Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Ook te boeken met live band
Volledige prijslijst

Mr. Steel boeken?

Mr. Steel boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Steel

Wilt u Mr. Steel direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mr. Steel

Mr. Steel is een Zanger/steeldrummer/entertainer en ontvangt uw gasten met een sfeervolle mix van jazz standards en ballads en al spelende voert hij het tempo op van Caribbean traditionals naar een afwisselend repertoire van aanstekelijke party hits. Als er iemand is die uw feestavond perfect weet op te bouwen, dan is het Mr. Steel! Dames komen binnen op pumps, maar halverwege de avond komen de ballerina’s uit de tas, want met Mr. Steel op het podium is stilzitten geen optie! Mr. Steel speelt de sterren van de hemel voor, en vooral, met zijn publiek.

Mr. Steel speelt zichzelf, ‘Mr. Springsteel’, ‘Trini Dutch’ en meer, met feestgarantie voor alle generaties! …voor bruiloften en partijen, festivals, bedrijfsfeesten en recepties, een gezellige middag voor senioren of een feestelijke afsluiting van een sportevenement. Geen feest is te gek en Mr. Steel maakt van elke gelegenheid een ware happening!

Kenneth ‘Mr. Steel’ Goddard uit Trinidad, maakte ooit deel uit van de Dutch Rhythm Steelband, bekend van de hit ‘January February’. Tegenwoordig treedt hij op als solist met begeleiding op orkestband. Desgewenst kan de show uitgebreid worden met meerdere muzikanten tot een fantastische live band.
Een optreden van Mr. Steel is avondvullend, 3 sets van 45 minuten, binnen een tijdsbestek van 4 uur. Op recepties speelt Mr. Steel 1 x 90 of 2 x 45 minuten achtergrondmuziek. Inclusief geluid en licht voor zalen tot ca. 250 personen.

Mr. Steel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Steel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Steel wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Steel. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Steel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.