Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mylene en Rosanne boeken?

Mylene en Rosanne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mylene en Rosanne

Wilt u Mylene en Rosanne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mylene en Rosanne

De eeneiige tweeling Mylène & Rosanne (16) heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me.  Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn. Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke JSF nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda. Daarna hebben zij een nummer 1 hit gescoord met hun liedje Me & My Selfie dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan. De video clip van Me & My Selfie heeft miljoenen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd en staat ook nog steeds in de KidsTop 20.  Mylene & Rosanne zijn al van kleins af aan bezig met muziek.

Binnenkort brengen Mylene & Rosanne hun nieuwe single uit, genaamd “1000 mooie wensen”. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (DEMP). De videoclips van Mylene & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids.

Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek en Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan.Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje.

De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films. Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”.

Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids).

Mylène & Rosanne boeken

Mylène & Rosanne kunnen een optreden van ongeveer een half uur verzorgen.  Zij brengen eigen repertoire en afhankelijk van de doelgroep, nummers van Kinderen voor kinderen die zij hebben gezongen in de tijd dat zij zelf bij Kinderen voor kinderen koor zaten maar ook covers van bekende internationale artiesten. Mylène & Rosanne houden er van on hun publiek bij hun show te betrekken waardoor het een interactief optreden wordt en als het organisatorisch mogelijk is kan er zelfs een kleine groep met Mylène & Rosanne mee dansen op het podium.

Het optreden kan worden uitgebreid met een Meet & Greet van maximaal 20 minuten waarbij kinderen een handtekeningenkaart krijgen en met Mylène & Rosanne op de foto kunnen.Een complete show aangevuld met een spetterende dans-act inclusief 4 tot 8 dansers behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een optreden van Mylène & Rosanne is een feestje, dus zing en dans gezellig mee op de hits van Mylène & Rosanne.

Mylene en Rosanne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mylene en Rosanne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mylene en Rosanne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mylene en Rosanne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mylene en Rosanne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.