Twilight Entertainment

     
Foto: Ilja Meefout
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mr. Polska boeken?

Mr. Polska boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Polska

Wilt u Mr. Polska direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mr. Polska

Mr. Polska is onderdeel en gezicht van de Nouveau Riche movement; De succesvolle electronische hiphop clan uit Utrecht met rappers die voor elkaar door het vuur gaan en continue in elkaars releases en clips meedoen.

Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die inslaat als een bom.

Een show van Mr. Polska boeken ? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een motorkap. En maak ook plaats in die backstageruimte voor Nouveau Riche reppers als JeBroer, Steph, Digitzz en Leo, want Mr. Polska is niet de man die zijn vrienden thuislaat als hij de tent op zijn kop komt zetten.

Mr. Polska boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Polska zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Polska wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Polska. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Polska te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.