Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 300 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 6.500,- excl. BTW
  • Opmerking: Compleet showprogramma
Volledige prijslijst

Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow boeken?

Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow

Wilt u Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow

Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow presenteert zijn eerste eigen avondvullende programma een zinderende, interactieve muziekshow vol kleur, passie en plezier.  Zing mee!

Met namen als Najib Amhali, Crazy Pianos, Pianojam en Great Pianos op zijn cv, is Alexander Broussard in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger.

Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow op verzoek

Ú bepaalt voor een groot deel wat Mr. Mephisto en zijn band ten gehore zullen brengen. U krijgt als hooggeëerd publiek voor aanvang van de show pen en papier en Mephisto’s Crew haalt uw verzoekjes tijdens de show op. U geeft aan of u Robbie Williams wilt horen, The Stones, Caro Emerald, Eros Ramazzotti, Rock, Pop, Dance Classics of iets uit de Top 40… Zo wordt iedere voorstelling van Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een unieke ervaring waarbij u luidkeels mee mag zingen. Nee… zál zingen!

Centraal in deze show staat natuurlijk Mr. Mephisto (Alexander Broussard), een duivels personage, dat vanaf de spectaculaire opkomst tot en met het slotakkoord het publiek voert langs de muzikale krochten van de aarde, waar muziek en vermaak centraal staan.

Speciale acts in de show

Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow  wordt daarin bijgestaan door een bont gezelschap. Zo is Mr. Hyde gedurende de hele show zijn trouwe metgezel op drums, raast The Joker met zijn gitaar als een dolle over het podium, geeft zangeres Madame Medusa zich in maar liefst vier verschillende gedaantes aan u over en verheft Dr. Faustus het bespelen van een saxofoon tot een duivelse wetenschap…

Daarnaast worden Mr Mephisto en zijn band bijgestaan door speciale acts, zoals percussionist Rafiki die u zal betoveren en hypnotiseren met de meest exotische ritmes. En circusacts. Een oogverblindende jongleursact en twee indrukwekkende acrobaten. Als icing on the cake wordt u door de Gloss Entertainment Dancers getrakteerd op een fantastische dansshow… Dit alles maakt van de Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow een onvergetelijke muzikale en visuele ervaring!

Mr. Mephisto’s Spectacular Pianoshow  boeken?

Voor feesten, evenementen e.d. hebben we een avondvullend programma gemaakt, dit behelst een voorprogramma (in de vorm van een optreden van zangeres Ambragiada: lekkere poppy muziek, onder begeleiding van orkestbanden, van ongeveer een uur), het hoofdprogramma (de show zelf, die duurt ruim twee uur, met een korte pauze in het midden) en een naprogramma (in de vorm van een sessie van DJ Willy Wonka).

De show is geheel compleet met lichtshow en geluidsinstallatie tot 1000 á 1500 personen.
12-koppige act, voor- en naprogramma, reiskosten door heel Nederland. Totale showtijd in overleg tot 5 uur..

Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Mephistos Spectacular Pianoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.