Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Muzikale Kerstman boeken?

Muzikale Kerstman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Muzikale Kerstman

Wilt u Muzikale Kerstman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Muzikale Kerstman

Deze muzikale kerstman neemt zijn arrenslee mee en speelt op verschillende muziek instrumenten de gezelligste kerstliedjes. Hij neemt o.a. zijn accordeon, trompet, zingende zaag, viool, concertina en saxofoon mee.Deze mobiele act is geschikt voor alle kerstevenementen.

Muzikale Kerstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Muzikale Kerstman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Muzikale Kerstman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Muzikale Kerstman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Muzikale Kerstman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.