Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 danseressen, special effects
Volledige prijslijst

Moped Techno ( Scooter Experience) boeken?

Moped Techno ( Scooter Experience) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Moped Techno ( Scooter Experience)

Wilt u Moped Techno ( Scooter Experience) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Moped Techno ( Scooter Experience)

Moped Techno, is een Scooter tribute act ontstaan uit oprechte bewondering voor de Duitse Techno- en Rave-act Scooter. Vanaf de Jaren 90 tot nu, verkocht Scooter meer dan 25 miljoen platen over de hele wereld en trekt hij worldwide miljoenen fans met zijn concerten.

Moped Techno brengt een fantastische show waarbij alle bekende Scooterhits het publiek tot grote hoogte opzwepen. Uniek in Nederland en daarbuiten. Op gedenkwaardige titels als "Move your Ass", "How much is the Fish", "Hyper Hyper" en "Always Hardcore" gaat iedereen gegarandeerd helemaal los!

Geweldige danseressen, special fx, laser, flames en natuurlijk "Scooter" zelf zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Een passioneel eerbetoon aan een van de grootste en meest vernieuwende Techno-acts ooit. Een ware Scooter Experience! 

Moped Techno ( Scooter Experience) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Moped Techno ( Scooter Experience) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Moped Techno ( Scooter Experience) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Moped Techno ( Scooter Experience). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Moped Techno ( Scooter Experience) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.