Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
  • Opmerking: exclusief dj-booth
Volledige prijslijst

Mr. Marvin boeken?

Mr. Marvin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Marvin

Wilt u Mr. Marvin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mr. Marvin

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z'n kop te zetten. Met zijn allround (video) DJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, "La grotte du Yeti" (De Yeti Bar).

Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé's. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken. Optioneel geeft Mr. Marvin als video-DJ een extra dimensie aan ieder evenement. Middels een strakke, trendy, witte DJ-booth worden audio en video naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving!

Mr. Marvin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Marvin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Marvin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Marvin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Marvin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.