Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Moot Kinne boeken?

Moot Kinne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Moot Kinne

Wilt u Moot Kinne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Moot Kinne

De heren van Moot Kinnen hebben samen 30 jaar bühne ervaring in binnen- en buitenland, opgedaan bij diverse feestformaties met vele optredens van het lokale gemeenschapshuis tot aan de Oktoberfeesten in München (DE). In Limburg zijn Johan en Guido dan ook geen onbekende gezichten. Beide heren hebben hun hart verpand aan Limburg hetgeen terug te vinden is in hun muziek. Muziek voor jong en oud, van rock tot dance en van pop tot een echte ‘Limburgse sjoenkeleer’. 

Hun ambitie? Zoveel mogelijk locaties op de kop zetten en kwalitatief amusement bieden.

Moot Kinne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Moot Kinne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Moot Kinne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Moot Kinne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Moot Kinne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.