Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Myrna Goossen boeken?

Myrna Goossen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Myrna Goossen

Wilt u Myrna Goossen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Myrna Goossen

Myrna Goossen is geen onbekende. Vanaf haar 20e is zij op televisie. Eerst als omroepster, later als talkshow-host van diverse middagprogramma’s als de 5UurShow, Aperitivo, Myrna Plus en KoffieMAX.
 Inmiddels is zij al jaren het gezicht van Fletcher Hotels en maakt, samen met haar vaste cameraman hun filmpjes en bedenkt zij de slogans die verwerkt worden in de door haar gemaakte commercials.

Tevens heeft zij haar eigen pagina in het MAX Magazine ‘Vraag het Myrna’, waarin zij op onnavolgbare wijze al sinds het blad bestaat (nu inmiddels 7 jaar) antwoorden geeft op levensvragen van de lezers.

Myrna is onder andere inzetbaar als:


•    Motivatie-spreker
•    Gespreksleider
•    Producer Bedrijfsfilms
•    Presentatrice
      En meer!

Myrna Goossen een zeer veelzijdige vrouw!

Myrna Goossen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Myrna Goossen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Myrna Goossen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Myrna Goossen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Myrna Goossen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.