Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Mondria voorziet zelf alle techniek
Volledige prijslijst

Muzikaal vuurspektakel Mondria boeken?

Muzikaal vuurspektakel Mondria boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Muzikaal vuurspektakel Mondria

Wilt u Muzikaal vuurspektakel Mondria direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Muzikaal vuurspektakel Mondria

Een voorstelling vol hoogstaande vuurtechnieken, waaronder vuureten, vuurspuwen, fire-fly, poi, vuurstaf, buugeng... Dit allemaal gebracht in een zeer mystieke sfeer. Gewapend met loopstation en omringd door een 20-tal instrumenten, verzorgt een solo muzikant live het muzikale kader.
Het geheel wordt kracht bijgezet door aangepaste belichting, rookmachine en 2 vlammenwerpers.

Muzikaal vuurspektakel Mondria boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Muzikaal vuurspektakel Mondria zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Muzikaal vuurspektakel Mondria wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Muzikaal vuurspektakel Mondria. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Muzikaal vuurspektakel Mondria te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.