Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Mr. Double Disco boeken?

Mr. Double Disco boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Double Disco

Wilt u Mr. Double Disco direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mr. Double Disco

De komst van Mr. DOUBLE DISCO is een garantie voor BOMVOLLE dansvloer en een garantie voor een waanzinnig hoog SING-ALONG gehalte! Mr. DOUBLE DISCO staat garant voor 30 minuten swingen op de grootste hits uit het disco-tijdperk. Hits als “staying alive”, “Disco Inferno”, “Eas on down the road”, “Brand new day”, "Don’t walk away”, I’m a Soulman, “Night fever” komen in een hogesnelheids-disco-trein voorbij.

Tel daar de extravagante outfit, 110% energie, 110% interactie met het publiek en de oprechte liefde voor de echte DISCO bij op en je hebt de perfecte act voor jouw discofeest in huis.

Mr. Double Disco boeken

Mr. DOUBLE DISCO heeft een 100% score als het gaat om klanttevredenheid en is een must-have voor jouw flashback naar het discotijdperk.

Put on your dancing shoes because it’s time for Mr. DOUBLE DISCO!!

Mr. Double Disco boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Double Disco zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Double Disco wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Double Disco. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Double Disco te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.