Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 9.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Musicalsterren in Concert boeken?

Musicalsterren in Concert boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Musicalsterren in Concert

Wilt u Musicalsterren in Concert direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Musicalsterren in Concert

‘Musicalsterren in Concert’ bestaat uit Nederlands’ bekendste musicalsterren welke hun talenten hebben gebundeld in een nieuwe entertainmentact.

Bekende artiesten als René van Kooten, Antje Monteiro, Noortje Herlaar, Brigitte Heitzer, Laura Vlasblom, John Vooijs, Celine Purcell, Casey Francisco, Martin van der Starre, Renée van Wegberg en enkele anderen nemen u mee op reis langs de meest bekende musicalhits van toen en nu. Bij eerdere events werkten ook Jamai, Kim-Lian, Freek Bartels mee aan ‘Musicalsterren in Concert’.

Onder begeleiding van een spetterende live band presenteren zij een persoonlijk geselecteerd repertoire, dat bestaat uit de meest swingende musical- en pophits. Een feest der herkenning!

Elke keer een andere beleving

De samenstelling van ‘Musicalsterren in Concert’ wisselt per evenement.
De standaard act bestaat altijd uit drie musicalartiesten en een live band, maar de artiestensamenstelling is nooit hetzelfde. Ook het repertoire kan per aanvraag variëren van intiem tot aan swingend, daardoor biedt ‘Musicalsterren in Concert’ altijd een unieke beleving. Ook zijn wij in staat om tailormade een thematische invulling te geven aan het muzikale repertoire op uw event. In theaters, bij dinershows, op pleinen, in hotels en bij verschillende bedrijfsfeesten heeft u dit exclusieve entertainmentconcept al langs kunnen zien komen.

Normaal staan de sterren van ‘Musicalsterren in Concert’ in het theater, nu schitteren ze op uw evenement!

Musicalsterren in Concert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Musicalsterren in Concert zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Musicalsterren in Concert wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Musicalsterren in Concert. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Musicalsterren in Concert te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.