseries als Van Speyk, Deadline, Zomerz@pp en films als Kicks en Bolletjes Blues. Naast acteur is Nabil ook een erg prettige presentator en gespreksleider. Regelmatig presenteert hij op bedrijfsfeesten, evenementen en festivals.
In 2007 was hij te bewonderen in het programma URBNN waar hij in het panel zat met o.a. Yolante Kabau van Kasbergen.

Nabil Aoulad Ayad was van half januari tot half juni 2008 te bewonderen in de serie Onderweg Naar Morgen waarin hij de rol van Youssef speelt. Vanaf september 2008 speelt hij één van de hoofdrollen in de NET5 serie De Co-assistent.

Nabil Aoulad Ayad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nabil Aoulad Ayad zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nabil Aoulad Ayad wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nabil Aoulad Ayad. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nabil Aoulad Ayad te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.