Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Moskito Roadshow boeken?

Moskito Roadshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Moskito Roadshow

Wilt u Moskito Roadshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Moskito Roadshow

De Moskito Roadshow is een nieuwe naam voor een mega après-skifeest!

Een bruisende show gepresenteerd door de DJ's/zangers van de après-skibar van Tirol namelijk de Moskito Bar Westendorf.

Tijdens deze 4 uur durende show zullen uw gasten een après-skifeest krijgen als nooit tevoren. Natuurlijk is deze show voorzien van alles wat er bij après-ski hoort, namelijk: super deejays, live acts en verschillende give-aways o.a. cd's , caps en nog veel meer.


De show is gekoppeld aan de verzamel après-ski cd: Feest in de Moskito!

De show is standaard voorzien van licht en geluid tot 800 personen.

Moskito Roadshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Moskito Roadshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Moskito Roadshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Moskito Roadshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Moskito Roadshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.