Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Cheerio/Alarmfase Rood/Simpel liedje
Volledige prijslijst

Mulder en Mulder boeken?

Mulder en Mulder boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mulder en Mulder

Wilt u Mulder en Mulder direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mulder en Mulder

Willem Mulder weet als ex-havenzanger als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom lanceerde hij na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder.

Sinds de zomer van 2008, toen hun eerste grote hit "Cheerio" verscheen, treedt dit duo met veel succes op in heel Nederland. Het nummer is in het uitgaansleven een veelgedraaide partyhit. In april 2009 kwamen Mulder & Mulder uit met een liedje met een wat ongewone titel "Alarmfase Rood". Dit super feestnummer stond vele weken in de Hitparade en zorgde ervoor dat Mulder & Mulder definitief een plek veroverden op de Nederlandse podia.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na zeven hitsingles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige feestcircuit. Met hun vrolijke en opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze keer op keer iedereen weer te verrassen en is het "Feest voor jong en oud".

Mulder & Mulder staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning!
 

Mulder en Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mulder en Mulder zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mulder en Mulder wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mulder en Mulder. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mulder en Mulder te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.