Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Musical/theater repertoire
Volledige prijslijst

Mrs Einstein boeken?

Mrs Einstein boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mrs Einstein

Wilt u Mrs Einstein direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mrs Einstein

Mrs. Einstein timmert al sinds 1986 aan de theatrale- en muzikale weg. Met als achtergrond de Academie voor Kleinkunst en met een grote voorliefde voor zang, specialiseerden zij zich in het maken van 'theatrale muziek en muzikaal theater', kortom; muziek om naar te kijken.

Suzanne Venneker, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen staan bekend om hun veelzijdigheid. Er wordt moeiteloos overgeschakeld van pop naar jazz naar smartlap en weer terug. In 1988 ontvingen zij voor hun eerste muzikale theaterprogramma een Zilveren Harp. Sindsdien volgden er nog vele theaterproducties en werd deelgenomen aan het Knokke Festival en het Eurovisie Songfestival in Dublin, met als resultaat maximale bijval van pers en publiek.

Daarnaast werd meegewerkt aan diverse televisieprogramma's zoals Brandpunt en Netwerk, waarin steeds een liefdeslied 'op maat' werd gezongen. Tijdens hun theatertournees worden zij stevast begeleid door The Dutch Swing College Band. Van september tot december 2000 waren zij echter eenmalig te zien in een theaterprogramma met de Koos Mark Big Band, waarin zij film- en televisiemuziek ten gehore brachten.

De zangarrangementen worden door Paulette Willemse gemaakt. De op personen en situaties toegespitste teksten neemt Saskia van Zutphen voor haar rekening. Er is niets zo leuk als een evenement of congres met een persoonlijke noot. Een directeur die afscheid neemt of een product dat wordt gepresenteerd: Mrs. Einstein verwerkt alle informatie in een lied of "live" jingle en brengt op eigen wijze een optreden, waarin humor en klasse elkaar afwisselen. Veel grote bedrijven en zelfs de Euro-Top in het Rijksmuseum werden door de drie zangeressen toegezongen.

Het meest opvallende aan Mrs. Einstein is altijd hun grote muzikaliteit geweest. Hun vocale kwaliteiten gecombineerd met een soms gedurfde presentatie dwingen steeds respect af en zijn daarom volgens velen een lust voor oog en oor!

Mrs Einstein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mrs Einstein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mrs Einstein wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mrs Einstein. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mrs Einstein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.