Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Mountain Sound boeken?

Mountain Sound boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Mountain Sound

Wilt u Mountain Sound direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Mountain Sound

Mountain Sound is een driemansformatie met typische bezetting voor originele Zillertaler muziek. Deze volkstümliche band brengt in een avondvullend programma de échte Alpensound naar u toe! Echte volksmuziek zoals dat alleen in de Alpenlanden te horen is, maar ook bekende nummers zoals Hey Rosie of Auf der Autobahn komen voorbij!

De band bestaan uit Oscar Beerens, en broer en zus Niels en Fleur Prickaerts. Daar waar Oscar gaanderweg de Volksmuziek ontdekt heeft, is Niels al jaren gepassioneerd liefhebber en heeft hij al diverse grote feesten mogen opluisteren waaronder Zwarte Cross en de Alm Abtrieb in Gerlos! Zus Fleur vult het geheel aan met haar wondermooie stem en met haar unieke Jodelkunsten maakt zij Mountain Sound compleet!

Mountain Sound boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mountain Sound zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mountain Sound wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mountain Sound. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mountain Sound te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.